spyroseva Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Φίλες και φίλοι καλημέρα, πριν λίγο ελέγχοντας τα e-mails μου, διάβασα εκείνο που έλαβα από το Media Markt. Έχει το Motorola Xoom, 32GB, 3G + Βάση του, στα 399 ευρώ (από 699)! Link: http://utf.rdir.de/form.do?agnCI=587&agnFN=fullview&agnUID=A.B.a-K.I9q.9ZWU.S7rmWYd3C6qzAao1HtlsVA Skroutz: http://www.skroutz.gr/s/330143/Motorola-Xoom-3G.html από 399 ευρώ χωρίς την βάση. Νομίζω πως είναι πολύ καλή τιμή. Θα ήθελα τις απόψεις σας…
eranakis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Πήγα να το δώ (μαρούσι)αλλά δεν εχουν το πακέτο της προσφοράς.Από δευτέρα που ισχύει η προσφορά θα δέχονται προεγγραφές και παράδοση μετά από 7-10 μέρες.
morfeas-dsl- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 410 ευρω κοστιζει το 2 δεν ειναι προσφορα
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 410 ευρω κοστιζει το 2 δεν ειναι προσφορα Motorola XOOM 2, Carphone Warehouse, Ιρλανδία και 400 ευρώ. Ναι, καλά καταλάβατε. Η πρώτη διαφήμιση του νέου tablet της Motorola είναι γεγονός. Νέα τιμή, περίπου νέα χαρακτηριστικά και όλα αυτά τα μαθαίνουμε χάρη στο Carphone Warehouse της Ιρλανδίας. Android 2.3 (πείτε γεια στο Ice Cream Sandwich), 16GB αποθηκευτικού χώρου και χωρίς 3G για την βασική έκδοση των 400 ευρώ. Σίγουρα θα το δούμε και με μεγαλύτερη χωρητικότητα και φυσικά με 3G δυνατότητες, αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι πως η αρχική τιμή είναι αρκετά χαμηλότερη από το πρώτο Motorola XOOM. Για την Ελλάδα μέχρι στιγμής καμία κουβέντα αλλά λογικά η τιμή θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα ή κάτι παραπάνω εξαιτίας των φόρων. Δεν είναι κακό όμως για ένα Motorola XOOM 2. Εντυπώσεις; Μην πετάμε ότι νανε ρε παιδια ΕΛΕΟΣ πλεον ο καθένας λέει ότι του κατέβει . Συγκρίνεις το Motorola Xoom 2 των 16 GB ΧΩΡΙΣ 3G με το Motorola Xoom 32 GB με 3G και τα βγαζεις ίδια τιμή ......Τι σχέση έχει το 1 με το άλλο ; Και το Ipad 16 GB στα 509 με το Ipad 64 GB 3G στα 839 τα ίδια είναι....Συμφωνώ ότι το XOOM 2 είναι ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ απο τον προκάτοχο του αλλά μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα
astymagos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 συγκρινεις εσυ ipad 1 3g 32gb με ipad 2 16gb;
morfeas-dsl- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μην πετάμε ότι νανε ρε παιδια ΕΛΕΟΣ πλεον ο καθένας λέει ότι του κατέβει . Συγκρίνεις το Motorola Xoom 2 των 16 GB ΧΩΡΙΣ 3G με το Motorola Xoom 32 GB με 3G και τα βγαζεις ίδια τιμή ......Τι σχέση έχει το 1 με το άλλο ; Αν εσυ θελεις να παρεις την παλια γενιά γουστο σου και καπελο σου. Το οτι το νεο xoom εχει 20% πιο γρηγορο επεξεργαστη, το οτι η οθονη ειναι σαφως αναβαθμισμενη σε φωτεινοτητα και χρωμματα, το οτι ειναι 140 γραμμαρια ελαφρυτερο και σαφεστατα πιο λεπτο, το οτι ειναι η πρωτη ταμπλετα της moto με επισημη υποστηριξη γραφιδας καθως και οτι ειπε οτι εντος 5 εβδομαδων θα εχει ics λιγο φαινεται σε ενδιαφερουν, αλλα μπορει πολυ ανετα να ενδιαφερουν καποιον αλλο.
TheAccountant Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ICS δοθηκε ήδη στο υπάρχον Xoom για beta testing σε χρήστες που θελησαν να πάρουν μέρος. Συντομα λοιπόν... Στα 400 ειναι καλό deal, αλλά υποψίν πως το Xoom 2 είναι ηδη σε καλή τιμη. Θεωρώ πως η 3G version του Xoom 2 δεν θα περάσει τα 500 ευρώ. Οπότε κρίνετε αν θα κάνει για σας την διαφορά οι βελτιώσεις του 2 και αν αξίζουν την διαφορα. Για μένα το addon της γραφίδας και το γεγονός οτι δεν θα είναι Tegra 2, σημαίνει παραπάνω χρηστικότητα και μηδενικά προβλήματα με video playback....
dino77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 http://www.gsmarena.com/new/compare.php3?idPhone1=4305&idPhone2=3834 Η cpu είναι ακριβώς η ίδια. Είναι λίγο παραπάνω χρονισμένος ο tegra2. Προσωπικά έχω το xoom1(Tiamat rom). Χρονίζεται μέχρι τα 1.7 και δεν κολάει,η μπαταρία όμως πέφτει αρκετά γρήγορα. Αντίθετα στα 1.5 η μπαταρία δεν είναι μεγάλο θέμα και πάλι βέβαια η μόνη χρησιμότητα είναι για να μπορέσεις να παίξεις full hd video. Το xoom2 είναι όντως αρκετά λεπτότερο( αλήθεια όμως θα το έχεις χωρίς θήκη Το μικρό βάρος είναι πλεόνέκτημα, αλλά είναι ακριβότερο και δεν έχει micro-sd. Για μένα η παίρνεις το xoom1 ή περιμένεις τα καινούργια με τις full hd οθόνες και τον tegra 3.
morfeas-dsl- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 20% παραπανω χρονισμενη by default cpu δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα . Το touchpad πχ οταν το πας στα 1,5 απο 1,2 ειναι σα να εχεις αλλο μηχανημα Υγ. τα hd οθονες που λες ειναι πολλη καλη φαση απλα δυσκολο να εχουν βγει πριν απο μαιο. Εξαιρεση το touchpad 3 που λενε πως βγαινει μαρτιο μαζι με ρετινα
DeareN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 20% παραπανω χρονισμενη by default cpu δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα . Το touchpad πχ οταν το πας στα 1,5 απο 1,2 ειναι σα να εχεις αλλο μηχανημα Υγ. τα hd οθονες που λες ειναι πολλη καλη φαση απλα δυσκολο να εχουν βγει πριν απο μαιο. Εξαιρεση το touchpad 3 που λενε πως βγαινει μαρτιο μαζι με ρετινα To Χοοm μου το εχω σταθερα απο τον Ιούνιο στα 1.7ghz και το μηχανημα πεταει και απο μπαταρια ολα τελεια. Βεβαια την τεραστεια τη διαφορα την ειδα οταν πηγα απο την Honeycomb στην Ice cream Sandwitch που είναι οτι καλύτερο εχω δουλεψει μέχρι στιγμής (σφαίρα τα πάντα) , να ναι καλα τα παιδιά στο xda...
morfeas-dsl- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δε διαφωνω πουθενα! Μιλαμε ομως για default καταστασεις. Δεν υπερχρονιζουν ολοι τα ταμπλετ τους
haris_led Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Έκανα την προπαραγγελία την Δευτέρα στο κατάστημα της Αργυρούπολης και μου είπαν ότι θα τα παραλάβουν την Παρασκευή (αύριο). Ελπίζω να ισχύει
xetasa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Εκανα κι εγώ προπαραγγελία την Δευτέρα στο κατάστημα της Κηφισίας και μου είπαν και μένα ότι θα τα παραλάβουν την Παρασκευή. Υπόψιν ότι με την προπαραγγελία μου έδωσαν μια απόδειξη που έχει ένδειξη και για ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 20 ευρώ (θα ισχύσει αν το αγοράσω βέβαια) γιατί δεν το είχαν παρόλο που το διαφήμιζαν στο φυλλάδιο τους. Για κοιτα μήπως τσιμπήσεις κι εσύ τη δωροεπιταγή !
haris_led Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Εκανα κι εγώ προπαραγγελία την Δευτέρα στο κατάστημα της Κηφισίας και μου είπαν και μένα ότι θα τα παραλάβουν την Παρασκευή. Υπόψιν ότι με την προπαραγγελία μου έδωσαν μια απόδειξη που έχει ένδειξη και για ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 20 ευρώ (θα ισχύσει αν το αγοράσω βέβαια) γιατί δεν το είχαν παρόλο που το διαφήμιζαν στο φυλλάδιο τους. Για κοιτα μήπως τσιμπήσεις κι εσύ τη δωροεπιταγή ! ναι μου την έγραψαν και εμένα, βέβαια δεν μου είπαν επειδή καθυστέρησαν ή κάτι άλλο, μου είπαν απλά παίρνετε και δωροεπιταγή χεχε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα