Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το θέμα μου είναι ότι έχω το λάπτοπ Lenovo IdeaPad Z570 με μια GT520M και την έχω:

CoreClock: 740MHz --> 965MHz

ShaderClock 1480MHz --> 1930MHz

MemoryClock 800MHz --> 1040MHz

Και τρέχοντας παιχνίδια όπως το Battlefield 3 μου φτάνει το πολύ 66 βαθμούς ή τουλάχιστον έτσι δείχνει ο Afterburner αλλά και το Speccy ακριβώς τις ίδιες θερμοκρασίες με τον Afterburner δίνει...Είναι λογικό ;

Δημοσ.

Λοιπόν το θέμα μου είναι ότι έχω το λάπτοπ Lenovo IdeaPad Z570 με μια GT520M και την έχω:

CoreClock: 740MHz --> 965MHz

ShaderClock 1480MHz --> 1930MHz

MemoryClock 800MHz --> 1040MHz

Και τρέχοντας παιχνίδια όπως το Battlefield 3 μου φτάνει το πολύ 66 βαθμούς ή τουλάχιστον έτσι δείχνει ο Afterburner αλλά και το Speccy ακριβώς τις ίδιες θερμοκρασίες με τον Afterburner δίνει...Είναι λογικό ;

Ναι ειναι φυσιολογικες θερμοκρασιες για λαπτοπ οι οποιες σε στρεσαρισμα επεξεργστη και καρτας γραφικων μπορουν να ανεβουν και πολυ παραπανω. Το ποσο στρεσαρει το battlefield 3 και αν θα επρεπε οι θερμοκρασιες να ειναι χαμηλοτερες δεν το ξερω. Σιγουρα θα μπορουσαν με undervolting ομως

Δημοσ.

Νομίζω πολύ είναι σχετικά για κάρτα γραφικών και laptop.. Με μαμά συχνότητες πόσο είσαι?

Πόσο καιρό έχεις το laptop? Του καθαρίζεις τους αεραγωγούς?

Δημοσ.

Το λάπτοπ το έχω 3 μήνες και οι αεραγωγοί έχουν φίλτρα τα οποία δεν καθαρίζω για να μην ακυρώσω την εγγύηση και συγγνώμη τώρα αλλά 66 με full oc είναι πολύ δηλαδή κάτι 100άρια που ακούω απο ένα φίλο τί είναι ; Που έχει και το λάπτοπ κανα 2 χρονάκια ;;;

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ παιδιά γιατί είχα φρικάρει νόμιζα ότι έδειχνε λάθος και ότι είναι περισσότερο και έλεγα " Πάει την έκαψα τώρα... "

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...