chrisosfp488 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εδώ και 1 εβδομάδα περίπου όταν έχω ανοιχτό τον chrome εκεί που σερφάρω ξαφνικά μου φορτώνει από μόνο του τη σελίδα του παιχνιδιού cityville στο facebook... Αυτό το κάνει κάθε 5-10 λεπτά περίπου. Να πω πως δεν έχω παίξει ποτέ το συγκεκριμένο παιχνίδι στο facebook. Έκανα διαγραφή cookies και σκανάρισμα όλο το pc με eset smart security ενημερωμένο αλλά πάπαλα... Μήπως έχει κανείς άποψη επί του θέματος;
benZiDirK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μονο στον Chrome στο κανει αυτο; Αν η απαντηση ειναι ναι, τοτε δοκιμασε να κανεις uninstall και install ξανα τον Chrome και δες αν φτιαξει το προβλημα.
chrisosfp488 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μόνο τον chrome χρησιμοποιώ δεν έχω δοκιμάσει σε άλλο. Θα δοκιμάσω σε ie τώρα.
chrisosfp488 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τελικά η απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του chrome έλυσε το πρόβλημα. Δεν το περίμενα να' ναι τόσο απλό. Ευχαριστώ!
benZiDirK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τελικά η απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του chrome έλυσε το πρόβλημα. Δεν το περίμενα να' ναι τόσο απλό. Ευχαριστώ! Τις περισσοτερες φορες η λυση ειναι η πιο απλη και εμεις κανουμε δυσκολη τη ζωη μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα