DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αν καταλαβα καλα ο Κολιν Φερθ θα απελασσοταν στην Ρωσσια, θα τον στελναν στη Σιβηρια κατι τελοσπαντων. Γενικα θα τον στελναν πισω οπου πλεον θα ηταν αχρηστος στον Καρλα ως double agent αλλα χρησιμος να τον βασανισει για να μαθει - αν μπορουσε κατι - για τους Αγγλους. Οποτε ο φιλος του τον σκοτωσε γιατι ηξερε οτι τους επομενους μηνες θα τον βασανιζαν Νομίζω ότι ο Φερθ ως καρφί ότι είχε να πει στον Κάρλα το είχε πει. Δε πιστεύω ότι ο Κάρλα θα τον βασάνιζε, ειδικά από τη στιγμή που ήταν ήδη "δικός του". ΆΛλωστε αν είχε να προδώσει και κάτι άλλο δε νομίζω ότι οι Άγγλοι θα τον έστελναν στη Ρωσία.
DKNI Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Κατι τετοιο ομως δεν επαιξε? Δεν ειχε εναν διαλογο που του λεει ο Πολιακοφ -Εσενα σε περιμενει σπιτι στη Ρωσια, εμενα θα με στειλουν Σιβηρια Και μετα στο δωματιο εχουν διαλογο με τον Ολντμαν που του λεει ο Φερθ "Μου ειπε ο ταδε οτι θα φυγω σε μερικες μερες. Θα μου λειψει το κρικετ στη Μοσχα" Αυτα στανταρ, τωρα το εβαλα και ξαναειδα τις σκηνες Επισης, το ιδιο δεν ετοιμαζονταν να κανουν και στον αλλο τον καραφλο, να τον στειλουν πισω στην Βιεννη (βασικα του παιξανε παιχνιδι να τα ξερασει, αρα η απειλη ηταν να τον στειλουν πισω) Αρα μαλλον δεν τους σκοτωνουν, τους στελνουν πισω και παιρνουν δικους τους
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Κατι τετοιο ομως δεν επαιξε? Δεν ειχε εναν διαλογο που του λεει ο Πολιακοφ -Εσενα σε περιμενει σπιτι στη Ρωσια, εμενα θα με στειλουν Σιβηρια Και μετα στο δωματιο εχουν διαλογο με τον Ολντμαν που του λεει ο Φερθ "Μου ειπε ο ταδε οτι θα φυγω σε μερικες μερες. Θα μου λειψει το κρικετ στη Μοσχα" Αυτα στανταρ, τωρα το εβαλα και ξαναειδα τις σκηνες Επισης, το ιδιο δεν ετοιμαζονταν να κανουν και στον αλλο τον καραφλο, να τον στειλουν πισω στην Βιεννη (βασικα του παιξανε παιχνιδι να τα ξερασει, αρα η απειλη ηταν να τον στειλουν πισω) Αρα μαλλον δεν τους σκοτωνουν, τους στελνουν πισω και παιρνουν δικους τους Ναι ρε συ δε διαφωνούμε σε αυτό. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι δε τον σκότωσε ο άλλος γιατί φοβόταν μη τον βασανίσουν (κάτι τέτοιο δεν έπαιζε κατά τη γνώμη μου για τους λόγους που είπα στο παραπάνω ποστ) αλλά γιατί αισθάνθηκε προδωμένος γι αυτά που πέρασε καθώς με τον Φέρθ είχαν κάτι παραπάνω από φιλική σχέση (εξού και τα βλέματα στο πάρτυ)
DKNI Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Καλα το theme της ομοφυλοφιλιας υπηρχε, ηταν οι unseperables που ειπε η γρια. Ενιγουει, δεν θα τα χαλασουμε, εγω νομιζω οτι τον σκοτωσε ως act of mercy γιαυτο και δακρυσε, οτι τον περιμενε κατι ασχημο στη Ρωσσια ή ότι δεν θα επρεπε ποτε να φτασει σωος στη Ρωσσια τεσπα
Sellers Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τρελό μπέρδεμα. Είδα ένα μισάωρο και δεν κατάλαβα χριστό. Την αφήνω για άλλη ώρα που θα έχω πιο πολύ διάθεση.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τρελό μπέρδεμα. Είδα ένα μισάωρο και δεν κατάλαβα χριστό. Την αφήνω για άλλη ώρα που θα έχω πιο πολύ διάθεση. Καλά ξηγήθηκες.
vlachaquito Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 πολυ καλη ταινια, φοβερη ερμηνεια ο gary oldman. οσο για το αλλο θεματακι, εγω παλι πιστευω οτι τον σκοτωσε γιατι απλα του κατεστρεψε την ζωη. Εξαιτιας του τον πυροβολησαν στην βουδαπεστη, περασε τα βασανιστηρια και γυρισε πισω σαν απλος καθηγητης..
john1987 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Εξαιρετικος ο Gary Oldman,μου φαινεται σχεδον αστειο που ειναι προτεινομενος με τον Pitt. Η ταινια οντως μπλεγμενη και χρειαζεται υπομονη γιατι εχει αργους ρυθμους ενιοτε,ωστοσο μονο και μονο για το κλιμα αξιζει. 7/10
gavros10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 φοβερη ταινια, καπου το εχασα γιατι υπηρχαν πολλα ονοματα τον καρλα δεν τον ειδαμε ποτε περνουσε σκηνες και επρεπε να φανταστουμε τι εγινε αν και μας το εδειχνε πιο μετα πολυ ωραια ταινια αλλα ειναι για λιγους
Rabican Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 επικη μεταφραση του ονοματος της ταινιας στα ελληνικα: http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=60&parent_id=45&movie_id=103232
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 επικη μεταφραση του ονοματος της ταινιας στα ελληνικα: http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=60&parent_id=45&movie_id=103232 Δεν είναι καθόλου άσχετος ο τίτλος της ταινίας. Η αγγλική έκφραση είναι "tinker, tailor, soldier, sailor" (τον άλλαξε ο LeCarre σε Spy) και είναι το αντίστοιχο λάχνισμα που έλεγαν οι μικροί "αμπεμπα μπλωμ, του κείθε μπλωμ... " για να 'διαλέξουν' ή να αποκλείσουν παίκτες στα παιδικά παιχνίδια. Οπότε μόνο άσχετος δεν είναι ο τίτλος της ταινίας. Περισσότερα για τα λαχνίσματα: - Ελληνικά - Αγγλικά
Rabican Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 πασο, δεν το γνωριζα.. δεν ειμαι αγγλομαθης! αυτο με το "sailor" θυμαμαι που το ελεγε σε καποιο σημειο στην ταινια, εξηγωντας οτι το αλλαζει γιατι μοιαζει πολυ με το tailor! thanks παρεδωσε. δεν ηξερα καν αυτη την αγγλικη εκφραση..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 πασο, δεν το γνωριζα.. δεν ειμαι αγγλομαθης! αυτο με το "sailor" θυμαμαι που το ελεγε σε καποιο σημειο στην ταινια, εξηγωντας οτι το αλλαζει γιατι μοιαζει πολυ με το tailor! thanks παρεδωσε. δεν ηξερα καν αυτη την αγγλικη εκφραση.. Κανονικά θα είχες απόλυτο δίκιο, ο τίτλος θα ανήκε στο πάνθεον των άσχετων τίτλων. Αλλά υπάρχει αυτή η παράμετρος. Υπάρχει και μια δεύτερη ανάγνωση για όποιον έχει διαβάσει το βιβλίο (αυτό κάνω τώρα, έχω πάρει το iPad αγκαλιά και το διαβάζω σε Kindle) ή έχει δει την ταινία: είναι ότι έλαχε στον Smiley (τον πρωταγωνιστή)... ... να 'ξετρυπώσει' τον κακό από την Υπηρεσία του. Οπότε, ο τίτλος "παίζει" κι έτσι.
Rabican Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Κανονικά θα είχες απόλυτο δίκιο, ο τίτλος θα ανήκε στο πάνθεον των άσχετων τίτλων. Αλλά υπάρχει αυτή η παράμετρος. Υπάρχει και μια δεύτερη ανάγνωση για όποιον έχει διαβάσει το βιβλίο (αυτό κάνω τώρα, έχω πάρει το iPad αγκαλιά και το διαβάζω σε Kindle) ή έχει δει την ταινία: είναι ότι έλαχε στον Smiley (τον πρωταγωνιστή)... indeed! δεν διαβαζω βιβλια, αλλα η ταινια με εβαλε στο τρυπακι να το διαβασω. δεν το εχω κανει ακομη (ατιμο ccnp security) αλλα σκοπευω να διαβασω και το βιβλιο!
chiras365 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μολις την ειδα σε avant premier στο σινεμα..Καταπληκτικη ατμοσφαιρα,πολυ σοβαρη σκηνοθεσια απο τον Σουηδο που δειχνει οτι εχει ικανοτητες και μια τρομερη ερμηνεια απο τον μοναδικο Ολντμαν που πρεπει να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο που βρηκε τον Γαλλο απεναντι του φετος...Καταφερνει να ειναι πειστικοτατος σε εναν δυσκολο ρολο,οντας εκκωφαντικα σιωπηλος και εκφραστικος με την-συγχρονως-μινιμαλιστικη κινηση του σωματος του...One of the greatest living actors οπως ειπε προσφατα και ο Firth! 8,5/10 απο μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα