CarbonFibre Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Με την ίδια ευκολία που τώρα ρυθμίζει της τιμες του ΟΤΕ η ΕΕΤΤ θα μπορούσε να το κάνει και αν δεν υπήρχαν οι αλλες εταιρίες. Αλλα το παιχνιδάκι οι άλλοι το ήξεραν... Αντί να επενδύσουν χρήματα θα φτιάξουν δίκτυα τα τραβάνε όλα απο τον ΟΤΕ. Το λάθος έγινε όταν δεν έκοψαν τον ΟΤΕ σε δυο κομμάτια. Δημόσια υποδομή από την μία που να ελέγχεται από το κράτος και το άλλο κομμάτι το δίνεις σε ιδιώτη. Αν ο ΟΤΕ δεν ετοίμαζε VDSL θα περιμέναμε το κράτος μέχρι το 2112 για το Fiber to the Ηome. Συγγνώμη αν είμαι λίγο offtopic.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δεν είμαι τόσο αισιόδοξος ότι θα μπορούσε να το έκανε στα επίπεδα που μπορεί τώρα, διότι πχ αν σε ένα νέο προϊόν όπως το vdsl2 δεν υπήρχαν οι τιμές χονδρικής προς τους εναλλακτικούς ως σημείο σύγκρισης οι τιμές λιανικής θα μπορούσαν κάλιστα να είναι αρκετά πιο πάνω από ότι είναι τώρα, όχι τρελή τιμή αλλά σίγουρα ακριβότερα... στα υπόλοιπα προφανώς συμφωνώ και επαυξάνω...
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 θα συμφωνήσω γιατί και την tellas που είχα παλιά, δεν ήταν και από τις πιο έμπειρες στο τομέα του internet. δίνεις όμως μία ευκαιρία ναι η τελλας μια ζωη δεν ειχε το καλυτερο ονομα. εχω δουλέψει και στις 2 εταιρειες. Να σας δυο πραγματα απο εμπειρία και μόνο. ΟΤΕ: Η Συνδεση που θα εχεις θα ειναι αυτη που πραγματικα εχει η περιοχη σου. Αν έχεις βλάβη θα έχεις λυση. Δυστυχώς για μας δεν τον αφήνουν να έχει πιο φτηνές τιμές απο τους αλλους, ενω μπορει. WIND: Με μια λεξη για μενα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Αν δεν εχει ιδιοκτητο δυκτιο, σε καθε βλαβη θα σου λεει δεν μπορουμε να κανουμε κατι θα επικοινωνησουμε με τον οτε και θα σας πουμε. αυτο συμαινει 2μερες +οσο καιρό κανουν οι αυτοι. Αν τελικα πας Wind κοιτα και στο side της. Εκει συνηθως εχει καλλίτερες προσφορές. οσο για την κοπελα, ναι δεν θέλει να χάσει την προμήθεια. τωρα μαλλον μας δουλευεις?τα ευκολος εννοουμενα παραλειπονται.αφου ειναι δικα του τα καλωδια λες να αφηνε τους πελατες του να μην παιζουν?λογικο δεν ειναι να κοιταει τα δικα του?και εσυ αμα ειχες καταστημα και πουλουσες δικα σου προιοντα ελληνικα πχ και πουλουσες και ξενα τα δικα σου δεν θα κοιταγες?αμα τον κανουν πιο φτηνα απο τους αλλους οκ να τον γλυφουμε μετα .οπως παλια.ηταν μονοπωλιο και για 10 χρονια παιζαμε στα 2 mbps.τοσο συγχρονιζες γιατι στην πραξη δεν κατεβαζες τοσο .και σου ελεγε ετσι ειναι αμα σου κανει.μεχρι 2 .και οι 1 mbps πηγαιναν πιο γρηγορα.ακομα στα 2 θα ειμασταν.μεχρι και απο το 1 στο 2 πηγαμε επειδη φαγαμε χερι οχι επειδη ηθελε ο οτε.και αν ηταν ο οτε ακομα θα πληρωναμε 200 ευρω και χρεωση το καθε αστικο τηλεφωνημα.