Fotis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 LineageII το μονο που ειχε πραγματικο hardcore pvp και οχι παιδικα πραγματα .
optimus_crime Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πω σωστά ρε πως ξέχασα το trackmania. Φοβερό παιχνίδι. Για μένα το καλύτερο που έχει να κάνει με αμάξια. Επίσης φοβερό και το frozen throne. Πες μου οτι επαιζες trackmania... ελπιζω να ειναι το united/forever και οχι το πρωτο trackmania(παλαιοτερο) Αcoount name; Ωρίστε το δικό μου
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πες μου οτι επαιζες trackmania... ελπιζω να ειναι το united/forever και οχι το πρωτο trackmania(παλαιοτερο) Αcoount name; Ωρίστε το δικό μου Ναι έπαιζα παλιά το forever. Μπορεί και να σε είχα πετύχει πέρσι που έπαιζα για λίγο πάλι. Εσύ παίζεις ακόμα?
optimus_crime Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ναι έπαιζα παλιά το forever. Μπορεί και να σε είχα πετύχει πέρσι που έπαιζα για λίγο πάλι. Εσύ παίζεις ακόμα? Το παλευω , μια το σταματαω, μια αρχιζω, γενικα ειναι παιχνιδι που δεν παιζεις συνεχεια αλλα ουτε παιχνιδι που θα το ξεχασεις... Παλια επαιζα και για lp( ladder points ) αλλα τα παρετησα, ποση ωρα το βαριεσε, μονο για fun πια...
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το παλευω , μια το σταματαω, μια αρχιζω, γενικα ειναι παιχνιδι που δεν παιζεις συνεχεια αλλα ουτε παιχνιδι που θα το ξεχασεις... Παλια επαιζα και για lp( ladder points ) αλλα τα παρετησα, ποση ωρα το βαριεσε, μονο για fun πια... Εγώ το καλοκαίρι του 2009 το είχα κάψει. Είχα σπάσει και το πόδι μου δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι οπότε καταλαβαίνεις τι κάψιμο θα έπεσε
optimus_crime Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ το καλοκαίρι του 2009 το είχα κάψει. Είχα σπάσει και το πόδι μου δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι οπότε καταλαβαίνεις τι κάψιμο θα έπεσε Το ρεκορ μου ειναι στο rank 33 world ladder, αλλα μεχρι εκει, και εγω τα καλοκαιρια(μιλαμε για 3-4 χρονια τωρα ) το ειχα καψει, αλλα μετα σχολειο κ.τ.λ Και τώρα είπαμε, μονο για fun...
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το ρεκορ μου ειναι στο rank 33 world ladder, αλλα μεχρι εκει, και εγω τα καλοκαιρια(μιλαμε για 3-4 χρονια τωρα ) το ειχα καψει, αλλα μετα σχολειο κ.τ.λ Και τώρα είπαμε, μονο για fun... Είχες φτάσει τόσο κάτω? Εγώ νομίζω μέχρι 300κατι αν θυμάμαι καλά βέβαια.
optimus_crime Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Είχες φτάσει τόσο κάτω? Εγώ νομίζω μέχρι 300κατι αν θυμάμαι καλά βέβαια. Ναι αν θυμασε καλα μετα τους 90 000 ποντους μονο καθε κυριακη 6-8 μπορουσες να μαζεψεις αλλους ποντους μεσω roc name servers ...
Lycanthropiac Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 μετά το Diablo II πιστεύω ότι το καλύτερο που έχω παίξει και λιώσει είναι το Castlevania : Symphony of the Night και τα 2 Warcraft III
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Final Fantasy XII Αν και μακρια απο το αγαπημενο μου (ουτε καν στο top 20 μου) ειναι σιγουρα το αγαπημενο μου Final Fantasy παιχνιδι.
GIOVINCO Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 1. Grand Theft Auto 2. Max Payne 3. Football Manager 4. Starcraft 5. Limbo τα πολυ αγαπημενα...
CmdShepard85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Mass Effect (ΟΛΑ!), Grim Fandango, Clive Barker's Undying και το ανεπαναληπτο...Dune 2000
Soultaker1979 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ufo Enemy Unknown Championship Manager 2-3-97/98 Warcraft I - II Starcraft I Civilization I - IV Αυτά και πολλά άλλα, κανονικά θα έπρεπε να μιλάμε με 5άδες / έτος ή περίοδο
interkirilos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Half-Life Series Grand Theft Auto Series Mass Effect Series Portal Series 007:Goldeneye Perfect Dark Τώρα μην με βάλετε να επιλέξω ένα από αυτά! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από interkirilos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα