jimmis1974 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αγορασα πριν μερικες μερες το εν λόγω laptop , μεταχειρισμενο . Eιχε vista και του εβαλα windows 7 ult, ολα καλα αλλα δεν λειτουργει η crystal eye καμερα που εχει. Στα vista ηταν Οκ, έπαιζε μια χαρα. Οτι και να εχω δοκιμασει δεν βγαζω ακρη , εχω κατεβασει ενα σωρο drivers και κανω εγκατασταση και παντα μου λεει "camera not found" Oυτε στον "Device manager" των 7 φενεται πουθενα η καμερα , εκανα και add hardware ...τιποτα !!! Ξερει κανεις τι παιζει ??
Alxnks Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 περασες τον driver της καμερας που εχει στο site της η acer για vista;
jimmis1974 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 περασες τον driver της καμερας που εχει στο site της η acer για vista; ooo yes!! εχω βαλει ενα σωρο drivers .
Alxnks Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 τι να σου πω, εμενα και στο 5920 και στο 5930, μια χαρα δουλευουν οι καμερες (μαλιστα το 5930 τρεχει 64bit win7) τους drivers απο το site της acer.
jimmis1974 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 τι να σου πω, εμενα και στο 5920 και στο 5930, μια χαρα δουλευουν οι καμερες (μαλιστα το 5930 τρεχει 64bit win7) τους drivers απο το site της acer. στειλε μου κανα Link με τους drivers η ποιους drivers εχεις? Ξερω γω μπορει να υπαρχει καποιος που να μην τον εχω βαλει και να παιξει . Η αν τους εχεις μεσα στο PC σου να τους κανεις ZIP και να μου τους στηλεις σε emai.
Alxnks Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Οκ, αλλά σε λιγάκι γιατί τώρα που είδα το ποστ σου δεν είμαι σπίτι. Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia
jimmis1974 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 παιδια κανεις με το εν λόγω laptop να χει το ιδιο προβλημα . Τα χα παρει στο κρανιο γιατι θελω την καμερα για skype !!!
steliosbuz Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 εχω το aspire 7520g και εχω το ιδιο προβλημα με την καμερα οταν εβαλα τα 7ult,δεν δουλευει ουτα αναβει το λαμπακι της,οσους drivers και αν δοκιμασα,η θα μου εγραφε δεν βρεθηκε καμερα,η η θα ανοιγε το παραθυρο της καμερας χωρις να διχνει τιποτα,ουτε καν μαυρο. το μικροφωνο δουλευει!
p8grs Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Φίλε για δοκίμασε να κατεβάσεις αυτόν τον driver: Για 32bit: Driver_1 Για 64bit: Driver_2 είναι οι κανονικοί drivers της ACER για Windows 7 Ultimate απλά τρέξε τους σαν διαχειριστής. Αν δεν βγάλεις άκρη πάρε ένα τηλέφωνο την acer είναι πολύ εξυπηρετικοί τους είχα πάρει κ γω τηλέφωνο για κάτι που ήθελα να τους ρωτήσω για το acer μου
matsangos Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ένας εύκολος τρόπος άμα στη "καθίσει" είναι να αλλάξεις κάμερα από οποιοδήποτε άλλο laptop.Πεντέξι βίδες υπόθεση. 99% θα δουλέψει. Βρες από δω μέσα (ή αλλού..) απ' τις Αγγελίες,κανα ταληράκι πανωκάτω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα