pOLoS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Samsung ML-1865 Black Mono Laser Printer 48€ , δε νομίζω να υπάρχει φτηνότερος laser
g_alkis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Πολύ καλό μηχάνημα, γενικά οι ασπρόμαυροι λέιζερ της Σαμσουνγκ έχουν βγει σούπερ.
deadp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Όλοι οι φτηνοί Samsung έχουν μια ευαισθησία στο χαρτί. Αν ειναι λίγο πιο λεπτό τα κολλήματα είναι συνεχή. Το γνήσιο τόνερ είναι πιο ακριβό από τον ίδιο τον εκτυπωτή.
xpapias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Το αυθεντικό πρέπει να είναι ακριβό. Τα συμβατά είναι αρκετά φθηνότερα όπως είπε και η karmen.
teodor_ch Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 στα toner γίνεται refill? ναί, γίνεται αλλά και να μή γινόταν είναι πολύ φθηνότεροι απο refill inkjet!!!
keysmith Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 σε αυτες τις τιμές τους φέρνει σιχνά το eshop. Εχω πάρει για φιλο ασπρόμαυρο λειζερ samsung με 38€ το καλοκαιρι, (και σιχνα ξαναβγαζει) για αυτό καλύτερα να περιμένετε και τα εδώ καταστήματα. Ειναι πολύ γρηγοροι και η πολική της samsung ειναι να κερδίσει γρηγορα μερίδιο αγοράς. Με λιγα παραπάνω (72€ τις προάλλες αν θυμάμαι στο eshop) παίρνεις πολυμηχανημα samsung σε λειζερ.
mamep Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 σε αυτες τις τιμές τους φέρνει σιχνά το eshop. Εχω πάρει για φιλο ασπρόμαυρο λειζερ samsung με 38€ το καλοκαιρι, (και σιχνα ξαναβγαζει) για αυτό καλύτερα να περιμένετε και τα εδώ καταστήματα. Ειναι πολύ γρηγοροι και η πολική της samsung ειναι να κερδίσει γρηγορα μερίδιο αγοράς. Με λιγα παραπάνω (72€ τις προάλλες αν θυμάμαι στο eshop) παίρνεις πολυμηχανημα samsung σε λειζερ. Που είναι κ δεν το βλέπω!! Ένα duplex θα ήταν ότι πρέπει!
kamui Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Φτού ένα πολυμηχάνημα laser πότε θα βάλουν? Από θέμα refill ρώτησα ένα γειτονικό κατάστημα, το συγκεκριμένο toner και εύκολο είναι να γεμίσει και εύκολα βρίσκεται ανταλλακτικό σε περίπτωση που χαλάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα