Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Με βασανιζει ενα μυστηριο προβλημα.

Εχω συνδεση adsl στον ΟΤΕ με router ενα huawei echolife hg520 στη πριζα στο δωματιο μου. Μεχρι πριν λιγο καιρο ΕΙΧΑ ενα ασυρματο panasonic στην αλλη πριζα του σπιτου και ουδεποτε ειχα προβλημα. Οταν αλλαξα ασυρματο και πηρα ενα καινουργιο panasonic, με παιρνουν τηλεφωνο και κοβεται το intenet. Κατα τη διαρκεια της κλησης συνδεεται to internet και μολις τερματισω την κληση παλι κοβεται το ιντερνετ και ξανασυνδεεται. Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι δοκιμαζοντας το παλιο panasonic ολα μελι γαλα! Δοκιμασα τα φιλτρα που πουλανε στα oteshop, κατι μικρα ασπρα χωρις καλωδιο, αλλα τζιφοs.

Help! Ακουω λυσεις.

Δημοσ.

ειναι κατι μικρα πραγματακια που πρεπει να βαλεις στο τηλ.. συνηθως υπαρχουν μεσα στο κουτι του ρουτερ

ADSL_Filter_And_Splitter.jpg

Δημοσ.

με το ιδιο φιλτρο απο το παλιο ασυρματο εχεις προβλημα με το νεο???το φιλτρο να κοιταει τον τοιχο οχι την συσκευη

Δημοσ.

ειναι πολυ παραξενο πραγματι.το εχω ξαναδει ελαχιστες φορες αυτο .δηλαδη 1 στα 1000 να περναει πχ φυσημα με φιλτρο η να κανει κουφα και να βαλεις splitter και να ειναι οκ.ειχα πετυχει και συναγερμο που με φιλτρο δεν εστελνε σημα ενω με splitter μια χαρα.παραξενη περιπτωση για ψαξιμο.εκει ειναι να εχεις πολλα φιλτρακια να κανεις δοκιμες να δεις.και ολα αυτα μετα απο αλλαγη τηλεφωνου.τι να πω.και σε isdn μια φορα το εχω πετυχει να μην παιζει με splitter isdn και να θελει αλλη μαρκα.εχανε το τηλ.anyway.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...