Προς το περιεχόμενο

The Girl With The Dragon Tattoo (ΗΠΑ - 2011)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω δει ακόμα την αμερικάνικη έκδοση της ταινίας αλλά από το τρέιλερ και μόνο η Noomie Rapace είναι μακράν καλύτερη από αυτό το στιλιζαρισμένο φρικιό.

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ταινια ειναι παρα πολυ καλη, αλλα με χαλασε ενα πραγμα...Ειναι ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ της σουηδικης...ΑΚΡΙΒΩΣ ομως...Σε πολλες φασεις της ταινιας ενιωσα το συναισθημα που νιωθω οταν βλεπω μετα απο καιρο μια ταινια που εχω ξαναδει...Εκτος και αν δε θυμαμαι εγω κατι καλα απο την Σουηδικη που την ειχα δει πριν καιρο...Θα πει καποιος μα καλα τι περιμενες στο βιβλιο βασιζεται η ταινια το ιδιο σεναριο θα εχει...ΟΚ αφου ειναι ετσι μην ασχολησαι καν ρε φιλε εχεις φτιαξει ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ φτιαξε αλλη μια με πρωτοτυπο σεναριο...Κριμα να τρως το χρονο σου με μια πιστη αντιγραφη μιας ταινιας που παρα πολλοι εχουν δει...Και θα φτιαξει και τα αλλα δυο λεει; Καααααλα...

Οσο για το Φιντσερ γενικα, δεν θελει αναλυση το πραγμα...Ειναι καθαρα θεμα γουστου...Προσωπικα μου αρεσαν παρα πολυ ΟΛΕΣ οι ταινιες του...Αυτες που εχω δει τλχστ...Zodiac απο τις κορυφαιες μυστηριου...Seven ενταξει ετσι κι αλλιως η αγαπημενη μου... Fight Club επος... The Game απο τα κορυφαια twist, Panic Room γαματο θριλερακι, Facebook μονο αυτος θα μπορουσε να κανει ταινια με ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, τοσο ενδιαφερουσα χωρις να μπορω να εξηγησω το λογο...Απλα το συναισθημα που μου αφησε.

Δημοσ.

Η ταινια ειναι παρα πολυ καλη, αλλα με χαλασε ενα πραγμα...Ειναι ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ της σουηδικης...ΑΚΡΙΒΩΣ ομως...Σε πολλες φασεις της ταινιας ενιωσα το συναισθημα που νιωθω οταν βλεπω μετα απο καιρο μια ταινια που εχω ξαναδει...Εκτος και αν δε θυμαμαι εγω κατι καλα απο την Σουηδικη που την ειχα δει πριν καιρο...Θα πει καποιος μα καλα τι περιμενες στο βιβλιο βασιζεται η ταινια το ιδιο σεναριο θα εχει...ΟΚ αφου ειναι ετσι μην ασχολησαι καν ρε φιλε εχεις φτιαξει ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ φτιαξε αλλη μια με πρωτοτυπο σεναριο...Κριμα να τρως το χρονο σου με μια πιστη αντιγραφη μιας ταινιας που παρα πολλοι εχουν δει...Και θα φτιαξει και τα αλλα δυο λεει; Καααααλα...

Οσο για το Φιντσερ γενικα, δεν θελει αναλυση το πραγμα...Ειναι καθαρα θεμα γουστου...Προσωπικα μου αρεσαν παρα πολυ ΟΛΕΣ οι ταινιες του...Αυτες που εχω δει τλχστ...Zodiac απο τις κορυφαιες μυστηριου...Seven ενταξει ετσι κι αλλιως η αγαπημενη μου... Fight Club επος... The Game απο τα κορυφαια twist, Panic Room γαματο θριλερακι, Facebook μονο αυτος θα μπορουσε να κανει ταινια με ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, τοσο ενδιαφερουσα χωρις να μπορω να εξηγησω το λογο...Απλα το συναισθημα που μου αφησε.

Αν επιχειρησει να γυρισει και τις αλλες 2 θα πεσει το γελιο της αρκουδας και θα ειναι το σκηνοθετικο του τελος.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου άρεσε η ταινία και την καταευχαριστήρθηκα. Η τύπισα κιόλας που παίζει μου άρεσε πάρα πολύ.Το Σουηδικό μου έχουν πει ότι είναι καλύτερο, αλλά δεν το έχω δει για να συγκρίνω.

Δημοσ.

Κι εγώ να πω την αμαρτία μου, χωρίς να έχω ιδέα από πριν για τη πλοκή, την είδα σινεμά και μου άρεσε πολύ. Μόνο το τελευταίο μέρος μου φάνηκε ότι κύλησε κάπως απότομα. Κατά τ' άλλα δεν έχω παράπονο, ίσα ίσα, σκηνοθεσία, φωτογραφία, ατμόσφαιρα, ερμηνείες, μουσική, όλα μου φάνηκαν άψογα. Από τα καλύτερα θρίλερ μυστηρίου που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

έχουμε κανέναν φανατικό της τριλογίας εδώ πέρα να μας πει ποια έκδοση του who played with fire είναι η καλύτερη γιατί τα έχω ψιλοχάσει;

ξεκίνησα να βλέπω την extended αλλά είδα ότι δεν είχε απλά περισσότερες σκηνές αλλά ήταν κι ανακατεμένες, δηλαδή σε διαφορετική χρονική σειρά από τη μη extended που έδειχνε χθες στην tv και μου φάνηκε ότι η μη extended, έβγαζε νόημα καλύτερα

εκτός αυτού επειδή θέλω να δω με άλλους την ταινία, είδα ότι δεν βρίσκω και ελληνικούς υπότιτλους (ή μάλλον βρήκα... αλλά οι τεράστιοι υποτιτλιστές μας έχουν ανεβάσει υπότιτλους που αναγράφουν ακριβώς την ίδια έκδοση αλλά δεν είναι οι σωστοί - btw ρε παιδιά γιατί το κάνουν αυτό για να ταλαιπωρούν τους άλλους τζάμπα; εγώ όταν περιμένω παρέα βρίσκω το video αφού πρώτα κοιτάξω ποιες εκδόσεις έχουν ελληνικούς υπότιτλους - και δεκάδες φορές έχω διαπιστώσει αργότερα ότι οι υπότιτλοι είναι λάθος, γιατί το κάνουν αυτό; )

anyway οπότε σκέφτηκα σιγά σιγά να κάνω μόνος μου τη μετάφραση αλλά θέλω να μου πει κάποιος αν είναι καλύτερη η extended κι επομένως αξίζει να κάτσω να κάνω να κάνω αυτή τη δουλειά γενικότερα

επίσης προκύπτει το πρόβλημα ότι δεν θέλω να διαβάσω πρώτα την ταινία και μετά να την δω, οπότε θέλω να δω μια έκδοση πρώτα μόνος μου πριν μεταφράσω την extended

τώρα, διάβασα πως υπάρχουν δύο η αρχική και μία άλλη που έχει dubbing και δεν μπορώ να αναγνωρίσω ποια έκδοση είναι χωρίς το dubbing

όποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του εδώ ή με pm, καλοδεχούμενος

Δημοσ.

βρήκα ένα site που κάνει συγκρίσεις διαφορετικών εκδόσεων ταινιών και από ότι φαίνεται είναι αχταρμάς

άλλες σκηνές υπάρχουν αποκλειστικά στο extended και άλλες στο theatrical

άλλα πράγματα εξηγούνται/δεν εξηγούνται στο extended και άλλα στο theatrical

με λίγα λόγια διαφορετικά εισπράττεις το ένα και διαφορετικά το άλλο, κρίμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...