xpapias Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ξέρετε υπάρχει ακόμα η προσφορά - και απόθεμα; Αξίζει τον κόπο λέτε;
morfeas-dsl- Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 265ευρω ηταν ολη ημερα σημερα προσφορα το xoon 32gb 3g στα Dixon's UK . Λογικα θα ξαναμπει.
gpapadakis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Σιγουρα θα δουμε πιο προσιτες τιμες σε Tegra2 ταμπλετες, γιατι εχουν ηδη αρχισει να πωλουνται νεες με τον τετραπυρηνο Tegra3, οπως το Asus Transformer Prime. Το θεμα ειναι η Google να δωσει σωστη υποστηριξη στο Android για το Tegra3, ωστε να εχουμε και χρηστικες συσκευες και οχι μονο καλα specs.
xetasa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τελικά πήρα το xoom το Σάββατο στα 399 ευρώ σε 12 άτοκες μαζί με δωροεπιταγή 20 ευρώ απο mm Αμαρουσίου. Το docking station δεν το είχαν παραλάβει. Μου είπε για Πέμπτη οπότε θα πάω να το πάρω και θα χρησιμοποιήσω και τη δωροεπιταγή για να πάρω θήκη προστασίας. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται καλή και στιβαρή κατασκευή και είναι και αρκετά γρήγορο ! Κοίταξα για αναβάθμιση (επίσημη) και δεν μου βγάζει ακόμα τίποτα για το παγωτό! Επειδή είμαι άσχετος με android πρέπει να ρίξω αρκετό διάβασμα...
aiantas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 265ευρω ηταν ολη ημερα σημερα προσφορα το xoon 32gb 3g στα Dixon's UK . Λογικα θα ξαναμπει. Γιατί στέλνει Ελλάδα;
eranakis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ξέρει κανείς αν έφεραν το docking station;
haris_led Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ξέρει κανείς αν έφεραν το docking station; Χθες (Παρασκευή) που πήρα τηλέφωνο γύρω στις 5 το απόγευμα στην Αργυρούπολη μου είπαν ότι ήταν να το παραλάβουν εκείνη τη μέρα αλλά ακόμα δεν έχει έρθει, οπότε μάλλον από βδομάδα.
arenius99 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδιά επηδή είχα στείλει άλλον να μου τα το χοομ για το docking έπρεπε να είχε κάνει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία κατά την αγορά...τι χαρτιά θέλει για να το πάρουμε την απόδειξη η μας έχουν καταχωρίσεικαπου και ξερουν τα ονοματα μας.
xetasa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ξέρει κανείς αν έφεραν το docking station; Σε mm Αμαρουσίου που πήρα τηλέφωνο την Πέμπτη που και καλά θα το έφερναν εκείνη την μέρα, μου είπαν ότι θα το έχουν την επόμενη Παρασκευή (3/2) και ότι είναι ευθύνη της Motorola. Ειδωμεν...
eranakis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδιά επηδή είχα στείλει άλλον να μου τα το χοομ για το docking έπρεπε να είχε κάνει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία κατά την αγορά...τι χαρτιά θέλει για να το πάρουμε την απόδειξη η μας έχουν καταχωρίσεικαπου και ξερουν τα ονοματα μας. Το έγραφαν πάνω στο χαρτί της παραγγελίας στο τμήμα ηλεκτρονικών υπολογιστών
haris_led Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Το έγραφαν πάνω στο χαρτί της παραγγελίας στο τμήμα ηλεκτρονικών υπολογιστών Με πήραν τηλέφωνο από Αργυρούπολη να πάω να πάρω το dock μου!
xetasa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Στο Μαρούσι τι κάνουν? Ακόμα παραλαμβάνουν?
haris_led Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Στο Μαρούσι τι κάνουν? Ακόμα παραλαμβάνουν? Got mine, όλα καλά!
xetasa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα! (είχαν ξεχάσει να με πάρουν τηλ). Anyway, η βάση είναι η απλή (standard dock Z601) με υποδοχές για φόρτιση και σύνδεση με εξ. ηχεία μέσω jack 3,5 χιλ. ΥΓ Ηθελα να χρησιμοποιήσω την δωροεπιταγή για να πάρω αξεσουάρ του xoom (θήκη μεταφοράς) και δεν έχουν τίποτα στο Μαρούσι και ούτε ξέρουν πότε θα φέρουν! Μήπως ξέρει κανείς αν παίζουν αξεσουάρ του xoom σε άλλα mm? Επίσης να αναφέρω για όποιον ενδιαφέρεται ότι στο Μαρούσι έχει πάαααααααρα πολλά κομμάτια στα 399 ευρώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα