Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που θα με απασχολουσε κυριως ειναι το εαν το κινητο ειναι παραεισαγωγης για να εχει αυτη την τιμη...

Η samsung ειναι πολυ περιεργη σε αυτο το θεμα και αν χαλασει και ειναι παραεισαγωγης δε σε καλυπτει...

Εχοντας δουλεψει σε καταστημα που εκανε παραεισαγωγες ξερω οτι samsung και παραεισαγωγης δε λεει να παιρνεις..

Αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας τοτε η τιμη ειναι σουπερ..

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι εισαγωγης το gsII απο το συγκεκριμενο καταστημα αλλα η εγγυηση καλυπτεται κανονικα απο την samsung hellas(παρτε τηλ. για επιβεβαιωση).εχουν παρει αρκετοι απο το συγκεκριμενο αλλα σε μερικους ετυχε Branded συσκευη(T-mobile).

σε email που τους εστηλα για να ξεκαθαρισω οτι δεν θα ειναι branded μου απντησαν οτι ηταν λαθος του προμηθευτη κ δεν θα ξανασυμβει.

προς το παρων παντως βρισκοντε σε ανακατασκευη των γραφειων τους γιατι πηραν φωτια απο βραχυκυκλωμα.απο βδομαδα λενε θα λειτουργει κανονικα.

εγω παντως απο κει θα το παραγγειλω γιατι οι τιμες τον μεταχειρισμενων ειναι....αστα να πανε

Δημοσ.

Δεν πρεπει να εχει δωσει εντολη ο αποστολεας για να μπορεις να το ανοιξεις ;

αφου το στελνει σε σενα, αν δε μπορεις εσυ ο παραληπτης να το ανοιξεις τοτε ποιος μπορει;

κανονικά δεν μπορείς να το ανοίξεις πριν το πληρώσεις

δε μου φαινεται φυσιολογικο αυτο σε μια αγοραπωλησια. Μηπως αναφερεσαι στην περιπτωση που πρεπει να πληρωσει ο παραληπτης την αποστολη του δεματος;

Δημοσ.

δε μου φαινεται φυσιολογικο αυτο σε μια αγοραπωλησια. Μηπως αναφερεσαι στην περιπτωση που πρεπει να πληρωσει ο παραληπτης την αποστολη του δεματος;

Απλά θέλω αναφέρω ότι πριν μερικούς μήνες παρήγγειλα μία τηλεόραση από 1ο μαγαζί στο skroutz που την είχε μαζί με τα μεταφορικά και αντικαταβολή(~30 ευρώ αυτά) 70 ευρώ πιο φτηνή απο τον επόμενο.Και όταν την παρέλαβα είπα στον courrier κάτι του τύπου μισό λεπτό να ελέγξω ότι είναι όντως το μοντέλο,την άνοιξα,την έβγαλα και μετά τον πλήρωσα και έφυγε.

Πάντως πάρα πολύ καλή τιμή!!!

Δημοσ.

http://www.inmobile.gr/samsung-galaxy-s-ii.html βρηκα αυτο απο λινκ που εδωσε ενα παλικαρι! νομιζω μετραει!

φιλε μου, δωσε και τα ευσημα και στο ποληκαρι που το δημοσιευσε πρωτα :mrgreen: στις αγγελιες. H τιμη ειναι καλη με συγκριση οτι την φουσκωσαν προς τα πανω τα αλλα μαγαζια αυτο το διαστημα, κυμαινοταν γυρω στα 420 ευρω. Το καταστημα ειναι αξιοπιστο, καποιοι εχουν ηδη αγορασει και αλλοι αναμενουν. Το καταστημα εχει τεχνικο προβλημα με την τηλεφωνικη επικοινωνια λογω πυρκαγιας προσφατα στα γραφεια τους και ενημερωνουν για την ωρα μεσω εμαιλ. Απο δευτερα κιολας θα μπορεσουν να εξυπηρετησουν τις παραγγελιες για το s2 και μαλλον θα λειτουργει και το τηλεφωνικο κεντρο τους. φιλικα

περισσοτερα εδω, απο μαρτυριες ατομων που εχουν αγορασει και αλλοι που αναμενουν:

Link

Δημοσ.

Όπως ίσως έχουν αναφέρει και άλλοι, δεν είναι καινούρια προσφορά. Από τις 6 Δεκεμβρίου υπήρχε στην τιμή αυτή. Εκτός από αυτό είχε μικρή διαφορά (25€) από τα περισσότερα άλλα μαγαζιά. Προσωπικά, θα το θεωρήσω προσφορά πλέον γύρω στα 320-350€.

Δημοσ.

Όπως ίσως έχουν αναφέρει και άλλοι, δεν είναι καινούρια προσφορά. Από τις 6 Δεκεμβρίου υπήρχε στην τιμή αυτή. Εκτός από αυτό είχε μικρή διαφορά (25€) από τα περισσότερα άλλα μαγαζιά. Προσωπικά, θα το θεωρήσω προσφορά πλέον γύρω στα 320-350€.

οπως και εγω ειπα ειναι απλα καλη, προσφορα μπορεις να το πεις τωρα γιατι τωρα ολοι το εχουν απο 480 το φθηνοτερο ενω παλαιοτερα το ειχαν γυρω στα 420 ευρω.

Δημοσ.

INMOBILE.GR

Ηλεκτρονικό Εμπόριο Και Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου

1ο Γραφέιο : Χρ.Σμύρνης 40 - Ηλιούπολη - Αθήνα

2ο Γραφείο : Χώρα Νάξου - Νάξος

Τηλ: 211 850 15 05

αντι για σεναρια, παρτε τους και ρωτηστε τι & πως... :D

θα πρεπε να το βαλουν στην καρτελα contact.

παντως 100ε κατω ειναι καλη τιμη απορω πως δεν μπηκαν στο skroutz.gr +bestprice.gr για να δουμε τις τιμες και των αλλων αναγκαστικα να πεφτουν:P.

Δημοσ.

θα πρεπε να το βαλουν στην καρτελα contact.

παντως 100ε κατω ειναι καλη τιμη απορω πως δεν μπηκαν στο skroutz.gr +bestprice.gr για να δουμε τις τιμες και των αλλων αναγκαστικα να πεφτουν:P.

ειδικα για το skroutz.gr, την εχει δει βασιλιας, παλαιοτερα ζηταγε στα καταστηματα μια μικρη συμμετοχη για να μπουν στην σελιδα, πριν γινει πολυ γνωστο. τωρα τους χρεωνει και τα κλικ πανω στην σελιδα τους. πολλα καταστηματα εχουν αποχωρησει γιατι το κοστος εχει μεγαλωσει παρα πολυ.

Δημοσ.
Σε αφηνει η courier να ανοιξεις το δεμα ?

...εξασκώντας δικαίωμα ΚΑΙ υποχρέωση, κανονικά ΔΕΝ σε αφήνει. Αλλά ο courier δεν είναι η courier, οπότε τα πάντα παίζουν.

Πρέπει να σε αφήσει. Θες να σου στείλω εγώ ένα δέμα 400ε αντικαταβολή, να τα δώσεις και μέσα να σου έχω τίποτα κάλτσες;

...κανόνισε να στείλεις σε 'μένα, κι εγώ θα σου πω να πας απ' το γραφείο της courier με το περί ου ο λόγος αντικείμενο, απ' όπου θα με πάρεις τηλέφωνο για να μιλήσω με τον υπεύθυνο ο οποίος θα πιστοποιήσει, αν όχι την καλή λειτουργία, ΕΣΤΩ το ότι το αντικείμενο που θα του παραδώσεις για να το συσκευάσει με τα χεράκια του αναλαμβάνοντας την ευθύνη της μεταφοράς του συγκεκριμένου αντικειμένου που μόλις συσκεύασε. Γιατί σε περίπτωση που θα φτάσoυν κάλτσες στα χέρια μου (ΑΦΟΥ θα έχω - όπως ορίζουν οι κανονισμοί λειτουργίας των courier- πληρώσει την αντικαταβολή και υπογράψει την αποδοχή της παραλαβής), θα είναι ο πρώτος τον οποίο θα ΓΑΜΩσταυριδιάσω και θα τον αναφέρω στην μαμα-εταιρία (η οποία τον έχει υπό "point-system" ΚΑΙ προστιμο-συστεμ, για ατασθαλείες κόντρα στους κανονισμούς). <-Αρκετά αποτρεπτικά ως σκηνικά, ώστε να μην κάνει καλά τη δουλειά του, don't you think?

Εμένα παιδιά η ACS μου είχε φέρει δέμα στην πόρτα μου με αντικαταβολή, ρώτησα τον courier αν μπορώ να το ανοίξω και μου απάντησε πως "όχι." Δεν γνωρίζω αν σε φάση όταν πας να παραλάβεις από υποκατάστημα είναι αυτό εφικτό κλπ. Αναφέρω ένα συμβάν απλώς.

...και πολύ καλά έκανε, γιατί συνήθως ο πρώτος που γκαζώνεται από το γραφείο και κατόπιν την εταιρία, είναι ο υπάλληλος παράδοσης. Κι ούτε διαφορετικά μπορείς να κάνεις στο κατάστημα παράδοσης. Για την ακρίβεια, ακόμα πιο δύσκολα θα γίνει αυτό που περιγράφεις και θες ("άνοιγμα πρώτα"), στο κατάστημα.

Εμένα προχτές που μου έφερε η ACS δέμα μου είπε να το ανοίξω πριν του δώσω τα λεφτά.

α)...μαλάκες που είτε δεν τους κόβει, είτε είναι ολοκαίνουριοι, είτε ολοπακιστανοί, υπάρχουν πάντα και παντού.

β) Αν έχει φαξαρισμένη εντολή απ' τον αποστολέα να κάνει αυτό ακριβώς, τότε παίζει μέχρι και να μη στο παραδώσει, αν δε δεχτείς να το ανοίξεις...χωρίς να υπογράψεις (και να πληρώσεις). Ως εντολέας και μάρτυρας του αποστολέα, λειτουργεί ο κάθε courier και το κάθε γραφείο. ΑΝ δεν υπάρχουν συγκεκριμένες εντολές, τότε απλά ακολουθεί τον κανονισμό. Αν τον ξέρει, αν δεν τον γράφει στ' αρχίδια του, κι αν δε φοβάται από πρόστιμο (εταιρικό) μέχρι απώλεια θέσεως εργασίας.

γ) ...δοκίμασε μια φορά να ανοίξεις πακέτο, να ΜΗΝ παραλάβεις (κι ας έχει αυτό που θες), και δωσ' το πίσω. Και την άλλη μέρα πάνε απ' το γραφείο και ρώτα τί παίχτηκε (αν και, θα σε πάρουν τηλέφωνο, πριν πας). Και τον υπεύθυνο, και τον υπάλληλο παράδοσης. Έτσι από περιέργεια. Και μετά έλα πες τί.

Αν του ζητήσεις και δε δώσει κάτι τρέχει

Όχι απαραίτητα. Γούστο του και καπέλο του (και μαλακία του) είναι πάντως να μουλαρώσει. Όπως κι εσένα δικαίωμά σου να έρθεις σε συμφωνία μαζί του για να μην πληρώσεις γουρούνι στο σακκί - αλλά μια φορά, η βασική υποχρέωση/ευθύνη της courier αρχίζει και σταματάει στην μεταφορά του αντικειμένου, στην κατάσταση που αυτό παραλήφθηκε.

Δημοσ.

οποτε, εσυ, σαν γνωστης του θεματος, ποια τακτικη μας προτεινεις να ακολουθουμε, για το καλο μας??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...