Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν πήγα να παραλάβω το docking station τους επα οτι στο φυλλάδιο φαινόταν αυτό με τα ηχεία, μου απάντησαν ότι η συμφωνια με τη motorola ήταν για αυτό. Από λάθος όμως η motorola έφερε τα απλά και επειδή η αντικατάσταση θα έκανε 2 μήνες είπαν vα δώσουν το standard.

Σε επόμενες προσφορές τους λοιπόν θα σκεφτώ και εγώ τι θα τους δώσω........ :mad:

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν πήγα να παραλάβω το docking station τους επα οτι στο φυλλάδιο φαινόταν αυτό με τα ηχεία, μου απάντησαν ότι η συμφωνια με τη motorola ήταν για αυτό. Από λάθος όμως η motorola έφερε τα απλά και επειδή η αντικατάσταση θα έκανε 2 μήνες είπαν vα δώσουν το standard.

Σε επόμενες προσφορές τους λοιπόν θα σκεφτώ και εγώ τι θα τους δώσω........ :mad:

αυτο ειναι κοροιδία και το δέχτηκες? νομιζω η αλλη βάση εχει ηχεία και hdmi εξοδο και κανει και 40 ευρω παραπάνω..

Δημοσ.

και στο mm ρεντη εχει καμια 10αρια κομματια μαζι με το dock πακετο.το dock ναι ειναι το standard με περασμενο κωδικο αξιας 109 euro.οτι και καλα χωρις την προσφορα εκανε 109 το dock μονο του.οτι να ναι

Δημοσ.

Στο φυλλάδιο τους (επειδή το έχω κρατήσει) λέει για το Ζ601, δηλαδή αυτό που παραλάβαμε! Αν κάνω λάθος τότε πρέπει να πάμε να διαμαρτυρηθούμε και ίσως, λέω ίσως, τσιμπήσουμε καμιά δωροεπιταγή για την ταλαιπωρία!

ΥΓ Πήγα τη πρώτη φορά για να το πάρω κ επειδή δεν το είχαν απλά το παρήγγειλα, μετά ξαναπήγα και το πήρα αλλά δεν είχαν το docking station, μετά ξαναπήγα για να πάρω το docking station και τώρα παίζει να ξαναπάω για τελευταία φορά για να ...τους στείλω στο δι@ολο!!! Πάντως το tablet τ' αξίζει τα λεφτά του!!!

Δημοσ.

Η φωτο στο φυλλάδιο έδειχνε αν δεν κάνω λάθος το dock με τα ηχεία. Διαφορετικά γιατί να μου πουν ολο το ιστορικό του λάθους της motorola;

Δημοσ.

Στο φυλλάδιο τους (επειδή το έχω κρατήσει) λέει για το Ζ601, δηλαδή αυτό που παραλάβαμε! Αν κάνω λάθος τότε πρέπει να πάμε να διαμαρτυρηθούμε και ίσως, λέω ίσως, τσιμπήσουμε καμιά δωροεπιταγή για την ταλαιπωρία!

ΥΓ Πήγα τη πρώτη φορά για να το πάρω κ επειδή δεν το είχαν απλά το παρήγγειλα, μετά ξαναπήγα και το πήρα αλλά δεν είχαν το docking station, μετά ξαναπήγα για να πάρω το docking station και τώρα παίζει να ξαναπάω για τελευταία φορά για να ...τους στείλω στο δι@ολο!!! Πάντως το tablet τ' αξίζει τα λεφτά του!!!

Δεν χανεις και τιποτα να πας αλλα ολο και καπου θα γραφουν στο φυλλαδιο οτι δεν ευθυνονται για "τυπογραφικα" λάθοι...αν ΔΕΝ το γραφει τοτε πηγαινε και μιλα με καποιο υπευθυνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...