Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη χρονια παιδια καταρχας, να μαστε καλα και με δουλεια ^^

Θελω να αγορασω μια τηλεοραση στους γονεις μου(δωρο γιατι το αξιζουν)... Ο χωρος ειναι μεγαλουτσικος οποτε και 46' 8α ειναι τζιτζι...Τωρα για 50 δεν μπορω να ειμαι σιγουρος ...too much μαλλον!

Η τηλεοραση ειναι κα8αρα για ταινιες και σηριαλ ... Τωρα αν 8α παιξω κανα pro η κατι αλλο 8α ναι σπανιο ...8ελω 3d , αρκετα Hz ,Full Hd kalη μαρκα καλο panel εως 900 + καποια λιγα cents :D ...Tωρα αν 8α ζαλιζονται η οχι με τα active και τετοια ιδεα δεν εχω... αν παρω καποια καλη tv παιζει να μην εχω τετοιο προβλημα?Να παω σε plasma?

καταστημα η κοτσοβολος , η πλαισιο , η mediamarkt...Kαι φυσικα δεν με νοιαζουν τα internet , τα ψιψιψινια και τα κοκοκοψαρα...θελω την καλυτερη εικονα μεχρι 900euro

Δημοσ.

το active έχει ζαλάδα λόγο του "ms" π.χ. αν πάρεις panasonic plasma active, τότε θα έχεις ότι καλύτερο σε 3D! οποιαδίποτε LED 3D πάρεις, θα έχεις έστω και λίγο το θέμα τις ζαλάδας!

Αλλά αφού το θες για τους γονείς σου, τότε πάρε passive γιατί ούτος η άλλος δεν πιστεύω να δουν μεγάλη διαφορά αυτοί!

Όσο για πάνελ που ρωτάς, όλα τα ίδια σκατά είναι! από τη στιγμή που κατέργησαν τα "FED" και βγάλανε ένα κάρω αηδίες,όλες οι tv έχουν προβλήματα!

Δημοσ.

Οι πλάσμα δεν έχουν σχεδόν καθόλου είδωλα! φαντάσου μόνο ότι δουλεύει σε 0,001ms και έχει συχνότητα λειτουργίας γνήσια 600hz! Η panasonic έχει επενδύση τα πάντα για τις plasma 3D και έχει το καλύτερο αποτέλεσμα στο 3D! το passive αν και δέν έχει είδωλα και δεν κουράζουν, το 3D του δείχνει στο κάθε μάτι απο μισή εικόνα αντή για ολόκληρη με αποτέλεσμα να παίρνεις την μισή ανάλυση και δεύτερον δεν είναι τόσο καλό όσο το active!

Δημοσ.

Πραγμα το οποιο ομως δεν γινεται αντιληπτο.Και γιατι το active ειναι καλυτερο??

Γιατί καταρχάς παίζει σε Full HD διότι στέλνει μια-μια ολόκληρες τις εικόνες σε κάθε μάτι με τρελούς ρυθμούς,γι αυτό και η πλασμα δεν έχει είδωλο!Και στο active έχεις καλύτερη πιότητα 3D, εσθάνεσαι ακόμα και τα αντηκείμενα να βγαίνουν έξω από την οθόνη και μπωρείς να ρυθμήσεις και το βάθος 3D!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τι κανει το ξερω.Αυτο που σου λεω ειναι οτι δεν γινεται αντιληπτο οτι δεν ειναι full hd.Αν εχεις δει θα το καταλαβεις αυτο που σου λεω.Εγω παντως απο προσωπικη εμπειρια και απο διαφορα φορουμ εχω διαπιστωσει το αντιθετο.Και οσων αφορα το βαθος και στο passive εχει αυτη τη ρυθμιση.Και τη ακριβως εννοεις με τρελους ρυθμους??? :confused:

Επεξ/σία από kajwbtfe
Δημοσ.

Το τι κανει το ξερω.Αυτο που σου λεω ειναι οτι δεν γινεται αντιληπτο οτι δεν ειναι full hd.Αν εχεις δει θα το καταλαβεις αυτο που σου λεω.Εγω παντως απο προσωπικη εμπειρια και απο διαφορα φορουμ εχω διαπιστωσει το αντιθετο.Και οσων αφορα το βαθος και στο passive εχει αυτη τη ρυθμιση.Και τη ακριβως εννοεις με τρελους ρυθμους??? :confused:

Συμφωνώ. Δεν βλέπω καμία αλλαγή στην ποιότητα. Σαν να είναι Full HD. Δεν είναι αισθητή η διαφορά!

Δημοσ.

Εγώ πάντως την βλέπω την διαφορά... οι πλάσμα δεν έχουν χρόνο απόκρυσεις και δεν θα έχεις πρόβλημα με είδωλα!ta 2 kai ta 5ms των οθονών δημιουργούν τα είδωλα! το Active είναι πιο πραγματικό 3D!

Η panasonic έχει επενδύση πολή χρήμα για τις 3D plasma, πιστεύεται δλδ πως κάνει λάθος που βάζει "Active" αντί για "passive" ?

Δημοσ.

Εσυ πιστευεις οτι στο σινεμα κανουν λαθος που χρησημοποιουν passive?Συγνωμη σλλα δεν ειναι λογικη αυτη...Τωρα αν εσυ μπορεις να καταλαβεις τη μειωμενη αναλυση τι να πω..Μολις εβγαλες τα γυαλια ολα οκ?

Δημοσ.

Cinema δεν πάω ποτέ και δεν ξέρω καν πως είναι εκεί!αλλά από ότι άκουσα απο διάφορους, μόνο κάποια amimation ήταν καλά σε 3D!Εγω πάντως αγόρασα active γτ το passive δεν μου άρεσε ούτε σαν 3D μα ούτε και σαν σκέψη! τώρα με τα 4κ 2κ ίσως το δεκτό σαν τεχνολογία για μελλωντική αγορά,αλλά τώρα που ήμαστε στα 1080p, δεν θα πήγαινα ποτέ σε παθητικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...