γιατι τοσα χρονια ο οτε δεν τα αλλαζε.πολυ απλα μιζες αμαξια στο μεγαρο κτλ.και εγω εχω αλλο παροχο και παιζω 5 χρονια μια χαρα.για ποιο λογο?γιατι εχω μια χαρα χαλκο.και ακομα και στον οτε σε πολλους δεν εχουν δωσει λυση Από όσο γνωρίζω η wind παίρνει και από τα κεντρικά τηλέφωνο για προσφορές ! Οσο για το ιδιόκτητο δίκτυο σίγουρα είναι πρόβλημα. Θα πληρώνεις για υπηρεσίες που δεν θα σου δίνονται.Τώρα εάν θέλεις κάτι πιο φτηνό από τον ΟΤΕ τότε μπορείς να κοιτάξεις και άλλες εταιρίες. αν ειναι ιδιοκτητο τοτε δεν ειναι θεμα .αν ειναι arys εκει ειναι το θεμα διοτι θα πληρωνει και παγιο Αν κοιτάξεις το μέγεθος που έχουν τα thread παραπόνων για κάθε εταιρεία θα καταλάβεις πολλά. Βρίζουμε το δημόσιο συνέχεια, τουλαχιστον έτσι ήταν μεχρι πρόσφατα ο ΟΤΕ, αλλά μπροστά του οι άλλες εταιρίες είναι ψύλλοι. Κατα την αποψή μου ο ΟΤΕ είναι ο μόνος που παρέχει αυτό που πληρώνεις και την υποστήριξη που πρέπει να έχεις. Οποιος έχει δοκιμάζει ΟΤΕ και εναλλακτικούς θα σου πει τα ίδια. Αν δεν υπήρχε η ΕΕΤΤ να "υπερπροστατεύει" τους εναλλακτικους θα είχαν βάλει λουκετάκι. ενω για τον οτε κανενα παραπονο.μονο 10000 καταγγελιες και αλλα τοσα προστιμα απο την eett που δεν πληρωνει.τοσα εφαγε τοσα χρονια πως να μην ειναι ολοι ψυλλοι μπροστα του.ναι υποστηριξη τρελη.μεσα στην ευγενεια ολοι τους οι τεχνικοι.ειδικα αυτοι που ειναι 50+.λες και ειχαμε κανει φανταροι μαζι.εχω δοκιμασει οτε και αλλο παροχο και εννοειται προτιμω τον παροχο.πληρωνω πολυ λιγοτερα εχω παραπανο απο οτι ειχα με οτε.τι αλλο να θελω?? αν δεν υπηρχε η εεττ θα ειμασταν στα 2mbps.και στο φιναλε ας κραταγε ο οτε το δικτυο μονο και οχι την παροχη συνδρομων Με την ίδια ευκολία που τώρα ρυθμίζει της τιμες του ΟΤΕ η ΕΕΤΤ θα μπορούσε να το κάνει και αν δεν υπήρχαν οι αλλες εταιρίες. Αλλα το παιχνιδάκι οι άλλοι το ήξεραν... Αντί να επενδύσουν χρήματα θα φτιάξουν δίκτυα τα τραβάνε όλα απο τον ΟΤΕ. Το λάθος έγινε όταν δεν έκοψαν τον ΟΤΕ σε δυο κομμάτια. Δημόσια υποδομή από την μία που να ελέγχεται από το κράτος και το άλλο κομμάτι το δίνεις σε ιδιώτη. Αν ο ΟΤΕ δεν ετοίμαζε VDSL θα περιμέναμε το κράτος μέχρι το 2112 για το Fiber to the Ηome. Συγγνώμη αν είμαι λίγο offtopic. ναι γιατι ο οτε πληρωσε πολλα προστιμα στην εεττ για να την ακολουθησει.δεν θα υπαρχει συγκριση θα πληρωνουμε και την αναπαντητη στο τελος.δεν γινεται να φτιαχτουν 500 δικτυα.δεν θα σκαψουμε 10 φορες την ελλαδα για να περναει ο καθενας τα δικα του.ας τα δωσει ο οτε στο κρατος γιατι στην πραξη του κρατους ειναι και εμεις τα πληρωναμε τοσα χρονια οταν σκαγαμε 200 αρια.αν δεν ετοιμαζε ο οτε το vdsl με τα λεφτα που παιρνει ακομα απο ολους αλλα τα boxakia εχουν λιωσει στην σκουρια....θα περιμεναμε το 2112.
weber122 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 WIND: Με μια λεξη για μενα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Αν δεν εχει ιδιοκτητο δυκτιο, σε καθε βλαβη θα σου λεει δεν μπορουμε να κανουμε κατι θα επικοινωνησουμε με τον οτε και θα σας πουμε. αυτο συμαινει 2μερες +οσο καιρό κανουν οι αυτοι. και να είχανε, πάλι τόσες μέρες θα κάνανε για να φτιάξουν μία βλάβη
humanoid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα με τις βλάβες έχει να κάνει με τον ΟΤΕ και όχι με τον εκάστοτε εναλλακτικό provider. Όπως ανέφεραν ήδη κάποιοι στο συγκεκριμένο thread η Wind έχει εξαιρετικές τιμές, οπότε το πρόσημο στο τέλος της ημέρας, θεωρώ ότι είναι θετικό. Προσωπικά έχω επιλέξει Wind και δεν είχα ποτέ πρόβλημα μέχρι τώρα - μην το ματιάσω κιόλας! Για αυτό και τη συστήνω σαν επιλογή.
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εγώ προτείνω να γυρίσουμε πίσω στον σωτήρας μας. Ήταν υπέροχα όταν σκάγαμε 60 και 70 ευρώ για την αστρονομική ταχύτητα των 384 Kbps, η οποία μετά από χρόνια έγινε 768! Καλά μην μιλήσω για την τελειότητα του ISDN την δεκαετία του 90.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 και να είχανε, πάλι τόσες μέρες θα κάνανε για να φτιάξουν μία βλάβη αφου και στις 2 περιπτωσεις ο οτε κοιταει την βλαβη.ειδικα οταν ειναι ολο δικο του δικτυο. Το θέμα με τις βλάβες έχει να κάνει με τον ΟΤΕ και όχι με τον εκάστοτε εναλλακτικό provider. Όπως ανέφεραν ήδη κάποιοι στο συγκεκριμένο thread η Wind έχει εξαιρετικές τιμές, οπότε το πρόσημο στο τέλος της ημέρας, θεωρώ ότι είναι θετικό. Προσωπικά έχω επιλέξει Wind και δεν είχα ποτέ πρόβλημα μέχρι τώρα - μην το ματιάσω κιόλας! Για αυτό και τη συστήνω σαν επιλογή. αυτο που λεμε στο 95 τις 100 το ποσο θα παιξεις εξαρτατε αποσταση και ποιοτητα χαλκου Εγώ προτείνω να γυρίσουμε πίσω στον σωτήρας μας. Ήταν υπέροχα όταν σκάγαμε 60 και 70 ευρώ για την αστρονομική ταχύτητα των 384 Kbps, η οποία μετά από χρόνια έγινε 768! Καλά μην μιλήσω για την τελειότητα του ISDN την δεκαετία του 90. ξεχασες να πεις και για την ωραια αναβαμιση απο 1 mbit σε 2 .οπως και μετα κατι απο 2 σε4 ή 8 τι ειχαν κανει.δεν θυμαμαι.
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πολύ μου λείπουν αυτές οι εποχές...... not!
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ναι να μπενεις με 128k isdn και μετα να βλεπεις τον λογαριασμο και να πεφτεις κατω.η να πληρωνεις επακ (κοντευω να την ξεχασω αυτην την λεξη) για να μπενεις με 56κ/μετα λενε γιατι ο οτε βαζει vdsl.απειρα λεφτα τοσα χρονια απειρα και στην πραξη δεν εχει κανει τιποτα.τα φαγαν πολλα ατομα.ουτε τα pcm(φερεσυχνα) δεν εχουν καταργηθει ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα