Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 βουλωμένο γράμμα... 1
dennis87 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Τι καρτα γραφκων εχεις? Αν εχεις AMD μπορω να σου πω. Αν οχι τοτε δεν ξερω καν το μενου της. Έχω την ATI Radeon HD 4290
Zergoulini Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κατεβαζεις του τελευταιους drivers απο την AMD. Μετα ψαχνεις μεσα στο μενου της την επιλογη ΄΄κατακορυφη ανανεωση΄΄ βαζεις την μπαρα στο ΄΄παντα ενεργοποιημενο΄΄. Οπως επισεις ενεργοποιεις το LCD OVERDRIVE. Θα σου εβαζα Screenshots αλλα ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω. Εγω αυτα εκανα και μου εφτιαξε. Για το LCD OVERDRIVE παιξε λιγο με αυτο. Συνηθως οι οθονες εχουν ενσωματωμενη αυτη την λειτουργια και αν εσυ το ενεργοποιησεις θα εχεις αντιθετα αποτελεσματα. Οποτε παιξε λιγο με αυτο (on,off και παιξε με την μπαρα να δεις που θα φτιαξει) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2013 από Zergoulini
dennis87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Με το LCD Overdrive δεν ειχα τυχη. Την επιλογη "κατακορυφη ανανεωση" δε μπορεσα να τη βρω. Θα μπορουσες να μου πεις που ακριβως βρισκεται?
dennis87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω για τη βοηθεια. Δυστυχως δε λυθηκε το προβλημα
Zergoulini Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εμενα ετσι εφτιαξε. Κανε και κανα restart το pc αφου βαλεις τις ρυθμισεις.
dennis87 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Καμια διαφορα. Θα δοκιμασω να αλλαξω το καλωδιο μηπως και γινει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα