CROM271 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Με πηραν σημερα τηλεφωνο στο σταθερο απο wind και μου προτειναν να αλλαξω το σταθερο και το internet απο οτε σε wind. Μου ειπαν οτι θα εχω 24 Mbps internet, δωρο router, καποια δωρεαν λεπτα για κλησεις απο το σταθερο (δεν θυμαμαι ποσα) και θα πληρωνω γυρω στα 23 ευρω το μηνα. Δεν θα πληρωνω και παγιο ΟΤΕ μου ειπαν. Επισης μου ειπε πως ΔΕΝ εχει η wind στην περιοχη μου ιδιοκτητο δικτυο και πως χρησιμοποιουν το δικτυο του οτε. Αυτο τωρα ειναι καλο η κακο (πως θα χρησιμοποιω το δικτυο του ΟΤΕ) Σαν τιμη αξιζει σιγουρα αλλα φοβαμαι μηπως εχω προβληματα (πεφτει η συνδεση π.χ. κ.ο.κ) Τι λετε ρε παιδια να προχωρησω στην αλλαγη ή δεν αξιζει και θα εχω προβληματα? ΥΓ. Οταν ειπα της κυριας που τηλεφωνησε πως θα περασω απο το υποκαταστημα wind της περιοχης μου αν αποφασισω να αλλαξω δικτυο, μου ειπε πως επειδη τα υποκαταστηματα ειναι franchise δεν εχουν τοσο καλες προσφορες και πως αυτη η προσφορα ειναι απο τα κεντρικα. Παιζει να ισχυει κατι τετοιο η παει να με ψαρωσει για να μην χασει την προμηθεια?
Marria Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Προτιμησε να πας καπου που εχει ηδη ιδιοκτητο στην περιοχη σου. Αν σου ειπαν πως δεν εχει ιδιοκτητο θα πληρωνεις γραμμη ΟΤΕ και συνδεση Wind, οπου δεν σε συμφερει και τοσο (shared llu). Δες και για προσφορες απο forthnet, hol, on... κατα τα αλλα αξιζει πολυ να προχωρησεις, θα γλυτωσεις και τοσα χρηματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 αν δεν έχει ιδιόκτητο νομίζω πως είναι μέσω ΑΡΥΣ, όχι shared LLU...
disqualified Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ναι δε θα πληρωνεις παγιο ΟΤΕ θα πληρωνεις το παγιο της WIND. Αλλα εδω υπαρχει κατι που θα ηθελα να ξεκαθαρισω οχι μονο για σενα αλλα και για μενα μηπως εχω χασει εξελιξεις και κανω λαθος. Πως ειναι δυνατον αφου η wind δεν εχει ιδιοκτητο δικτυο να μην πληρωνεις το παγιο του ΟΤΕ (δηλαδη να φυγεις απο το δικτυο του ΟΤΕ). Αυτο δεν ισχυει μονο για full LLU και οχι για ΑΡΥΣ ή shared LLU; Η πρωτη μου σκεψη δηλαδη ειναι πως σου ειπαν μεγαλες μπουρδες και μπορεις να κανεις μεχρι και καταγγελια. Αν κανω καποιο λαθος παρακαλω να με διορθωσετε ωστε να σβησω το post μου
weber122 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 καλύτερα να πας αλλού αφού δεν έχει ιδιόκτητο... γενικά είναι καλό να φύγεις από οτε αν θελεις να γλιτώσεις κάποια χρήματα
SPANK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ θα έλεγα μακριά απο wind , γενικά δεν θα εμπιστευόμουν εταιρία κινητής τηλεφωνίας για internet
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Wind=Tellas για internet...
Marria Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 αν δεν έχει ιδιόκτητο νομίζω πως είναι μέσω ΑΡΥΣ, όχι shared LLU... Xμ ειχα την εντυπωση πως αν δεν ειναι μεσω ιδιοκτητου ειναι shared και οχι AΡΥΣ...
CROM271 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Παντως παιδια μου ειπε πως θα πληρωνω γυρω στα 23 ευρω. Και μου ειπε πως δεν θα πληρωνω παγια οτε κλπ. Μαλιστα οταν μου ειπε πως χρησιμοποιουν το δικτυο του οτε το υποστηριξε κιολας λεγοντας πως κακα τα ψεματα σαν το δικτυο του οτε δεν ειναι κανενα κλπ. Λετε να μου ειπαν μπουρδες ρε παιδια και να μου φορτωσουν και κανενα παγιο? Ενταξει εξαρχης δεν υπηρχε περιπτωση να κλεισω συμφωνια μεσω τηλεφωνου, θα παω σε ενα καταστημα wind να ρωτησω πρωτα και μετα θα το κανω εκει η online αν ισχυουν οσα μου ειπαν.
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Xμ ειχα την εντυπωση πως αν δεν ειναι μεσω ιδιοκτητου ειναι shared και οχι AΡΥΣ... marria μαλλον εχεις μπλεκει κατι οταν εχεις τηλεφωνο απο οτε και ιντερνετ απο τον παροχο πχ να εχεις isdn απο οτε και adsl σε ιδιοκτυτο τοτε ειναι arys. αν δεν υπαρχει καθολου ιδιοκτυτο τοτε εχεις στην πραξη τηλεφωνο απο τον οτε απλα μπαινει σαν προθεμα και δρομολογειται πχ απο wind και adsl πανω σε μηχανημα του οτε που απλα περνει σαν bandwidth απο την wind να το πω ετσι χαζα. Παντως παιδια μου ειπε πως θα πληρωνω γυρω στα 23 ευρω. Και μου ειπε πως δεν θα πληρωνω παγια οτε κλπ. Μαλιστα οταν μου ειπε πως χρησιμοποιουν το δικτυο του οτε το υποστηριξε κιολας λεγοντας πως κακα τα ψεματα σαν το δικτυο του οτε δεν ειναι κανενα κλπ. Λετε να μου ειπαν μπουρδες ρε παιδια και να μου φορτωσουν και κανενα παγιο? Ενταξει εξαρχης δεν υπηρχε περιπτωση να κλεισω συμφωνια μεσω τηλεφωνου, θα παω σε ενα καταστημα wind να ρωτησω πρωτα και μετα θα το κανω εκει η online αν ισχυουν οσα μου ειπαν. αν ειναι χωρις παγιο οτε τοτε ειναι ιδιοκτητο.αν εννοει για τα καλωδια αυτα ειναι παντα του οτε ετσι και αλλιως.μαλλον αυτη δεν ξερει τι λεει.
weber122 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ θα έλεγα μακριά απο wind , γενικά δεν θα εμπιστευόμουν εταιρία κινητής τηλεφωνίας για internet θα συμφωνήσω γιατί και την tellas που είχα παλιά, δεν ήταν και από τις πιο έμπειρες στο τομέα του internet. δίνεις όμως μία ευκαιρία
theomalegan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Από όσο γνωρίζω η wind παίρνει και από τα κεντρικά τηλέφωνο για προσφορές ! Οσο για το ιδιόκτητο δίκτυο σίγουρα είναι πρόβλημα. Θα πληρώνεις για υπηρεσίες που δεν θα σου δίνονται.Τώρα εάν θέλεις κάτι πιο φτηνό από τον ΟΤΕ τότε μπορείς να κοιτάξεις και άλλες εταιρίες.
skiabox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 divo : Το γιατί δεν αφήνουν τον ΟΤΕ να έχει χαμηλότερες τιμές το έχει εξηγήσει ζωντανά στην τηλεόραση ο πρόεδρός τηε ΕΕΤΤ. Είπε συγκεκριμένα ότι μέσα σε δυο χρόνια το πολύ θα εξαφανιζόταν ο ανταγωνισμός.
CarbonFibre Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αν κοιτάξεις το μέγεθος που έχουν τα thread παραπόνων για κάθε εταιρεία θα καταλάβεις πολλά. Βρίζουμε το δημόσιο συνέχεια, τουλαχιστον έτσι ήταν μεχρι πρόσφατα ο ΟΤΕ, αλλά μπροστά του οι άλλες εταιρίες είναι ψύλλοι. Κατα την αποψή μου ο ΟΤΕ είναι ο μόνος που παρέχει αυτό που πληρώνεις και την υποστήριξη που πρέπει να έχεις. Οποιος έχει δοκιμάζει ΟΤΕ και εναλλακτικούς θα σου πει τα ίδια. Αν δεν υπήρχε η ΕΕΤΤ να "υπερπροστατεύει" τους εναλλακτικους θα είχαν βάλει λουκετάκι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 λογικό δεν είναι? αλλά αν έβαζαν λουκετάκι πιστεύεις ότι ο ΟΤΕ θα κράταγε τις τιμές εκεί που είναι ή ότι θα πρόσφερε VDSL φτηνά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα