karhariasgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Έχω ένα πρόβλημα και με παιδεύει δύο μέρες έχω ένα lap top εδώ ACER Aspire 5630. Το lap top φορούσε πάνω γνήσια windows vista και θέλησα να του περάσω μια έκδοση windows seven η οποία όπου και την εχω περάσει παίζει κανονικά. το πρόβλημα είναι ότι το cd/dvd player του lap top είναι χαλασμένο και δεν αναγνωρίζει dvd. πήρα ένα εσωτερικό dvd player και τον σύνδεσα με καλώδιο usb to apati. στο bios υπάρχει επιλογή να bootάρει από usb dvd και την τσέκαρα σαν πρώτη. δυστυχώς με παιδεύει πολύ να ξεκινήσει από usb και θέλει συνέχεια επανακκινήσεις, αλλά το βλέπει. ολοκληρώνεται η εγκατάσταση κανονικά και όταν πάει να ξεκινήσει για πρώτη φορά τα Windows 7 Ultimate x86 μου βγάζει μαύρη οθόνη και ο κέρσορας μένει να αναβοσβήνει πάνω αριστερά. δεν μπορώ να μπω σε safe mode, γενικά δε μπορώ να κάνω τίποτα. μπαίνω ξανά στο bios αλλάζω τις επιλογές για εκκίνηση από τον σκληρό του laptop αλλά τίποτα. αποσυνδέω οτιδήποτε usb συσκευές και πάλι δε κάνει τίποτα. μένει εκεί πάνω στην μαύρη οθόνη. σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι πρόβλημα του καλωδίου usb to apapi και έκανα έναν φορητό σκληρό δίσκο, δίσκο εγκατάστασης των windows 7. ακολούθησα όλα τα βήματα που χρειάζονται και πέρασα την έκδοση των Seven που είχα και στο dvd. το σενάριο παραμένει το ίδιο μόνο που τον usb δίσκο τον βλέπει αμέσως κατά την εκκίνηση, οπότε το πρόβλημα του dvd player είναι θέμα καλωδίου. και πάλι όμως παραμένει στην μαύρη οθόνη με το που διαβάσει του περάσει το bios. τι μπορώ να κάνω για το επαναφέρω? έβαλα cd instalation των windows xp για να κάνω από εκεί repair το boot αλλά δε μπορώ να προχωρήσω. κολλάει στο loading windows services, ή κάτι τέτοιο. οπότε άκυρη και η επιλογή αυτή. δοκίμασα με ένα παλιό hirens v9.3 cd που είχα αλλά δεν έβγαλα άκρη και από εκεί. από ένα άλλο θέμα κατέβασα το gparted για να διαγράψω τον σκληρό αλλά εξακολουθεί να μη μπορεί να δει το dvd. μια το βλέπει και μια όχι αλλά με τις εκδόσεις των windows, οτιδήποτε άλλο dvd δε το αναγνωρίζει. καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω μπας και ξεκινήσει το μηχάνημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα