Amixanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Καταρχας το φορουμ ειναι για να κατεβασετε μουσικη . ΤΟ ερωτημα μου ειναι το εξης ,επειδη μου φαινετε ασχημος ο τιτλος μηπως θα μπορουσατε να μου προτινετε κανενα καλυτερο? Αυτος ειναι ο τιτλος: > Κατεβάστε Μουσική -ελεύθερα και νόμιμα!Ελληνικά,κρητικά,Hip hop Και επισης θα ηθελα να μου πειτε τι τιτλο θα μπορουσα να βαλω οταν το διαφημισω το φορουμ μου! Ευχαριστω!
thanocaster Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Γιατί διαχωρίζεις τα κρητικά από τα ελληνικά;
Amixanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Γιατί διαχωρίζεις τα κρητικά από τα ελληνικά; γιατι ειναι διαφορετικος τυπος μουσικης δεν ειναι ο ιδιος.
antonisid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Γιατί διαχωρίζεις τα κρητικά από τα ελληνικά; Για τον ίδιο λόγο που διαχωρίζουν τα πάντα οι Κρητικοί σε ελληνικά και κρητικά.Γενικά μιλάω!!!!
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Και επισης θα ηθελα να μου πειτε τι τιτλο θα μπορουσα να βαλω οταν το διαφημισω το φορουμ μου! Θέλωναμπωγιαπειρατείαμουσικής.gr
Amixanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Θέλωναμπωγιαπειρατείαμουσικής.gr Αν εχεις λεφτα να μου δωσεις να πανα αγοραζω και γω Cd με τετοια οικονομικη κριση. Για τον ίδιο λόγο που διαχωρίζουν τα πάντα οι Κρητικοί σε ελληνικά και κρητικά.Γενικά μιλάω!!!! Δεν ξερω πως να το απαντησω αυτο αν ξερεις κανεις αλλο. Δν κτλβα τι ενοεις.
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αν εχεις λεφτα να μου δωσεις να πανα αγοραζω και γω Cd με τετοια οικονομικη κριση. Έχει μεγάλη διαφορά το να κατεβάζεις απλά για την πάρτη σου με το να κάνεις κοτζάμ φόρουμ.
Amixanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Έχει μεγάλη διαφορά το να κατεβάζεις απλά για την πάρτη σου με το να κάνεις κοτζάμ φόρουμ. αυτα τα τραγουδια που εχω ανεβασει τα εχω παρει απο ενα φιλαρακι μου ,μου τα εχει δωσει με σκληρο δισκο. Και να πεις οτι ειμαι αδικος ενταξει πες οτι θες ομως απο την αλλη δεν ειμαι ο μονος που εχει ενα τετοιο σιτε.
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Βρε μην τα παίρνεις μαζί μου,δεν κάνω επίθεση εναντίον σου,δεν με νοιάζει τι κάνεις εσύ άλλωστε όλοι μας λίγο πολύ τα ίδια κάνουμε,απλά εσύ ανοίγοντας τέτοιο φόρουμ γίνεσαι στόχος γιατί ο,τι και να λέμε το παράνομο δεν γίνεται νόμιμο με το έτσι θέλω.
thanocaster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 γιατι ειναι διαφορετικος τυπος μουσικης δεν ειναι ο ιδιος. Από πότε το "ελληνικά" είναι τύπος μουσικής; Πχ τις Τρύπες που θα τις κατηγοριοποιούσες; Τη Βίσση; Τον Παπάζογλου; Την Μπέλου; Τον Τσιτσάνη; Τους Active Member; Το Στρατή;
giorgos147 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Κατεβάστε Μουσική -ελεύθερα και νόμιμα!Ελληνικά,κρητικά,Hip hop Αν εχεις λεφτα να μου δωσεις να πανα αγοραζω και γω Cd με τετοια οικονομικη κριση. αυτα τα τραγουδια που εχω ανεβασει τα εχω παρει απο ενα φιλαρακι μου ,μου τα εχει δωσει με σκληρο δισκο. Νόμιμα... Οκ.
parsifal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δεν επιτρέπονται μηνύματα ή θέματα σχετικά με πειρατικό υλικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις