hackerW32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 για χαρα σε ολους, που λετε η μανα μου εχει ενα μαγαζι και καθε φορα που παει περνει και το laptop της μαζι, ειχα αρκετα κοματια που μου ειχαν περισεψει απο διαφορες αναβαθμισεις οποτε της εστισα ενα pc.. το θεμα ομος ειναι οτι θελουμε να αντιγραψουμε τα windows απο το laptop στον σταθερο. αυτο διστιχως δεν γινεται με το να αντιγραψω τον δισκο με ενα προγραμμα γιατι μου πεταει σφαλμα.. (δοκιμασα να βαλω και τον ιδιο τον δισκο και το εκανα παλι..) γινεται να κανουμε κατι τετοιο μεσω backup και restore? και εαν ναι πως θα το κανω αυτο? (προσπαθισα να το κανω αλλα...)
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αν ήταν να άλλαζες απλά δίσκο αλλά στο ΙΔΙΟ Pc θα έκανες απλά ένα cloning και έτσι θα είχες τα windows στοv άλλο δίσκο Από την στιγμή που μιλάμε για ΑΛΛΑ Pc θα κάνεις κανονικά εγκατάσταση λειτουργικού
benZiDirK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Χλωμο... Μαλλον πας για full εγκατασταση απο την αρχη.. Δοκιμασε αυτο το προγραμμα αλλα αμα διαβασεις δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα παιξει. http://www.makeuseof.com/tag/move-full-operating-system-pc/
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αν ήταν να άλλαζες απλά δίσκο αλλά στο ΙΔΙΟ Pc θα έκανες απλά ένα cloning και έτσι θα είχες τα windows στοv άλλο δίσκο Από την στιγμή που μιλάμε για ΑΛΛΑ Pc θα κάνεις κανονικά εγκατάσταση λειτουργικού Καλά ρε,εσύ σαν Fanboygirl δεν ξέρεις το Migrate easy;;Όχι ότι θα πιάσει 100% αλλά μπορεί να δοκιμάσει. http://www.acronis.com/homecomputing/products/migrateeasy/
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 TheELF δεν το ξέρω πραγματικά. Σίγουρα πέρα από ένα εύκολο cloning κάνει και αυτό που λες; Δηλαδή να κάνει για άλλο Pc?
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Έτσι λένε,δεν το έκανα ποτέ μου,αλλά το έχουν πει διάφοροι και εδώ στο φόρουμ που το έχουν κάνει.
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αυτά βλέπω Acronis Migrate Easy key features: Acronis Migrate Easy key features: Clone an old hard disk drive to a new one Automatic and manual hard disk upgrade modes Install new hard disk drive as a boot disk or as an additional storage device Redeploy old hard disk Resize transferred partitions to match new hard disk size Securely clean and wipe old hard disk
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μηπως εννοειτε το Universal Restore?
karmen1983 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Α νταξ εσύ μας έλλειπες τώρα Recover — Recover a failed system to different hardware or to virtual machines in minutes after unforeseen events. hmmmmmmmm πάλι κάτι μάθαμε
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Φτου,τουλάχιστον θυμήθηκα σωστά την εταιρία..
hackerW32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 εκανα εγκατασταση τα windows και θα του περασω αρχεια και προγραμματα.. το προβλημα τορα ειναι οτι η μανα μου εχει παραπολλα stiky notes στο laptop της.. πως θα τα μεταφερω αυτα??
TheELF Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αν μιλάς για αυτό τον 7 με ένα απλό γοουγλάρισμα το αρχείο είναι στο C:\Users\<USERNAME>\AppData\Roaming\Microsoft\Sticky Notes\StickyNotes.snt Το αντιγράφεις από τον έναν και το γράφεις στον άλλο.
hackerW32 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ωραιος, το δοκιμασα και δουλεψε. οποτε περναω τα stiky notes, τον mozilla μαζι με τις ρυθμισεις και τα αρχεια.. κανα καλο προγραμμα για backup? εχω το acronis true image home, ειναι καλο?
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δε ρωτάμε σε θέμα που είμαι εγώ αν το Acronis είναι καλό ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
benZiDirK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τελικα πιο ευκολη λυση φαινετε επανεγκατασταση απο την αρχη και απλα copy ολο το φακελο του User παρα Cloning και πρασινα αλογα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα