seskou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια ελεγα να κοψω το ιντερνετ στη δουλεια γιατι πολλα εξοδα υπαρχουν και πρεπει να κανουμε περικοπες.Αλλα μου ηρθε φλασια και ηθελα να ρωτησω αν συμφερει με skype.Για παραδειγμα να αγορασω συνδρομη και να κανω τις κλησεις μου απο το προγραμμα.Ουτος ωστε εκει που θα εκοβα το ιντερνετ,τωρα να μηδενισω τα εξοδα του τηλεφωνου.Μαλιστα καποτε ειχε παρει το ματι μου και μερικες συσκευες που ειναι σαν τις συμβατικες που ξερουμε αλλα με βυσμα που κουμπωνει σε υπολογιστη η στο ρουτερ, δεν θυμαμαι ακριιβως.Γνωριζετε κατι τετοι; Και οσον αφορα το ιδιο το προγραμμα τωρα που το εχει η MS ποιο ειναι το μελλον του;παιζει να αλλαξει κατι ή εχουν οπως ειναι τα πραγματα;
in2dark Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εγω στη δουλεια κανω κλησεις σε σταθερα μονο μεσω skype και σε κινητα μεσω omnivoice. Δεν εχω κανενα προβλημα με την ποιοτητα και εννοειται πως καρασυμφερει! Και ναι υπαρχουν παμφτηνες συσκευες usb για τις κλησεις. Ποσες κλησεις κανεις την ημερα; Εχει οριο το προγραμμα του skype με τη μηνιαια συνδρομη. Τοσα χρονια που το χω μονο μια φορα ευτασα το οριο και αναγκαστικα εκανα καποια extra τηλεφωνα σε σταθερα με την omnivoice. Οτι αλλο θες ρωτα
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εγω στη δουλεια κανω κλησεις σε σταθερα μονο μεσω skype και σε κινητα μεσω omnivoice. Δεν εχω κανενα προβλημα με την ποιοτητα και εννοειται πως καρασυμφερει! Και ναι υπαρχουν παμφτηνες συσκευες usb για τις κλησεις. Ποσες κλησεις κανεις την ημερα; Εχει οριο το προγραμμα του skype με τη μηνιαια συνδρομη. Τοσα χρονια που το χω μονο μια φορα ευτασα το οριο και αναγκαστικα εκανα καποια extra τηλεφωνα σε σταθερα με την omnivoice. Οτι αλλο θες ρωτα Επειδη με ενδιαφερει και εμενα αυτο με το skype,ισχυουν ιδιες χρεωσεις και προγραμματα για ολες τις χωρες?Εννοω πως επειδη σπουδαζω βουλγαρια θα μπορω να παιρνω και σε σταθερα ελλαδας αλλα και βουλγαριας? Ποσο ειναι το χρονικο οριο του skype και με ποσα λεφτα?
in2dark Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Πληρωνω κατω απο 6 ευρω το μηνα απεριοριστα ολα τα σταθερα της ευρωπης. Δες τα προγραμματα συνδρομης στο site του
seskou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Σορρυ που αργησα τοσες μερες αλλα επανηλθα.Ρε συ φιλε in2dark δεν μπορω να βρω κατι σχετικα με συμβατες συσκευες.μηπως εχεις κανα link ή εστω απο που προμηθευτικες για να ριξω μια ματια;Τι τιμες παιζουν για να εχω στο μυαλο μου μια γενικη αποψη; Και κατι τελευταιο.που κουμπωνουν αυτες οι συσκευες;Στο pc λογικα ετσι; Διαφωτισε με αν μπορεις;
nikomas50 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Για VoIP χρειάζεσαι απλά μια συνδρομή στην Omnivoice 4€ εγγραφή και 1ο εξάμηνο και σου απομένουν 6€ από τα 10€ που θα καταβάλεις την 1η φορά. Στη συνέχεια 3€ το εξάμηνο. Για λοιπές χρεώσεις, λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Omnivoice, είναι πιο συμφέρουσες για κλήση κινητών σε σχέση με τις τιμές των εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Οι "εσωτερικές" κλήσεις (μεταξύ των συνδρομητών της Onivoice) με εξαψήφιους αριθμούς κλήσης είναι εντελώς δωρεάν. Με πολύ λίγα χρήματα μπορείς να αγοράσεις ένα modem-router καινούργιο ή μεταχειρισμένο, που να έχει εξόδους για VoIP ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο με μια κοινή τηλεφωνική συσκευή, δίχως να είναι σε λειτουργία ο υπολογιστής σου. DrayTek Router Annex A Vigor 2700VG ADSL2/2+ Modem (Altec) Αν πάρεις αυτόν διάβασε πάρα πολύ προσεκτικά τα σχετικά σχόλια για το ξεκλείδωμα του VoIP στο Insomnia διότι είναι πιθανό να τον "μπρικάρεις" και να τρέχεις για αντικατάσταση. Άριστη επιλογή ο FRITZ!Box 7140, που μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο και ο Netfaster IAD 2 που δίνει η HOL αν τον βρεις "ξεκλείδωτο".
in2dark Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Θα βαλω λινκ αυριο απο το pc μου για την συσκευη usb που πηρα. Τωρα περι omnivoice την εχω μονο για εξερχομενες δεν εχω παρει αριθμο οποτε και δεν πληρωνω συνδρομη. Μονο γεμιζω το λογαριασμο με λεφτα και κανω κλησεις σε ελληνικα κινητα. Και μαλιστα στο τηλεφωνο που καλω τους εμφανιζεται το κινητο μου και οχι κανα κουκου νουμερο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα