monoxromos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αγαπητοί φίλοι αγόρασα τον HP G62 Τους ζήτησα το CD των windows 7 και μου ειπαν οτι ειναι αποθηκευμενο μεσα στον υπολογιστη,αν εννοουν το recovery δεν ξερω,εγω θελω να αντιγραψω τα windows 7 να τα έχω οταν χρειασδτει να κανω format η να αλλαξω σκληρο δισκο να τα ξαναπεράσω ,πολλες δορες χτυπαει καποιο αρχειο και εισαι αναγκασμενος να ξαναπερασεις τα WIN.που θα βρω λοιπον τα win 7 η με κοροιδεψαν και δεν μου εδωσαν cd win 7 Σας ευχαριστω για τη βοήθεια σας
pabou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Σε μενα ποτε δεν εχουν δωσει αντιγραφο των Windows, αν θελεις να κανεις φορματ χργσιμοποιεις το Recovery, αν αλλαξεις σκληρο τοτε ειναι δικια σου δουλεια το τι θα κανεις
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Έτσι δουλεύουν πλέων με τα recovery είναι ποιο φθηνή η άδεια για αυτούς οπότε και για εσένα.
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 μπορεις μεσω του acronis να κανεις ενα πληρες backup του δισκου σου ακομα και το recovery partition και σε περιπτωση που χρειαστεις να αλλαξεις δισκο boοtαρεις με acronis και κανεις restore το backup και καθαρισες. Απο κει και περα σχεδον σε κανενα λαπτοπ πλεον δεν δινουν cd,στο alienware που εχω εχει μεσα windows 7 +drivers σε dvd,στο dell μονο recovery partiiton. BTW το cd και που τους το ζητησες δεν εχουν να σου δωσουν εφοσον το κουτι δεν εχει μεσα.Εσυ εχεις πληρωμενα τα win που φοραει ο δισκος.Σε περιπτωση αλλαγης δισκου μπορεις να βρεις την εκδοση που φορουσε το μηχανημα πριν(πχ home premium)και να περασεις το κλειδι που εχει το αυτοκολλητο.
monoxromos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αυτό βέβαια αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει; ότι σε "υποχρεώνουν" να αναζητήσεις "άλλες" λύσεις γιατί δεν πιστεύω κανένας να αγοράσει λειτουργικό μόνο και μόνο γιατί θέλει να κάνει επανεγκατάσταση μετά από ένα πρόβλημα στον υπολογιστή του. Και κάτι ακόμη αγοράζεις υπολογιστή αλλά μαζί αγοράζεις και το λειτουργικό του αλλιώς μπορείς να τον βρείς φτηνότερο και με λειτουργικό ανοιχτού κώδικα.
kostaks3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αυτό βέβαια αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει; ότι σε "υποχρεώνουν" να αναζητήσεις "άλλες" λύσεις γιατί δεν πιστεύω κανένας να αγοράσει λειτουργικό μόνο και μόνο γιατί θέλει να κάνει επανεγκατάσταση μετά από ένα πρόβλημα στον υπολογιστή του. Και κάτι ακόμη αγοράζεις υπολογιστή αλλά μαζί αγοράζεις και το λειτουργικό του αλλιώς μπορείς να τον βρείς φτηνότερο και με λειτουργικό ανοιχτού κώδικα. οπως τα λες ειναι.Συμφωνω και επαυξανω. αλλα πλεον στα λαπτοπια εχουν τα recovery δυστηχως.
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ότι σε "υποχρεώνουν" να αναζητήσεις "άλλες" λύσεις Τίποτα άλλο; Αφού σου δίνουν την δυνατότητα να φτιάξεις DVD ανάκτησης που φέρνει τον Η/Υ στην αρχική του κατάσταση,όπως ήταν όταν τον αγόρασες,αν δεν σου αρέσει το bloatware μπορείς και αυτό να το κάνεις uninstall και να φτιάξεις δικό σου recovery ακόμα και με ελεύθερα προγράμματα,οπότε κανένας δεν σε αναγκάζει σε τίποτα. Και κάτι ακόμη αγοράζεις υπολογιστή αλλά μαζί αγοράζεις και το λειτουργικό του αλλιώς μπορείς να τον βρείς φτηνότερο και με λειτουργικό ανοιχτού κώδικα. Θα έπρεπε αλλά άντε να βρεις laptop χωρίς windows και να βρεις θα είναι ποιο ακριβό αφού κάνοντας συνεργασία με την microsoft πουλάς αυτομάτως πολλά περισσότερα κομμάτια οπότε έχεις και καλλίτερες τιμές. 1
monoxromos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Φίλε TheELF πως κανω dvd μπορεις να με καθοδηγησεις γιατι δεν το κατάλαβα πηγα να κανω κατι τετοιο αλλα δεν ειχα καποιο αποτλεσμα.Δηλαδη θα αντιγραφω το recovery ομως ενω στον υπολογιστη εχει ενα μεγεθος αν θυμαμαι 2,4 Giga οταν παω να κανω αντιγραφη μου δειχνει ελαχιστο μεγεθος ,δεν θυμαμαι ποσο ακριβως. Και αν με τη βοηθεια σου κανω ενα τετοιο DVD οταν αλλαξω π.χ. σκληρο και μπουταρω με αυτο το dvd θα μου κανει εγκατασταση των win7?
TheELF Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c02542102.pdf Στην σελίδα 101 σου λέει πως τα φτιάχνεις,λέει και ότι μπορείς να φτιάξεις μόνο ένα σετ ανά Η/Υ οπότε μάλλον αυτό που έκανες στο USB θα μείνει το μόνο σου. Αν πας στην σελίδα της ελληνικής HP http://www8.hp.com/gr/el/home.html και βάλεις το ολόκληρο μοντέλο μάλλον θα σου βγάλει και ελληνικό εγχειρίδιο.
pantote Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 H Acer παρέχει πρόγραμμα που φτιάχνει αυτόματα "DVD Recovery", και μάλιστα ίδιο με αυτό που βρίσκεται στο κρυφό partition. Το ίδιο ισχύει και για τα HP όπως μου είπε ένας φίλος. Ρίξτε μια ματιά στις σελίδες των κατασκευαστών.
monoxromos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Παιδια ευχαριστω πολυ για τηυ βοήθεια κατι πηγα να κανω αλλα μου ζήτησε 4 DVD αυριο παω να αγορα σω δισκακια και καλη υπομονή.Αν ειναι αυτο που ζητάω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα