Amixanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εγω ξερω οτι μπορω να τον κρυψω απο της ιδιοτητες την επιλογη ,αλλα ξερω επισης οτι θα μπορουσα να τα βαλω σε ενα rar και κωδικο . Ψαχνω για κανενα διαφορετικο τροπο μηπως ξερει κανεις?
benn1_gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 αυμπιεσε το αρχειο με το winrar και στις επιλογες για προχωρημενους βαλε κωδικο και εισαι ok.
Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δες αν σε καλύπτει αυτό WinFolder Lock Πολυ καλο.εψαχνα και εγω κατι τετοιο και το δοκιμασα και ειναι πολυ ευχρηστο. +1
GoLdMaNn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αν προκειται να το χρησιμοποιησεις για πολυ σοβαρα αρχεια(κωδικους σε πιστωτικες,μετοχες κτλ κτλ.) και προστασια απο hacker η ατομα που μπορουν να σπασουν εναν ευκολο κωδικο σου προτεινω το Truecrypt.Δυστυχως to guide χρησης και τα links δν τα εχω οποτε καλυτερα googlare το.Αυτο που κανει αυτο το προγραμμα ειναι η δημιουργια ενος partition στον δισκο το οποιο δν εμφανιζεται πουθενα και το οποιο το ονομαζεις εσυ Μ,Κ,L οπως θες και οριζεις το μεγεθος του.Μετα ανοιγωντας το προγραμμα πρπ να διαλεξεις απο ολα τα γραμματα το σωστο(π.χ το Μ αν αυτο εχεις επιλεξει) και τα υλοπολοιπα θα τα δεις.Ειναι υψηλης ασφαλειας.Αν ενδιαφερεσαι για κατι τετοιο χρησιμοποιησε αυτο αλλιως αυτα που σου προτειναν τα παιδια ειναι μια χαρα
pabou13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 και το kaspersky pure εχει κλειδωμα αρχειων και φακελων αλλα το ξερω πως προκειται για "λυση μεσω λαμιας"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα