Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για αποτελεσματα σε OCCT

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια απορια για το OCCT 4.00 .Λοιπον δοκιμαζω oc στον 940 για 3.9 ghz ,για να μην πολυλογω ειχα φτασει σε cpu =1,3V qpi=1,325V Dram =1,62 V και μνημες 1300Μghz .Eτρεξα το προγραμμα σε large data set και μετα απο 17,4 min μου εβγαλε oτι ανιχνευσε error .Σε προηγουμενες δοκιμες με χαμηλοτερα ρευματα εβγαζε και bsod αλλα οκ . Επειτα απο αυτο δοκιμασα να αυξησω την dram και ολα τα αλλα τα αφησα ιδια και αντι να κρατησει τουλαχιστον το ιδιο εβγαλε μπλε οθονη στο 10λεπτο .Αυτο δεν ειναι λογικο ομως ετσι δεν ειναι ? Δεν θα επρεπε τουλαχιστον να κρατησει τον ιδιο χρονο αφου κρατησα ολα τα ρευματα απο το προηγουμενο τεστ που αντεξε για 18λεπτα? Να δοκιμασω prime καλυτερα ή Intel burn test γιατι το occt βλεπω δεν ακολουθει καποια γραμμικοτητα στα αποτελεσματα .Εχει καποιος να προτεινει κατι ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν δεν ειναι σταθερος (οπως σου εδειξε το occt) τοτε δεν σημαινει οτι οταν θα σου βγαλει error σε 15 λεπτα ας πουμε,θα σου ξαναβγαλει το ιδιο error παλι σε 15 λεπτα.

Εαν δεν ειναι σταθερος (οπως σου εδειξε το occt) τοτε δεν σημαινει οτι οταν θα σου βγαλει error σε 15 λεπτα ας πουμε,θα σου ξαναβγαλει το ιδιο error παλι σε 15 λεπτα.

Μετα απο ατελειωτο οverclocking σημερα απο το πρωι μεχρι το απογευμα με διαδοχικες δοκιμες και λιγο μελετη(γιατι παντα χρειαζεται να θυμηθω αυτα που ξεχασα και να μαθω νεα) καταφερα να τρεξω επι 1 ωρα και 1 λεπτο το OCCT με turbo on στα 3.9 ghz και max θερμοκρασιες κατω απο 75 και στους 4 πυρηνες . :wub:

Αυτος ηταν και ο στοχος μου να τρεξω το OCCT 1 ωρα χωρις κανενα error ,μετα το εκλεισα μονος μου,πιστευω συνεχιζε ανετα και αλλο .Xαιρομαι επισης γιατι βλεπω οτι η αεροψυξη μου με τo γουρουνι την mugen 2 και τoυς push-pull ανεμιστηρες ηταν μια καλη επιλογη πριν 2 χρονια . :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...