Προς το περιεχόμενο

Samsung LCD 24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

σκεφτομαι να παρω την Samsung SM-B2430HD LCD TV-Monitor 24 που βρηκα εδω

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-B2430HD-LCD-TV-Monitor-24-SM-B2430HD.htm

Την εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις και αν αξιζει?

η εχει καποιος να μου προτεινει καποια καλυτερη στα ιδια η λιγοτερα λεφτα?

Την χρειαζομαι για ταινιες μεσω usb,τηλεοραση και ισως καποια στιγμη για οθονη στο pc!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμα βλεπεις ταινιες και εισαι ξαπλωμενος και η οθονη δεν ειναι σε καταλληλα κλιση, σε σκοτεινες σκηνες θα χανεις πολλες λεπτομεριες, θα τα βλεπεις πιο σκοτεινα απ οσο θα πρεπει δηλαδη. Η προταση μου ειναι οποιαδηποτε κανονικη τηλεοραση αντεχεις με το budget σου και οχι καποιο TV monitor

Βεβαια αυτες ειναι δικες μου απαιτησεις. Το συγκεκριμενο προιον ισως να καλυπτει τις δικες σου

Επεξ/σία από disqualified
  • Super Moderators
Δημοσ.

hm πολύ λίγες ίντσες οι 24 για απόσταση 3 μέτρων, κανονικά θέλει 46αρα (μην πω παραπάνω)... :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες να βλέπεις ταινίες σε κανονικά δισκάκια BluRay ή mkv σε 1080p ποιότητα η 24αρα δεν λέει με τίποτα. 3 μέτρα είναι μικρή απόσταση θέασης.

Δεν ξέρω για 46αρα αλλά και η 40αρα καλή είναι.

Πάντως αν τα οικονομικά σου δεν το επιτρέπουν, η 32άρα είναι η καλύτερη επιλογή.

Μην σε ξεγελάει το μέγεθος. Μετά απο λίγο καιρό θα σου φαίνεται μικρή!

Επεξ/σία από kostas_dr
Δημοσ.

+1

Κι εγώ 32άρα είχα με απόσταση 3 μέτρα και μου φαινόταν μικρή.

Τώρα έχω πάρει μια 40άρα και πιστεύω πως είναι μια χαρά για αυτή την απόσταση.

Δημοσ.

Όταν πήρα (Νοέμβριος του 11) την 32άρα η αντίστοιχη 40άρα ήταν σχεδόν 60% ακριβότερη!

Τώρα έχουν πέσει αρκετά οι τιμές και ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω μια μεγαλύτερη τηλεόραση για να βλέπω τα αυθεντικά bluray που έχω.

Υπομονή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...