Jimie Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν το θέμα μου είναι ότι έχω το λάπτοπ Lenovo IdeaPad Z570 με μια GT520M και την έχω: CoreClock: 740MHz --> 965MHz ShaderClock 1480MHz --> 1930MHz MemoryClock 800MHz --> 1040MHz Και τρέχοντας παιχνίδια όπως το Battlefield 3 μου φτάνει το πολύ 66 βαθμούς ή τουλάχιστον έτσι δείχνει ο Afterburner αλλά και το Speccy ακριβώς τις ίδιες θερμοκρασίες με τον Afterburner δίνει...Είναι λογικό ;
disqualified Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν το θέμα μου είναι ότι έχω το λάπτοπ Lenovo IdeaPad Z570 με μια GT520M και την έχω: CoreClock: 740MHz --> 965MHz ShaderClock 1480MHz --> 1930MHz MemoryClock 800MHz --> 1040MHz Και τρέχοντας παιχνίδια όπως το Battlefield 3 μου φτάνει το πολύ 66 βαθμούς ή τουλάχιστον έτσι δείχνει ο Afterburner αλλά και το Speccy ακριβώς τις ίδιες θερμοκρασίες με τον Afterburner δίνει...Είναι λογικό ; Ναι ειναι φυσιολογικες θερμοκρασιες για λαπτοπ οι οποιες σε στρεσαρισμα επεξεργστη και καρτας γραφικων μπορουν να ανεβουν και πολυ παραπανω. Το ποσο στρεσαρει το battlefield 3 και αν θα επρεπε οι θερμοκρασιες να ειναι χαμηλοτερες δεν το ξερω. Σιγουρα θα μπορουσαν με undervolting ομως
kostastnt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω πολύ είναι σχετικά για κάρτα γραφικών και laptop.. Με μαμά συχνότητες πόσο είσαι? Πόσο καιρό έχεις το laptop? Του καθαρίζεις τους αεραγωγούς?
Jimie Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Το λάπτοπ το έχω 3 μήνες και οι αεραγωγοί έχουν φίλτρα τα οποία δεν καθαρίζω για να μην ακυρώσω την εγγύηση και συγγνώμη τώρα αλλά 66 με full oc είναι πολύ δηλαδή κάτι 100άρια που ακούω απο ένα φίλο τί είναι ; Που έχει και το λάπτοπ κανα 2 χρονάκια ;;;
mchls Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Jimara είσαι ''άρχοντας'' από θερμοκρασίες... Μην τρελαίνεσαι!
Jimie Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Οκ ευχαριστώ παιδιά γιατί είχα φρικάρει νόμιζα ότι έδειχνε λάθος και ότι είναι περισσότερο και έλεγα " Πάει την έκαψα τώρα... "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα