Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα laptop Sony Vaio με αυθεντικα Windows7 64bit Home Premium.

Επειδη θα βαλω σε λιγο καιρο ενα SSD σκληρο δισκο, θα χρειαστει να κανω φορματ. Θελω ομως να βαλω τα Ultimate. Μπορω να τα εγκαταστησω και να χρησιμοποιησω το δικο μου product key; Για ποια εκδοση θα πρεπει να ψαξω; Προ-ενεργοποιημενα, retail, κατι αλλο;

Δε ξερω εαν απαγορευονται τετοιου ειδους λινκς, αλλα εαν οχι, τοτε μπορειτε να μου προτεινετε μια εκδοση; Εστω και με ΠΜ.

Τελος, drivers για το λαπτοπ, κατεβαζω απο το site της sony; Ή κανω backup με καποιο προγραμμα, αυτους που ηδη εχω μεσα;

Δημοσ.

Δεν είναι ίδια τα κλειδιά αν θες να είσαι νόμιμος ξανά βάλε home.

Για το τι να ψάξεις απαγορεύεται να πούμε,μπορείς να κατεβάσεις μερικές νόμιμες εκδόσεις από εδώ,είναι σε άλλες γλώσσες(αγγλικά γερμανικά)αλλά αυτό φτιάχνεται.

Ε,δες αν στην σελίδα της έχει όλα τα driver για το laptop σου,που θα τα έχει σίγουρα,οπότε τα κατεβάζεις από εκεί πριν κάνεις format και να τα έχεις έτοιμα σε ένα usb για την περίπτωση που δεν θα δει από μόνο του και κατευθείαν την κάρτα δικτύου.

Δημοσ.

Ακομα και home premium να ξαναβαλω, δε θελω να εχω ολα αυτα τα bloatware που υπαρχουν στα DVD! Δεκαδες επιπλεον εφαρμογες και κατι προγραμματα για το Vaio. Θελω ενα καθαρο install.

Αν και μεταξυ μας, εχω βαλει τα Windows7 Ultimate στην κοπελα μου και σε ενα φιλο μου πριν κατι μηνες, και δε παρουσιαστηκε καποιο προβλημα μεχρι στιγμης. Οποτε ισως να σκεφτω και αυτη τη λυση. Ακομα και το MSE δουλευει μια χαρα.

Δημοσ.

Ακομα και home premium να ξαναβαλω, δε θελω να εχω ολα αυτα τα bloatware που υπαρχουν στα DVD! Δεκαδες επιπλεον εφαρμογες και κατι προγραμματα για το Vaio. Θελω ενα καθαρο install.

Αν και μεταξυ μας, εχω βαλει τα Windows7 Ultimate στην κοπελα μου και σε ενα φιλο μου πριν κατι μηνες, και δε παρουσιαστηκε καποιο προβλημα μεχρι στιγμης. Οποτε ισως να σκεφτω και αυτη τη λυση. Ακομα και το MSE δουλευει μια χαρα.

Για καθαρο install βρες ενα dvd με home premium και βαλε το δεικο σου κλειδι.Μπορει ομως να σου λειπουν drivers για καποια περιφερειακα οπως ασυρματη καρτα , web camera κλπ οποτε καλο ειναι να τους εχεις βρει απο οριν.Αυτο μπορει να συμβει και με ultimate.

Δημοσ.

Drivers κλπ βρίσκουν από μόνα τους τα Windows. Απλά εσύ θα χρειαστείς τα extra προγραμματάκια (λειτουργίες fn κλπ) που τα βρίσκεις από το site της Sony.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα βρει αυτόματα drivers για το ethernet.

Δημοσ.

Απλα ακουγονται καλυτερα!

Αλλα επειδη θελω να ειμαι νομιμος, θα κατεβαω ενα αυθεντικο αντιγραφο απο τα Home Premium, τα οποια και εχω.

Δημοσ.

Απλα ακουγονται καλυτερα!

Αλλα επειδη θελω να ειμαι νομιμος, θα κατεβαω ενα αυθεντικο αντιγραφο απο τα Home Premium, τα οποια και εχω.

Για οικιακη χρηση τουλαχιστον δεν εχουν τιποτα παραπανω.

Πολυ καλα θα κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...