johnmak Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Οπωβς ειχα γραψει και σε αλλο thread ο υπολογιστης καθε φορα που τον κλεινω αν παω να τον ανοιξω τρωει ενα κολλημα και μενει οθονη μητρικης χωρις να μπορω να κανω τιποτα..Και τελικα τις 5-6 τελευταιες φορες που εγινε,η λυση σε αυτο ειναι να βγαζω τον σκληρο(το usb) πανω απο το pc ανοιγει κανονικοτατα και αφου ανοιξει τον βαζω και δουλευει και ο σκληρος κανονικοτατα σαν να μην εγινε τιποτα..Εχει κανεις ιδεα τι γινεται?Να εχω στα υπ οψιν οτι μπορει να τον κλαψω να κανω backup κλπ?
washcloud Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Λογικά όταν είσαι στα Win και συνδέσεις τότε τον εξωτερικό, όλα καλά; Αν ναι, μπες BIOS και ψάξε/βρες/απενεργοποίησε επιλογή για "legacy USB support" - ή κάπως έτσι. Σε κάθε πάντως περίπτωση, βάλε και το HD Sentinel να δεις τί σου λέει για τον εξωτερικό (κλίκαρέ τον στη λίστα δίσκων στα δεξιά), και, μην περιμένεις να γίνει ζημιά, πριν κάνεις αντίγραφα των πιο σημαντικών αρχείων σου. Μιας και οι δίσκοι όχι μόνο δεν κρατάνε για πάντα, αλλά μπορούν να σου την κάνουν όποτε τους καπνίσει. Και δη οι εξωτερικοί.
johnmak Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ναι οταν ειμαι στα windows και τον συνδεσω ολα ειναι μια χαρα..Απο bios ξαφνικα να αλλαξω την επιλογη?Τον δισκο τον εχω 2 χρονια και αυτο γινεται κανα μηνα τωρα..Και οταν ειμαι στην οθονη της μητρικης δεν δινει ρευμα ουτε στο πληκτρολογιο και δεν γινεται τιποτα..Ναι θα το κανω τα εχω πολυ καιρο υπ οψιν απλα δεν εχω πολυ χωρο γι αυτο...
washcloud Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω σαν τί μπορεί να έχει αλλάξει (...μπορεί και κάποιο reset να έχει γίνει, χωρίς να το πάρεις χαμπάρι - αν πχ η μπαταρία του έχει πέσει), διότι όντως το να τον χρησιμοποιείς καιρό και ξαφνικά να σκαλώνει, δεν συνάδει. Συμφωνώ. Όμως το να αλλάξεις την επιλογή σε "disabled" δε θα σε βλάψει κάπου. Μπορείς άλλωστε αν δεν έχει αποτέλεσμα να την ξαναγυρίσεις στην προηγούμενή της τιμή, χωρίς πρόβλημα. Μ' άλλα λόγια, δεν χάνεις να δοκιμάσεις. Επίσης, δοκίμασε τον δίσκο σε άλλο μηχάνημα. Αν τραβάει ζόρι αυτός, θα σκαλώνει και το άλλο. Αν όχι,,,ίδωμεν τί. * USB (ή έστω Blue Tooth) είναι το πληκτρολόγιο...; ** (...υποθέτω δε, πως τον δίσκο ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ να τον συνδέσεις σε άλλη θύρα; Και μάλιστα αν πχ τον είχες σε τυχόν μπροστινή, να τον βάλεις σε πίσω; )
johnmak Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 USB εναι το πληκτρολογιο ναι..Δεν εχω μπροστα θυρες ολα πισω ειναι..Θα δοκιμασω και αυτο που λες να τν παω σε αλλο μηχανημα και θα δω thanks
washcloud Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν πιάσουν ΟΛΑ τα παραπάνω, δανείσου τροφοδοτικό και κάνε ένα τσεκάρισμα με αυτό. (...εκεί κόλλαγε η ερώτηση για το πληκτρολόγιο - μήπως δεν παίρνουν -πια- σωστό ρεύμα οι USB. Χωρίς να σημαίνει ότι φταίει το τροφοδοτικό-απλά δοκιμή θα κάνεις. Ελπίζω δε, να έχεις ασε USB μόνο πληκτρολόγιο και τον δίσκο, κι όχι άλλες 21342 συσκευές...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα