evagelou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 http://www.inmobile.gr/samsung-galaxy-s-ii.html βρηκα αυτο απο λινκ που εδωσε ενα παλικαρι! νομιζω μετραει!
evagelou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δεν μου φαινεται και πολυ αξιοπιστο γτ οχι?εμενα μια χαρα αξιοπιστο μου φενεται.... εδικα στα samsung εχεις πολυ καλες τιμες! για δειτε και τα αλλα! ισως πιασαμε λαυρακι!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 στα ύπολοιπα κινητά πάντως δεν είναι και τόσο "ύποπτες" οι τιμές...
Konstantin77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 γτ οχι?εμενα μια χαρα αξιοπιστο μου φενεται.... εεε οχι και πολυ αξιόπιστο. βασικα δε λεει αν ειναι σε stock ή οχι... θα το αφηνα το μαγαζι κανενα 6μηνο να δω αν ειναι...400 ευρω δεν ειναι πασατεμπο να βαλεις και τα στοιχεια σου .. βασικα τι σου φαινεται ακριβως αξιοπιστο στο site? οτι εχει τονους στα κεφαλαια; πολύ προχειρα φτιαγμένο ειναι!
evagelou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ετσι και αλλιως εχει αντικαταβολη....σου ερχεται το ανοιγεις να δεις την συσκευασια κλπ και το παιρνεις...τι ναπω εγω το βρηκα και σας το παραθετω... στα ύπολοιπα κινητά πάντως δεν είναι και τόσο "ύποπτες" οι τιμές... αυτο που λες!στα αλλα ειναι νορμαλ!το SII ειναι τσαμπε!
ipal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 INMOBILE.GR Ηλεκτρονικό Εμπόριο Και Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου 1ο Γραφέιο : Χρ.Σμύρνης 40 - Ηλιούπολη - Αθήνα 2ο Γραφείο : Χώρα Νάξου - Νάξος Τηλ: 211 850 15 05 αντι για σεναρια, παρτε τους και ρωτηστε τι & πως...
evagelou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 και το εχει πρωτη μουρη κιολας!η καλυτερη τιμη σε ολα τα καταστηματα το SII!
soulkeeper4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ετσι και αλλιως εχει αντικαταβολη....σου ερχεται το ανοιγεις να δεις την συσκευασια κλπ και το παιρνεις...τι ναπω εγω το βρηκα και σας το παραθετω... Σε αφηνει η courier να ανοιξεις το δεμα ?
Vaggos02 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Πρέπει να σε αφήσει. Θες να σου στείλω εγώ ένα δέμα 400ε αντικαταβολή, να τα δώσεις και μέσα να σου έχω τίποτα κάλτσες;
spook Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εμένα παιδιά η ACS μου είχε φέρει δέμα στην πόρτα μου με αντικαταβολή, ρώτησα τον courier αν μπορώ να το ανοίξω και μου απάντησε πως "όχι." Δεν γνωρίζω αν σε φάση όταν πας να παραλάβεις από υποκατάστημα είναι αυτό εφικτό κλπ. Αναφέρω ένα συμβάν απλώς.
Vaggos02 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εμένα προχτές που μου έφερε η ACS δέμα μου είπε να το ανοίξω πριν του δώσω τα λεφτά.
panosno1com Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δεν πρεπει να εχει δωσει εντολη ο αποστολεας για να μπορεις να το ανοιξεις ;
Vaggos02 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αν του ζητήσεις και δε δώσει κάτι τρέχει
pOLoS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 πολύ καλή τιμή !!! βρήκα αυτό για πληροφορίες για το μαγαζί http://techblog.gr/techdeals/techdeals-samsung-galaxy-s-ii-399-euro-9211/ άλλοι λένε ότι το παράγγειλαν και το παρέλαβαν και άλλοι λένε ότι το έχουν παραγγείλει και δεν έχουν πάρει καμία απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα