Visual Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σας! Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω προβλημα με τον ηχο του υπολογιστη μου.Χρονια τωρα ολα δουλευανε μια χαρα με την καρτα ηχου και τα Windows XP που εχω,αλλα εδω και 3-4 μερες οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου η ενταση των ηχειων μπαινει σε σιγαση αυτοματα!Και το καλυτερο ειναι πως ναι μεν μπαινει αυτοματα χωρις κανενα λογο,αλλα και δεν μπορω να ξετικαρω την επιλογη μετα!Τι uninstall τους drivers της καρτας ηχου εκανα,τι φορματ εκανα,τι προσπαθησα να αλλαξω τις θυρες που συνδεω την καρτα το προβλημα μου δεν λεει να λυθει...Οσο και αν εψαξα στο νετ δεν βρηκα απολυτως τιποτα.Για πειτε ρε παιδια τι μπορει να ειναι αυτο?Πρωτη φορα το ακουτε και εσεις γιατι εγω δεν μπορω να το καταλαβω με τιποτα.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Σιγούρεψες ότι τα ηχεία σε άλλο υπολογιστή δουλεύουν;
*Kezar* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μηπως το πληκτρολογιο σου εχει κουμπι για σιγασι και κανει επαφη με κανενα αλλο και στο κανει αυτο? κανε Update τους drivers.
filip123go Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Κάνε σκαν με malwarebytes και spybot s&d μπας και κόλλησες κανένα bug..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα