JimaraZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Τα πιο αγαπημενα! Call of Duty (All) Prototype Assassin's Creed (All) Need for Speed (All)
tsagod Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Maniac Mansion ===> Commodore 64 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2012 από tsagod
Shitty Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Από τα πιο αγαπημένα είναι τα Assassin's Creed!Και φυσικά Need For Speed:Underground 2 μακράν το καλύτερο παιχνίδι με αυτοκίνητα για μένα....
antonl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Heroes of Might & Magic III Diablo (1) Baldur's Gate (1) Championship Manager 01/02 Και σίγουρα πολλά ακόμα...
Deus ex machina Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Από τα πρώτα που μου ήρθανε στο μυαλό είναι Baldur's Gate 1&2 Deus ex 1 Mass Effect 2 Resident Evil 1-3 Final Fantasy 6 (nai 6 ) Zelda link's awakening, το ocarina of time δεν το έπαιξα μικρός οπότε δεν μου βγάζει το ίδιο feeling με τους περισσότερους.
chek2fire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Για μένα τα αγαπημένα μου παιχνίδια είναι το -elite -final fantasy 7 -tomb raider 1 -guild wars i am back...
>-Nosakos<- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Τα -mass effect(all), -neverwinter nights(all), -kotor(all), -Assassin's Creed(all), -Grand Theft Auto(all), -prince of persia(all), -witcher(all), -deus ex 3 κ το -dragon age:origin. Και απο multiplayer : hon/pes . Σίγουρα θα υπάρχουν κ άλλα, όμως μόνο αυτα μ ρχονται στο μυαλό.
bilis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Uru: Complete Chronicles. ..Και εις τους αιωνες των αιώνων ΑΜΗΝ!
ikaruga24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Η λιστα μου ειναι τεραστια, παρα αυτα θα ποσταρω αυτα που μου ερχονται στο κεφαλι και χωρις ιδιαιτερη σειρα και για λογους ισσοροπιας δεν θα βαλω παιχνιδια απο την ιδια σειρα πανω απο μια φορα. Εννοειται οτι η λιστα δεν κανει ουτε το 1/10 απο αυτα που εχω στο νου μου. - Baldurs Gate 2 saga - Deus Ex 1 - Metroid 3 - Resident Evil remake - Kingdom Hearts 1 - Super Mario: Yoshi island 1 - Final Fantasy tactics 1 - Arcanum - Planescape torment - X-com trilogy - Zelda: a link to the past - Panzer Dragoon Swei - Street Fighter 3 third strike - Perfect Dark - Half Life 2
polonos1313 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Max Payne 1&2 Tom Clancy's : Splinter Cell 1,2,3 Hitman (All) Dracula Resurection Clive Barker's : Undying (Απίστευτο !!!!) Syberia (μόνο το 1 ,το 2 δεν το έχω παίξει) The Suffering (χέσιμο) Far Cry Mafia 1 Medal Of Honor (All) Call Of Duty (All) Fable The Lost Chapter Call Of Juarez το 1ο Top Spin 2 Freedom Fighters Swat 4 R-Factor Crysis 1 & 2 (δεν έχω παίξει το Warhead) Mass Effect 1,2 (Epic !!!) The Witcher Κορυφή !(δεν έχω παίξει το 2) NBA 2K12 Metro 2033 (αντε γειά ατμόσφαιρα !! Λίγο το ending μας τα χάλασε)
NikMet Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν απο πολλα χρόνια που είχε φέρει ο ξάδερφος μου απο αμερική το playstation με το resident evil 1 απλα για πολλά χρονια αγαπημένο και ο λόγος που μετα απο καιρό είχα παρει και εγω playstation. Στο pc τωρα: Command & conquer Red Alert Command & conquer zero hour Command & conquer the generals Diablo 2 Theme hospital Train tycoon Roller coaster tycoon FM 2009 MAfia Αυτα μου έρχονται αμεσα στο μυαλό σίγουρα θα είναι και αλλα. Απο τα πιο πρόσφατα το Batman Arkam City
Sugizo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Shenmue(Dreamcast) απο single Quake 3: Arena(PC) απο multi
driftingcris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Απο PC: Call of Duty Moderf Warfare 2 (online παντα) Medal of Honor (2010) Pure Crysis 2 Απο PS1: Crash Bandicoot 3 Warped Oddworld Abe's Odyssee/Exoddus Απο PS2: Sly 1-2-3 Ratchet and Clank 1-2 Jak 1-2-3
sintalkas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 λοιπόν παιδιά να καταθέσω και την δικιά μου λίστα με αγαπημένα παιχνίδια psone: crash bandicoot 3 :wrath of cortex spyro 1 & 2 Tekken 3 Bushido Blade Ridge Racer 4 drc: Sonic Adventure 1&2 Jet Set Radio Dead or Alive 2 Unreal Tournament san fransisko rush 2049 Shenmue :alla den to paixa akomh ps2: Tekken 5 Burnout Revenge Rachet and Clunk (όλα) wii: Mario Kart Mario Galaxy 1 και 2 pc: HALF LIFE όλη η σειρά PREY Race Driver
GeorgeVls Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πολλά, αλλά αυτό που ξεχωρίζω σίγουρα είναι το King's Quest 8 : Mask Of Eternity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα