Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα δευτερο pc το οποιo εχει ασυρματη συνδεση. Μπαινω σε αυτο το pc μεσω του Remote Desktop Connection. Oταν ομως ενα τριτο pc συνδεθει στο ιντερνετ(στο ιδιο ασυρματο οικιακο μου δικτυο) τοτε η remote συνδεση χανεται. Aποκτιεται ξανα μετα απο restart.

Mηπως ξερετε πως μπορω να απαλλαχτω απ αυτο το restart?

Δημοσ.

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι το pc το οποίο έχει πάρει remote (π.χ. το 1ο) και το 3ο που συνδέεται έχουν την ίδια ip και δημιουργείται conflict.

Φαντάζομαι ότι το 1ο το έχεις με static για να μην ψάχνεις συνέχεια τι ip έχει. Αν το 3ο έχει και αυτό δηλωμένη static ip άλλαξε του την ή βάλτο στο αυτόματο.

Μια ερώτηση. Το Pc από το οποίο δουλεύεις είναι μέσα στο τοπικό lan ή συνδέεσαι από έξω;

Δημοσ.

Και τα τρια pc ειναι εντος του ιδιου οικιακου δικτυου. To 1o pc συνδεεται ενσυρματα. Το 1ο pc συνδεεται στο 2ο μεσω remote. Το 3ο συνδεεται στο ιντερνετ περιστασιακα(laptop) και δεν υφισταται remote.

Εριξα μια ματια στις ip που ειπες, το 1ο pc δεν εχει καποια συγκεκριμενη, ειναι στο auto(v4). Το δευτερο εχει. To 3o pc δεν ειναι ευκολο να το τσεκαρω αυτη τη στιγμη, καθως δεν ειναι και δικο μου. Nα αλλαξω την ip του 2ου?

Δημοσ.

Το 3ο δεν τρεχει τορεντ ουτε και μου μπιμπ το δικτυο:) Απλα χανεται η remote συνδεση, και δεν χανεται αποτομα, απλα εαν βγω ή ειμαι ηδη εξω, δεν θα μπορεσω να μπω. Με ενα restart του 2ου pc η remote συνδεση γινεται και παλι εφικτη.

Λοιπον, θα αλλαξω την ip του 2ου και θα σου πω εαν τακτοποιηθηκε το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...