koulouri Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Eψαχνα μποξερακια dsquared στο ebay αλλα δεν βρισκω αυτη την περιοδο και googlαροντας βρηκα αυτο το site http://gr.ioffer.com ειναι καλο;; εχει ψωνισει καποιος απο εκει;; Απομιμηση του ebay ειναι αλλα ειναι αξιοπιστο;;
isay Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Είναι πολύ λιγότερο αξιόπιστο απο το ebay απο θέμα πωλητών και προστασία του καταναλωτή. «Το νου σου» (που ελεγε ο Σεφερλής) γιατί κυκλοφορεί πολύ μαϊμού.
koulouri Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 καλα εννοειται οτι θα ειναι μαϊμουδια..απλα να ερθουν εινια το θεμα..και ειναι και πολυ πιο ακριβα απο αυτα που εβρισκα ( οταν τα εβρισκα ) στο ebay..
wefind Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δεν εμπιστευομαι σε αλλα σιτε εχτος απο το ebay σε οτι αγορασεις να κοιταζεις τους πωλειτες πχ. αυτος μπορει να πουλαει 1-2 καπιο προιον και να μην το αγοραζεις να βλεπεις και ποσοτητες και τη feedback εχει αυτος γιατι την πατισαν παρα πολλοι . . .
marduc812 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Στο ioffer εχει ιστορικό και βαθμολογία. Δες λίγο πριν παραγγείλεις κάτι καλύτερα τι έχει σε υπόλοιπο. Εγώ είχα πάρει κάποια πράγματα και ενταξει εννοείτε υπερ-μαϊμού αλλά μου ήρθαν όλα κανονικά και κάποια έχουν κρατήσει ήδη 2 χρόνια! Στα μποξεράκια μωρε δεν μπορεί να πάθεις και πολλά δεν είναι ούτε φάρμακα ούτε ηλεκτρονικά.
Nitrous18 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 εγω εχω ψωνισει παρα πολλα πραγματα και πολλα αντρικα εσωρουχα σε πολυ καλες τιμες και η ποιοτιτα τους ειναι καλη... αξιζει δλδ!! μπορεις να τους κανεις και παζαρια αν ειναι να αγορασεις ποσοτητα!!
av71 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 και εγω εχω παρει αρκετα πραγματα απο εκει ο κανονας ειναι ενας να ξερετε... οτι πληρωνεις παιρνεις απο εκει και περα καλο ειναι να δειτε παντα κατω τα σχολια (τα πιο πολλα βεβαια ειναι μαιμου) αλλα και την βαθμολογια καθε πωλητη. ψωνιζουμε απο 98% και πανω αν παρετε ρουχα να υπολογιζεται παντα ενα νουμερο μεγαλυτερα απο αυτο που θελετε
koulouri Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ενα μεγαλυτερο;; Εγω πιστευω 1 μικροτερο απ οτι φοραμε κανονικα.. ( 1 μνμ και εγγραφη 2009;;; ) ενα μεγαλυτερο;; Εγω πιστευω 1 μικροτερο απ οτι φοραμε κανονικα.. ( 1 μνμ και εγγραφη 2009;;; )
harisbeats Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 παιδια θλω να αγορασω κατιακουστικα beats by dr dre απο εκει δειτε http://www.ioffer.com/i/hot-new-beats-by-dr-dre-pro-detox-headphones-536763468 πειτε μου την γνωμη σας ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!
koulouri Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 λιγουλακι δυσκολο να ειναι αυθυντικα σε τετοια τιμη!αγορασα αρκετες φορες απο το site και πριν λιγα λεπτα εκανα μια παραγγελεια..ολα εχουν ερθει
eko13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλα ρε παιδια η αποθεωση της μαιμουδιας ειναι αυτο το σαητ? g-shock 8 Ευρω?? Παντως αν ειναι ασφαλες μπορει να το προτιμησω χαχαχα μεταφορικα ποσο πανε? 1
adi32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 μου ελεγε ενας φιλος για παπουτσια φθηνα και λεω κατι παιζει ευτυχως υπαρχει και το ινσομνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα