samniotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γνήσια θήκη για τα νέα μας τάμπλετ σε πολύ καλή τιμή με δωρεάν αποστολή! Link Τελικά η δωρεάν αποστολή ισχύει μόνο για UK οπότε καλύτερη τιμή για την ώρα απο EU είναι στο ebay στα 25€ περίπου Link Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2012 από samniotis
scullyist Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Τις είχα δει πριν μέρες και μάλιστα ήταν στις 8,5 λίρες αλλά δεν είπα τίποτα, ΔΙΟΤΙ... Items: £11.99 Postage & Packing: £29.99 Order Total: £41.98 ...που την είδες την δωρεάν αποστολή? (κ εννοείται ότι βγάζει μόνο επιλογή standard ως αποστολή)
samniotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 έλα μου ντέ! κόλλησα τώρα! Στην αρχική οθόνη στα δεξιά αναφέρει £11.99 + FREE SHIPPING !!! αφού πήγα να πληρώσω, μου βγάζει τα παραπάνω που αναφέρεις!
scullyist Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 E για UK ισχύει εκείνο.. Πριν 2 μήνες από Ευρώπη δεν την εβρισκες κάτω από 35-40Ε και την είχα πάρει από αμερική στα 25Ε (με τα μεταφορικά μέσα). Tώρα πλέον την βρίσκεις από UK ebay στις 22 λίρες (τα μετ/κά μέσα, 17+5).
scullyist Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ...οπότε βγάλε το λινκ κι απ'το άλλο θρεντ
fylatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Η δωρεάν αποστολή από το amazon.co.uk ισχύει αν το σύνολο είναι πάνω από 25 λίρες και είναι sold by amazon. Οπότε πάρτε και κάτι άλλο που χρειάζεστε και θα έρθει δωρεάν.
astymagos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Η δωρεάν αποστολή από το amazon.co.uk ισχύει αν το σύνολο είναι πάνω από 25 λίρες και είναι sold by amazon. Οπότε πάρτε και κάτι άλλο που χρειάζεστε και θα έρθει δωρεάν. δεν εχει δωρεαν αυτος ο seller
fylatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δεν εχει δωρεαν αυτος ο seller σωστός, δεν είχα δει το link. Κάτι τέτοιο http://www.amazon.co.uk/EasyAcc-Leather-Protective-Touchpad-Protectors/dp/B005K8TW6A/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1326708009&sr=8-2 ?? Δεν είναι original, αλλά δίνει screen protector. Tο μόνο που με ενοχλεί είναι ότι χάνεις τα bezel gestures.
astymagos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 σωστός, δεν είχα δει το link. Κάτι τέτοιο http://www.amazon.co.uk/EasyAcc-Leather-Protective-Touchpad-Protectors/dp/B005K8TW6A/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1326708009&sr=8-2 ?? Δεν είναι original, αλλά δίνει screen protector. Tο μόνο που με ενοχλεί είναι ότι χάνεις τα bezel gestures. Linkνομιζω καλύτερα η original.. Link---> αυτη νομίζω ειναι οτι χειρότερο εχω δει ποτε!!
samniotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 η πρώτη δεν έρχεται ελλάδα, μόνο αυτή που είχα ποστάρει εξ αρχής με τρελά μεταφορικά. Οπότε το ebay φαίνεται μονόδρομος! η δευτερη μια χαρά ειναι, ειδικά αν σου την λέει συνέχεια η γυναίκα σου πως δεν ξεκολλάς απο την ταμπλέτα! Ασε που το παρατάς οπου ναναι - σιγά μην κλέψει κανείς βιβλίο!
fylatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν κάνεις κλικ εκεί που λέει 19 new και δεις αυτή που κάνει 19.90 fulfilled by amazon. Αυτή έρχεται με δωρεάν μεταφορικά αν παραγγείλεις κάτι ακόμα και το φτάσεις στα 25. Εγώ πήρα και ένα πληκτρολόγιο bluetooth και βγήκε 31 (όχι το original πληκτρολόγιο). Ξέρει κανείς τι παίζει με το app catalog? Ρώτησα και σε άλλο post. Χρειάζεται ip/κάρτα από Ελλάδα για να αγοράσεις? Αν το touchpad είναι uk version το κάνω register σαν uk?
samniotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 πρέπει να έχεις κάρτα με διευθυνση απο εκεί που δηλώνεις (us uk κτλ) καποιος είχε ποστάρει ένα λινκ με ένα τρόπο δηλώνοντας usa να βγάλεις αοο κάποιο site αμερκάνικη prepaid με διευθυνση απο εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα