Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Vigor 2830N Plus ήθελα, αλλά δεν έρχεται στην ελληνική αγορά η σειρά 2830 FFS! Checkαρέ το στο site της Draytek... http://www.draytek.com/user/PdInfoDetail.php?Id=125

"χρειάζομαι" dual band wifi n...το DGN3500 έχει μόνο 2.4ghz...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Vigor 2830N Plus ήθελα, αλλά δεν έρχεται στην ελληνική αγορά FFS! Checkαρέ το στο site της Draytek... http://www.draytek.c...tail.php?Id=125

"χρειάζομαι" dual band wifi n...το DGN3500 έχει μόνο 2.4ghz...

θες και dual band.θα ερθω σπιτι σου να ριξουμε utp.

παραγγελια απο εξωτερικο then.

Πηγες και στο φτηνο router εσυ

ελπιζω ναπαιζει ταυτοχρονα και 2,4 και 5 ghz>και αλλα τοσα λεφτα να παρεις αντιστοιχες καρτες.

• Super Moderators
Δημοσ.

utp μέσα στους τοίχους? καλή τύχη :P

ένα dual band usb stick και μια mini pci-e για το laptop, σιγά :-)

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε τα vihor ολα καλά ολα ωραία αλλα οταν έρθει κάποτε η vdsl μάλλον το 2820 μου θα πάει στην ντουλάπα :fear: , εκτος και να κάνει η draytek κατι για αυτο με ενα firmware update αν υποστηρίζεται απο το υπάρχον hardware του router , αλιώς θα μαζευτούν χρήματα για 2850vn :P

Όσον αφορά το 2830n plus νομίζω οτι το φέρνει το amazon

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε τα vihor ολα καλά ολα ωραία αλλα οταν έρθει κάποτε η vdsl μάλλον το 2820 μου θα πάει στην ντουλάπα :fear: , εκτος και να κάνει η draytek κατι για αυτο με ενα firmware update αν υποστηρίζεται απο το υπάρχον hardware του router , αλιώς θα μαζευτούν χρήματα για 2850vn :P

στο λεω απο τωρα οτι θα παει στην ντουλαπα.δεν δινω ουτε 10 τις 100 οτι θα βγαλουν firmware update για να παιξει συν οτι θα θελουν και Ipv6 να παιζει κτλ κτλ οποτε το hardware δεν νομιζω να τα κανει ολα αυτα.μεχρι τοτε εχουμε βεβαια.

βεβαια εσυ ξερω θα παιξεις ανετα και vdsl απο το α/κ

Δημοσ.

Έχεις δίκιο ξέχασα και το Ipv6 που μάλλον τοτε θα ειναι ψιλό standar πλέον , δηλαδή και να έβγαζε firmware update αν δεν έχεις και το Ipv6 μελλοντικά ειναι ψιλό άχρηστο, οποτε κάνουμε αποταμίευση απο τώρα :P

Γενικά ομως η draytek κάθε μήνα σχεδόν βγάζει firmware update για βελτιώσεις , προσθήκες φαίνεται δηλαδή οτι δεν παρατάει τα προιόντα της , αλλος ενα λόγος για να συνεχίζω να πορεύομαι μαζί της :)

Δημοσ.

συν οτι και το ipv6 να ελυναν δεν συμφερει να κανει firmware και να παιζει ενα adsl se vdsl.κλεφτες θα γινουν????τα κλασσικα της καθε εταιρειας.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί το 2850Vn κάι όχι το σκέτο N? :P

επίσης η ξενέρα με τα vdsl2 vigor είναι ότι δεν είναι συμβατά με adsl2+ όπως πχ τα αντίστοιχα zyxel...

το amazon φέρνει το 2830n που δεν είναι dual band :-(

(

Δημοσ.

γιατί το 2850Vn κάι όχι το σκέτο N? :P

επίσης η ξενέρα με τα vdsl2 vigor είναι ότι δεν είναι συμβατά με adsl2+ όπως πχ τα αντίστοιχα zyxel...

το amazon φέρνει το 2830n που δεν είναι dual band :-(

(

thresh τι να το κανεις να ειναι συμβατο με adsl2+.για εταιρεια οκ θα ειναι χρησιμο σαν dual internet αλλα σε σπιτι δεν νομιζω να θες να πληρωνεις και adsl και vdsl.??

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς για να μπορείς να το αγοράσεις από τώρα που είσαι σε adsl2+ και μετά όταν κάποτε βάλεις vdsl2 να μπορείς να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς και να μην χρειάζεται να το βάλεις στο μούσκιο όπως θα κάνει ο SPANK με το 2820 :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι εντάξει εχεις δίκιο το vn εχει το + οτι έχει 1000αρες θύρες και το n με την 1 αρκεί αν δεν τις χρειάζεσαι.

Νομίζω οτι αυτο απο amazon ειναι το dual band και στέλνει και ελλάδα

Edit : + 1 σε αυτο που λεει ο ThReSh τουλάχιστον να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αρχή χώρις το ipv6 και μετα που θα το χρειάζεσαι πας σε αλλο αλλα μάλλον ζητάω πολλά :-D

Δημοσ.

προφανώς για να μπορείς να το αγοράσεις από τώρα που είσαι σε adsl2+ και μετά όταν κάποτε βάλεις vdsl2 να μπορείς να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς και να μην χρειάζεται να το βάλεις στο μούσκιο όπως θα κάνει ο SPANK με το 2820 :rolleyes:

απο την αλλη οσο πιο μετα το παρει τοσο καλυτερη τιμη θα το βρει.ενταξει το παλιο θα το βαλει για πουλημα αν θελει.πιστευω οτι αρκετοι θα το θελουν.δεν ειναι ρουτερ των 5 ευρω για να παει χαμενο

Ναι εντάξει εχεις δίκιο το vn εχει το + οτι έχει 1000αρες θύρες και το n με την 1 αρκεί αν δεν τις χρειάζεσαι.

Edit : + 1 σε αυτο που λεει ο ThReSh τουλάχιστον να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αρχή χώρις το ipv6 και μετα που θα το χρειάζεσαι πας σε αλλο

The wi-fi ('N') models are also available in both single and dual band versions. This listing is for the 2830VN Plus - the dual band version of the 2830VN.

• Super Moderators
Δημοσ.

Edit : + 1 σε αυτο που λεει ο ThReSh τουλάχιστον να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αρχή χώρις το ipv6 και μετα που θα το χρειάζεσαι πας σε αλλο αλλα μάλλον ζητάω πολλά :-D

http://www.draytek.com/user/PdInfoDetail.php?Id=134

και το "απλό" 2850Ν έχει παντού gigabit ethernet, το V απλά είναι και για voip...

ακριβότερο το 2830VN Plus και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω τo voip...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...