panagiotisspu Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 παιδια καλησπερα σας παρακαλω οπις γνωριζει να με βοηθησει εχω το μτορρεντ στο ιμακ,αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να κανω upload ..αλλες φορες το πετυχαινω και αλλες οχι..δεν μπορω να καταλαβω τι φταει ..ποιο αναλυτικα,για να δειτε τι συμβαινει..αντι να ειμαι σεεντερ εγω που ανεβαζω ειμαι λεετσερ τιφταει γνωριζει καποιος..που ανεβαζει με μακ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 εγω προτεινω να δοκιμασεις το transmission Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 λες να φταει το μτορρεντ??το εχεις δοκιμασει εσυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 mtorrent δεν δοκιμασα αλλα με το trans εκανα upload.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 αν μπορεις να μου περιγραψεις την διδικασια του απλοαντ..απο ιτρανσμισιον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 λογικα δεν φταει το μτορρεντ αλλα τα πορτς θα ειναι μπλοκαρισμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 λογικα δεν φταει το μτορρεντ αλλα τα πορτς θα ειναι μπλοκαρισμενα. τι ενοωεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 οταν ανοιγεις το μτορρεντ κατω δεξια βλεπεις ενα λαμπακι , στο παραθυρο του μτορρεντ. Τι χρωμα ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα