Lerosville Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα. Πήρα εχθές το Xperia Neo V καινούργιο από την Vodafone. Σήμερα πάρατήρησα τα εξής στην micro SD κάρτα: Από 2 gb που είναι είχε ελεύθερο χώρο μόνο 943mb και 2-3 φορές το κινητό ξαφνικά δεν εντοπίζει τα κάρτα. Ξέρει μήπως κανείς τι παίζει με αυτό; Αν κάνω διαμόρφωση στην κάρτα θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα μετά με πιθανές λειτουργίες που μπορεί να είναι αποθηκευμένες;
washcloud Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Το πολύ κάποιο exe να υπάρχει μέσα. Bγαλ' το και φόρμαρε. Ή δες πρώτα στην διαχείριση δίσκων, αν φαίνεται να υπάρχει κα'να αδιαμόρφωτο partition. Αν και, να σου πω, ολοκαίνουριο αφού, πάνε και γκρίνιαξέ τους. Το 'χεις το δικαίωμα. Λογικά θα την αντικαταστήσουνε (αφού όπως λες εξαφανίζεται κι όλας). Ή και το ίδιο το τηλέφωνο, αν δεν είναι θέμα της κάρτας.
Lerosville Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τώρα έχω βάλει την παλιά κάρτα που είχα στο Nokia 6300 του 1gb. Αν δεν μου ξαναβγάλει το ίδιο πρόβλημα θα κρατήσω αυτήν μέχρι να αγοράσω μια μεγαλύτερης χωριτικότητας. Το πρόβλημα πρέπει να είναι η κάρτα, δεν την βλέπω να είναι της προκοπής.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 2gb είναι η μνήμη του τηλεφώνου ή έχεις βάλει extra κάρτα μνήμης;
Lerosville Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 2gb είναι η κάρτα που είχε μέσα η συσκευή. Σε λίγες μέρες θα αγοράσω μεγαλύτερη.
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ωραία, αν διαμορφώσεις την κάρτα θα έχουν πρόβλημα όσες εφαρμογές έχουν αρχεία εκεί ή έχεις μεταφέρει εκεί. Αν μπορείς να τις ξαναβρείς κάνε διαμόρφωση και δες να θα στρώσει. Αν δεν στρώσει μπορεί να είναι ελαττωματική
alexis46 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 το ιδιο θεμα ακριβως εχω και εγω με το neo.μαλλον εχει αρχεια συστηματος μεσα αλλα δεν εχω βρει ακρη ακομα κ εγω.
Lerosville Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 το ιδιο θεμα ακριβως εχω και εγω με το neo.μαλλον εχει αρχεια συστηματος μεσα αλλα δεν εχω βρει ακρη ακομα κ εγω. και να κάνεις διαμόρφωση στην κάρτα δεν τα σβήνει όλα. Τα βασικά που έχει μέσα παραμένουν, αλλά εγώ από τότε που έβαλα την παλιά κάρτα που είχα, δεν έχω αντιμετωπίσει τόσο καιρό κανένα απολύτως πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα