Psycho13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ωχ για πες αυτο για τα κλιματιστικα πως το εκανες...
fonzi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Τα κλιματιστικά δέχονται κάθε φορά άλλη συχνότητα. Δηλαδή όταν πατάμε το ον στο τηλεκοντρολ τους στέλνεται ένα α σήμα και όταν το ξαναπατάμε για να σβήσει στέλνει ένα β σήμα άλλης συχνότητας (ας είναι το ίδιο κουμπί). Επίσης κάθε φορά που πατάμε κάτι στέλνεται ολόκληρο το "σετ" εντολών. Δηλαδή ότα πατάμε πχ το "κρύο", στέλνεται ταυτόχρονα και η θέση των πτερυγίων και η ταχύητα του ανεμιστήρα και η θερμοκρασία. Συνεπώς παρότι έχουμε πχ 5 κουμπιά στο τηλεκοντρολ, αυτά μπορούν να στείλουν δεκάδες διαφορετικές συχνότητες. Ο τρόπος που βρήκα και λειτουργεί ΟΚ τουλάχιστον στα δικά μου είναι ο εξής: Εστειλα σε ένα πλήκτρο (στο κόκκινο) του harmony τη συχνότητα του ΟΝ, με θέρμανση, πτερύγια κάτω, θερμοκρασία 26, ταχύτητα αυτόματη. Εκανα το ίδιο για ψύξη στο μπλε πλήκτρο με πτερύγια πάνω, θερμοκρασία 18, ταχύτητα αυτόματη. Συχρόνησα κατόπιν το δεύτερο πάτημα του ΟΝ (που κλείνει το κλιματιστικό) στο exit του harmony. Οπότε τώρα αν θέλω θέρμανση πατάω το κόκκινο, ψύξη το μπλε, exit για να κλείσει. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τη θερμοκρασία αλλά θέλει προσοχή διότι πχ αν περάσετε σε ένα πλήκτρο τους 20 βαθμούς όταν το πατάτε θα στέλνεται ταυτόχρονα και η κατάσταση λειτουργίας (ψύξη, θέρμανση κλπ). Συνεπώς θα έπρεπε να φτιάξετε τουλάχιστον 2 πλήκτρα με τους 20 βαθμούς (ένα για ψύξη και ένα για θέρμανση). Δεν ξέρω αν βοήθησα καθόλου. Αν κάποιος βρει κάτι καλύτερο ας ρίξει ένα μήνυμα...
Psycho13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 πολυπλοκο εγχειρημα και θελει αρκετη ωρα ασχολιας και οργανωσης των σετ εντολων που θα καταχωρηθουν.πρωτοτυπη ομως σκεψη και μπραβο σου για αυτα που σκεφτηκες!
armadilos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Για εξοικονόμηση μπαταρίας μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις στο τηλεκοντρόλ για το πόση ώρα θα παραμένει ανοικτό το backlight (εγώ το έχω στα 10 sec) και επίσης μπορείς να απενεργοποιήσεις την λειτουργία tilt (όπου ανάβει το backlight αυτόματα με την κίνηση). Για τον έλεγχο του κλιματιστικού δεν είναι πολύ βολικό, γιατί δεν έχεις καμία ένδειξη για την θερμοκρασία λειτουργίας (το δικό μου κλιματιστικό δεν έχει ένδειξη θερμοκρασίας). Βέβαια οι θερμοκρασίες που έχουμε τα κλιματιστικά μας, είτε για ψύξη είτε για θέρμανση, είναι συνήθως σταθερές, οπότε μια προσέγγιση σαν την προηγούμενη είναι πολύ καλή.
Nitseg4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 εγω εχω το 650 και του εχω βαλει 2 επαναφορτιζομενες eneloop το εχω ενα μηνα και ακομη δεν χρειαστηκε φορτιση,με αρκετη χρηση. Και το 650 το πηρα 35 ευρω και ειναι το ιδιο. Φιλε μου αυτες τις ρυθμισεις με το backlight που τις εχει μεσα απο το pc?.(οκ το βρηκα δεν ειχα μπει στις ρυθμησεις)
Commendatore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά, το Harmony One Adv. που έχει τη δική του επαναφορτιζόμενη (με χωρητικότητα 930 mAh), τί μπορεί να γίνει για να αυξηθεί η διάρκεια ?
armadilos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε μου αυτες τις ρυθμισεις με το backlight που τις εχει μεσα απο το pc?. Εγώ έχω το 700άρι. Νομίζω ότι οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις γίνονται από το PC. Τις είχα κάνει πριν έναν χρόνο που το είχα πάρει και δεν θυμάμαι να σου πω με σιγουριά.
Nitseg4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 τις βρηκα ηταν στην κατω καρτελα,εκανα τις ιδιες ρυθμησεις με εσενα και ετσι θα εχω περισσοτερη αυτονομια. οταν θα τελιωσουν οι μπαταριες θα πω ποσο κραταει περιπου. Ως τωρα μου εχει κρατησει 1 μηνα αλλα με ανοιχτο τον αισθητηρα και ετσι δουλευε πολυ η οθονη του αρα το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι πανω απο μηνα(κανα 2μηνο το κοβω).
HERTHAN Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Βρηκα αυτην την προσφορα Link στο Αυστριακο Logitech. Ειναι καλη προσφορα πιστευω. Αν το παρω απο εκει γνωριζει κανεις αν εχει μεταφορικα? Sorry λαθος δεν υπαρχει διαθεσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα