mentoras99 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εχω φτιαξει ενα site σε php, αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: ενα τοπικα στον υπολογιστη τρεχει απροβληματιστα, οταν το σηκωνω στο hosting server, οι σελιδες εμφανιζονται με προβληματα. Δεν φορτωνουν σωστα. Επειτα απο πολυωρο ψαξιμο κατεληξα, οτι ενω τοπικα η συναρτηση της php virtual παιζει κανονικα, στον hosting server δεν παιζει. Ψαχνοντας να βρω λυση, κατεληξα να 'γυρισω' οπου ειχα virtual include για καποιο file, σε require_once. Ενω ομως ετσι καταφερα να παιζουν οι σελιδες στον server, τωρα δεν μπορω να τις δω τοπικα. Επειδη ταλαιπωρηθηκα με αυτο το θεμα, και αν δεν καταληξω σε μια ενιαια αντιμετωπιση του προβληματος, με κωδικα που θα μου παιζει και τοπικα αλλα και online, ειμαι σιγουρος οτι αν δεν βρεθει λυση, θα ερθει συντομα στιγμη που θα ξαναμπλεξω, καθως ειναι πολυ ευκολο να κανω λαθος αν αναγκαζομαι να διατηρω δυο διαφορετικες εκδοσεις των αρχειων, αλλη να παιζει τοπικα και αλλη online. Μπορειτε να μου πειτε πως να αντιμετωπισω το θεμα, ωστε να ξεπερασω αυτη την ασυμβατοτητα του κωδικα, και να εχω κατι που να παιζει και τοπικα και online?
bikey77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μήπως στο include έχεις βάλει absolute url αντί relative και ψάχνει αρχείο σε λάθος path; Ή μήπως προσπαθείς να κάνεις connection σε άλλη βάση από αυτή που πρέπει; Βάλε τον κώδικά σου να το βρούμε.
mentoras99 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Γιατι, απαιτειται για τη συγκεκριμενη εργασια καποιο 'connection'? Νομιζω δεν ειναι αναγκαιο. Να συμπεριλαβω ενα αρχειο php μεσα σε ενα αλλο αρχειο php θελω.
bikey77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι σαφές αν χρειάζεται ή όχι και εν πάσει περιπτώσει, σου επισημάνω δύο από τα συχνότερα λάθη που γίνονται για να τα τσεκάρεις. Κώδικα δεν μας βάζεις, πως θα καταλάβουμε τι φταίει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα