Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα από τους ειδικούς στο τομέα των router, να μου πουν 2 λόγια για το συγκεκριμένο router. Αξίζει να πάρω αυτό το router? Σε σύγκριση με το Linksys Wireless-N Router WRT160NL είναι καλύτερο? Πιάνει καλύτερες ταχύτητες? το σήμα του κυρίως στο wifi είναι πιο ισχυρό? Γενικότερα είναι ισχυρό? Και κάτι τελευταίο... Η ακτινοβολία που εκπέμπει είναι μεγάλη? Ρωτάω γιατί θα είναι στο δωμάτιο των αδερφών μου, όπως είναι και το τωρινό, το οποίο δεν έχει βγάλει κάποιο τέτοιο θέμα εδώ και 5-6 χρόνια. Έχω ακούσει για πονοκεφάλους κλπ. από ανθρώπους που είχαν κοντά τους το router.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας, οι οποίες μου είναι ειλικρινά πολύ χρήσιμες στην αγορά ενός νέου router!

Επίσης έχω βρει και αυτό... http://www.msystems.gr/index.php?category=1814&product=11691 Τί λέτε??

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

η σειρά WRT (Wireless RouTer) της linksys δεν modem για adsl, θα χρειαστείς κι άλλο για να μπαίνεις internet, μόνο η σειρά WAG (Wireless Access Gateway) είναι σαν το modem router στο link που έδωσες...

μέχρι πόσα χρήματα δίνεις?

Δημοσ.

Έλεγα να μην ξεπεράσω το 100άρικο. Τώρα έχω ένα us robotics 9108. Το πρόβλημα μου είναι πως το βράδυ αφήνω ανοιχτό το mac το κατεβάζει από torrents και το πρωί που ξυπνάω βλέπω ότι έχει ρίξει τη σύνδεση του ίντερνετ. Όταν δεν κατεβάζω από torrents είναι κομπλέ το σύστημα. Και εκτός αυτού έπρεπε να πάω για αλλαγή router καθώς αυτό το έχω 6 χρόνια.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα από τους ειδικούς στο τομέα των router, να μου πουν 2 λόγια για το συγκεκριμένο router. Αξίζει να πάρω αυτό το router? Σε σύγκριση με το Linksys Wireless-N Router WRT160NL είναι καλύτερο? Πιάνει καλύτερες ταχύτητες? το σήμα του κυρίως στο wifi είναι πιο ισχυρό? Γενικότερα είναι ισχυρό? Και κάτι τελευταίο... Η ακτινοβολία που εκπέμπει είναι μεγάλη? Ρωτάω γιατί θα είναι στο δωμάτιο των αδερφών μου, όπως είναι και το τωρινό, το οποίο δεν έχει βγάλει κάποιο τέτοιο θέμα εδώ και 5-6 χρόνια. Έχω ακούσει για πονοκεφάλους κλπ. από ανθρώπους που είχαν κοντά τους το router.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας, οι οποίες μου είναι ειλικρινά πολύ χρήσιμες στην αγορά ενός νέου router!

Επίσης έχω βρει και αυτό... http://www.msystems....4&product=11691 Τί λέτε??

το cisco ειναι ρουτερ το wrt επισης ειναι ρουτερ εσυ θες adsl router.εγω παντως +1 σε οτι ειπε ο spank.αν δεν σε νοιαζει το wireless n τοτε το 2700 ειναι μια χαρα αλλιως μετα πας σε vigor 2710.οχι 100 μw ειναι ολα τα ρουτερ στην πλειοψηφια.πολυ λιγοτερο απο οτι ειναι το ασυρματο τηλεφωνο και πολυ λιγοτερο απο το κινητο.πολλες φορες η ζαλαδα που λενε καποιοι ειναι και λιγο αυθυποβολη.τα ιδια Mw με το usr ειναι και τα υπολοιπα

Έλεγα να μην ξεπεράσω το 100άρικο. Τώρα έχω ένα us robotics 9108. Το πρόβλημα μου είναι πως το βράδυ αφήνω ανοιχτό το mac το κατεβάζει από torrents και το πρωί που ξυπνάω βλέπω ότι έχει ρίξει τη σύνδεση του ίντερνετ. Όταν δεν κατεβάζω από torrents είναι κομπλέ το σύστημα. Και εκτός αυτού έπρεπε να πάω για αλλαγή router καθώς αυτό το έχω 6 χρόνια.

λογικα ειναι το θεμα που εχουν τα Usr Οτι οταν πεσει το Ppp χωρις να πεσει το adsl μετα δεν ξανασυνδεεται.δεν ξερω αν με Firmware update θα φτιαξει.

Σκεφτόμουν κάτι σε linksys ή cisco, αν και πλέον ξέρω ότι η cisco έχει αγοράσει τη linksys.

linksys πλεον δεν νομιζω οτι θα βρεις κανα καλο μοντελο.οτι εχει εξαγοραστει δεν λεει κατι.καμια σχεση στην πραξη η μια με την αλλη.

επισης cisco σε καποιον που δεν θα μπλεξει με cli κτλ ειναι αχρηστο.

Δημοσ.

οχι 100 μw ειναι ολα τα ρουτερ στην πλειοψηφια.πολυ λιγοτερο απο οτι ειναι το ασυρματο τηλεφωνο και πολυ λιγοτερο απο το κινητο.πολλες φορες η ζαλαδα που λενε καποιοι ειναι και λιγο αυθυποβολη.τα ιδια Mw με το usr ειναι και τα υπολοιπα

Άρα φιλαράκι δεν υπάρχει κανένα θέμα που βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με τα παιδιά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Σου έχω στείλει και pm.

Δημοσ.

το οτι ειναι ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια ναι ειναι δνε θα πω οτι δεν ειναι.αλλα οτι ειναι χειροτερα τα κινητα χειροτερα τα dect ναι ειναι αληθεια.οσο τα επηρεαζε το Usr τοσο θα τα επηρεασει και οποιο νεο παρεις.

απο εκει και περα πολλες φορες λες οκ κλεινω τα κινητα μου καταργω και τα ασυρματα τηλεφωνα καταργω και το wireless και εχεις αλλα 10 ασυρματα στην ιδια πολυκατοικια και αλλα 10 wifi routers να φτανουν μεχρι εσενα.που να το πιασεις και που να το αφησεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά η Linksys είναι λες και την έχουν εγκαταλείψει, άσε που τα 2-3 τελευταία modem routers που έχει βγαλει είναι ψιλοαπαράδεκτα...

Δημοσ.

καλά η Linksys είναι λες και την έχουν εγκαταλείψει, άσε που τα 2-3 τελευταία modem routers που έχει βγαλει είναι ψιλοαπαράδεκτα...

αυτο λεγαμε με τον τοπικ σταρτερ πριν λιγο σε Pm και του ειπα οτι ο Thresh ειχε παρει ενα και μονο που δεν το πεταξε στον τοιχο.για το ap isolation.Οκ οπως του ειπα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα απο το Usr που εχει σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα απο ενα Noname των 10 ευρω και απο ολα αυτα που δινουν δωρεαν οι providers αλλα με λιγα λεφτα παραπανω μπορει να παει σε vigor και σαν δευτερη λυση zyxel και μετα πχ netgear linksys Κτλ.οκ βγαζει ωραια ρουτερακια wrt που με custom firmware κανουν παπαδες και ακομα παραμενουν κορυφη αλλα στο κομματι adsl router μετα το ιστορικο και πολυ ωραιο wag200 δυστυχως .....

και λεω δυστυχως διοτι ειναι πολυ καλη κατασκευη εχουν σχετικα καλες τιμες αλλα δεν ασχολουνται πολυ με τα firmware.και καποια μοντελα δεν την παλευαν και πολυ με τις χαλια γραμμες.τα wag354v2 τα μισα brickaristikan η στα καλα καθουμενα δεν εκαναν boot σαν να χαναν το firmware.αν τα ειχαν προσεξει λιγο παραπανω ειδικα μετα που εγιναν και division cisco θα πουλαγαν ακομα σαν τρελλα.τωρα μονο wrt αγοραζει ο κοσμος.και σε μενα οπως σου ειχα πει thresh to wag200κλειδωνε πολυ παραπανω απο Thomson.και επαιζα και σταθερα.

Δημοσ.

τι να σου πω.αν εχεις λεφτα για πεταμα γιατι πραγματικη αναγκη δεν νομιζω οτι τα εχουμε τετοια ρουτερ ειδικα για Home use.και θα ειναι και αρκετα τα λεφτα.εσυ αποφασιζεις.και εγω λιγουρευομαι κατι vigor 2820 Και κατι τετοια αλλα λεω αστο δεν εχει νοημα.λεφτα για το τιποτα εν οψη κρισης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...