Προς το περιεχόμενο

LG M2362DP-PZ 23"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες την πήρα χθες..πριν είχα την ΕΙΖΟ (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162320) που είναι φοβερή και έχω ένα θέμα ακόμα να την ξεπεράσω και να συνηθίσω την 23αρα αλλά μπορώ να πω ότι για τα λεφτά της είναι καλή αγορά..όποιος θέλει οθόνη-τηλεόραση προτείνω να την πάρει..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω αν κάτω δεξιά το οβάλ σχεδιάκι ανάβει μπλε σε αυτήν την οθόνη..στην m2362d το έχω δει οτι ανάβει..

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τις προάλλες συνέδεσα το εν λόγω monitor με το pc μεσω hdmi και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν παρακολουθώ κάποιο video και η εικόνα εναλλάσσεται γρήγορα, στην οθόνη εμφανίζονται κάτι σαν οριζόντιες γραμμές. Είναι σαν η εικόνα να κολλάει για λιγο. Συμβαινει και σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο?

Δημοσ.

από TN Panel σε TN Panel, λογικό...

Εσυ φιλε μου Thresh πρεπει να παιρνεις ποσοστα διαφημιζοντας την Dell.  Χουμορ κανω χουμορ. :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Εσυ φιλε μου Thresh πρεπει να παιρνεις ποσοστα διαφημιζοντας την Dell.  Χουμορ κανω χουμορ. :)

τότε δεν υπήρχαν και πολλά...

υπαρχει και με ips panel tv monitor η 2352

πλέον ναι, τον Ιανουάριο του 2012 όχι :P

Δημοσ.

Τις προάλλες συνέδεσα το εν λόγω monitor με το pc μεσω hdmi και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν παρακολουθώ κάποιο video και η εικόνα εναλλάσσεται γρήγορα, στην οθόνη εμφανίζονται κάτι σαν οριζόντιες γραμμές. Είναι σαν η εικόνα να κολλάει για λιγο. Συμβαινει και σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο?

Τι καρτα γραφκων εχεις? Αν εχεις AMD μπορω να σου πω. Αν οχι τοτε δεν ξερω καν το μενου της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...