Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκιμασε αμα θες χωρις το bridge για αρχη.λογικα θα πρεπει να εχεις ιντερνετ.αν η εικονα ηταν απο το bridge τοτε βαλε τα πιο πανω απευθειας στο bridge και τσεκαρε ιντερνετ στο pc σου πριν παμε στο ρουτερ και στα υπολοιπα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

capturexf.png

αναλυτικα ετσι το εκανα και εχω νετ τωρα θα ανοιξω laptop να δω τι γινετε

το εκανα σωστα?

Δημοσ.

λοιπον μολις ανοιξα λαπτοπ δεν περνει νετ εκανα το ipconfig/all εκει για να δω ιπ εχω 192.168.137.1

μασκα 255.255.255.0 προεπιλεγμενη πυλη τπτ dhcp off

ακυρω συγνωμη ειχα απο πριν χαλασμενες ριθυμισεις στο λαπτοπ εχω και εκει νετ

μεχρι στιγμις δεν μου εχει βγαλει καποιo eror οτι και καλα εχουμαι τις ιδιες ip αρα 10000000000000000 ευχαριστω για μια ακομα φορα :D

Δημοσ.

ναι για να πηρες 192.168.137.χ σημαινει η οτι εχεις ανοιχτο dhcp στο ρουτερ το δευτερο η καρφωτα Ip.απλα στο ρουτερ σου βαλε 192.168.1.210 για να ειναι εκτος ευρως dhcp του πρωτου.

Δημοσ.

τωρα εχω παρει ip 192,168,1,6 μασκ το γνωστο DHCP 192,168,1,1 Λεει οτι ειναι ενεργοποιημενο τωρα αλλα δεν εχω καποιο προβλημα

Δημοσ.

ναι το dhcp ειναι ενεργοποιημενο στο πρωτο ρουτερ.αυτο βλεπει.απλα στο δικο σου ρουτερ καλο ειναι να βαλεις την 210 για να μην ειναι μεσα στις αλλες.δεν ξερω τι Ip εχει το ρουτερ σου τωρα.

Δημοσ.

δεν θα πρπει να πατισω στο λαπτοπ to ipconfig/all ?? αυτα ειναι τα απτελεσματα παντος σε τοση ωρα θα επρπε να μου ειχε βγαλει προβλημα αλλα αμμα μου βγαλει πως βλεπω την ιπ του ρουτερ μου και πως την αλαζω?

Δημοσ.

μεσα απο το μενου του ρουτερ.οταν σε ρωτησα ποια ip εχεις στο ρουτερ καμια σχεση με Ipconfig>το ρουτερ το δικο σου ξεχασε τα ολα τα αλλα οταν εκελεισε τον dhcp μπηκες σε μια Ip.αυτην ποια ηταν?

Δημοσ.

η δευτερη ιπ ηταν απο το ipconfig που εκανα στο λαπτοπ

ενω ειμουνα συνδεδεμνος στο ρουτερ μου με brifge

Δημοσ.

grrrrrr.ασε την Ip στο λαπτοπ.το ρουτερ το δικο σου τι ip εχει?σε ποια Ip μπηκες για να κλεισεις τον dhcp στο δικο σου ρουτερ??

Δημοσ.

αααα δεν θυμαμαι παει πολυ καιρος :P

ενα ρουτερ της hol netfaster εχω δεν θυμαμε τι ip μπορει να εχω :P

Δημοσ.

ΟΚ αφου δεν εχει θεμα μην σε μπλεξω σε παραπανω,μπορεις να το δεις αλλα δεν εχει νοημα.η μπορεις να το κανεις Hard reset και να το βαλεις αλλα αστο.

Δημοσ.

αν εχει θεμα το κανεις Hard reset του βαζεις Ip 192.168.1.210 και κλεινεις dhcp>ενας αλλος τροπος να δεις τι Ip εχει ειναι απο το laptop να γραψεις tracert 194.219.227.2

Λογικα το πρωτο HOp θα ειναι η Ip του ρουτερ σου.λογικα δεν ειναι σιγουρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...