bivis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Γεια και χαρά σε όλους, θα ήθελα την συμβουλή σας με το τι είναι φρόνιμο να κάνω στο πρόβλημα που θα σας πω παρακάτω: πήρα ένα Λαπτοπάκι πρίν περίπου 6 μήνες, το πρόβλημα που έχω είναι ότι έχει σπασμένα γραφικά. Πού το εμφανίζει? : κυρίως στα αναδυόμενα παράθυρα !!! Σας έχω και επισυνάψεις με PrntScr για να δείτε για ποιό πράγμα μιλάω: αυτό που έγινε είναι: 1) τηλεφώνησα την DELL μετά απο πολλές αναβαθμίσεις στους drivers της κάρτας γραφικών και αφού δεν λύθηκε το πρόβλημα, ήρθε τεχνικός και μου αντικατέστησε όλη την μητρική και λίγο πρίν φύγει κατάλαβε ότι ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ το λαπτοπ. 2) μου έβαλε πάλι την παλιά και μου είπε ότι θα έρθει σε 2-3 μέρες να μου βάλει μία η οποία θα μου στείλουν και θα είναι οκ. 3) έτσι και έγινε, μήκε η δεύτερη μητρική και το λαπτοπ λειτούργησε κανονικά. 4) μετά απο 2 μέρες το εμφάνισε πάλι το πρόβλημα όπως θα δείτε και παραπάνω στα αρχεία που έχω συνημμένα ! σας βάζω και μία να δείτε πώς ήταν πρίν την αλλαγή: τι μου προτείνετε να κάνω ? κάνει ολική αλλαγή η DELL μετά απο 6 μήνες και με αυτό το ιστορικό προβλημάτων ? Περιμένω νέα σας ! Νίκος
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που θα κάνεις σίγουρα είναι να ξαναμιλήσεις με την dell Προσωπικά πιστεύω ότι με τέτοιο ιστορικό ναι θα προχωρήσει σε αλλαγή. Τώρα το να λέμε το κοντό και το μακρύ μας εδώ νόημα δεν θα βγει. Ενα τηλ να ηρεμήσεις και εσύ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 και κλασικά θα τους πρήζεις μέχρι να πεθάνει ο highlander, μην το αφήσεις...
bivis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 αυτό θα το κάνω (να πάρω τηλέφωνο) αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι στο οποίο επιμένουν οι τεχνικοί και δέν το ξέρω για να τους το πω την Δευτέρα που θα τους πα΄ρω τηλέφωνο ! φίλε Γιώργο το μοντέλο είναι το inspiron 15r και model Nr. είναι 5010-7077
Giorgos09 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν εχεις ανεξαρτητα γραφικα μπορει να φταιει ο επεξεργαστης.
Digital-Entity Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά, δεν φταίει σε τίποτα το hardware. Για αυτό ευθύνεται ένα πρόγραμμα, το Data Safe Local Backup της Dell. Κάνε το απεγκατάσταση.
Haldol Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Για software issue μου φαίνεται, ιδίως από τη στιγμή που δεν έγινε τίποτα με την αλλαγή μητρικής.
bivis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά, δεν φταίει σε τίποτα το hardware. Για αυτό ευθύνεται ένα πρόγραμμα, το Data Safe Local Backup της Dell. Κάνε το απεγκατάσταση. Άν το κάνω αυτό θα μπορώ να έχω το backup μου αν το θελήσω ? ή μετά αν πάθει τίποτε να ξεχάσω τα αρχεία μου ?
bebis4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 παρε τηλεφωνο την dell ξανα και πες τους το ιστορικο του λαπτοπ και ζητα αντικασταση
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Κλασσική κάρτα γραφικών για εμένα.. Σημασία δεν έχει πως τ αντιμετωπίζει η Dell σημασία έχει ότι εσύ πρέπει να τους κάνεις κατανοητό ότι δεν γίνεται κάθε τρεις κ πέντε να ασχολείσαι με αυτό και ότι θέλεις μια οριστική λύση πλέον..
Digital-Entity Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Άν το κάνω αυτό θα μπορώ να έχω το backup μου αν το θελήσω ? ή μετά αν πάθει τίποτε να ξεχάσω τα αρχεία μου ? Δεν παθαίνεις τίποτα, τα αρχεία σου μένουν στο δίσκο. Και για αργότερα αν χρειαστεί να κάνεις εγκατάσταση από την αρχή έχεις τα DVD που σου δίνει η Dell.
ice25 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδιά αφού κάνει print screen δεν νομίζω να είναι θέμα εξόδου της κάρτας γραφικών...ξανά πέρνα τα win το print screen γίνεται σε επίπεδο sofwate αν δεν κάνω λάθος όποτε το πρόβλημα σου είναι εξαρχής πρόβλημα software
Digital-Entity Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Επειδή μου σπάσατε τα νεύρα, ορίστε και η λύση http://nw360.blogspot.com/2011/07/small-top-margin-on-windows-7-desktop.html
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Επειδή μου σπάσατε τα νεύρα, ορίστε και η λύση http://nw360.blogspot.com/2011/07/small-top-margin-on-windows-7-desktop.html Ορίστε;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα