Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα πριν μερικες μερες το εν λόγω laptop , μεταχειρισμενο .

Eιχε vista και του εβαλα windows 7 ult, ολα καλα αλλα δεν λειτουργει η crystal eye καμερα που εχει.

Στα vista ηταν Οκ, έπαιζε μια χαρα.

Οτι και να εχω δοκιμασει δεν βγαζω ακρη , εχω κατεβασει ενα σωρο drivers και κανω εγκατασταση και παντα μου λεει "camera not found"

Oυτε στον "Device manager" των 7 φενεται πουθενα η καμερα , εκανα και add hardware ...τιποτα !!!

Ξερει κανεις τι παιζει ??

Δημοσ.

τι να σου πω, εμενα και στο 5920 και στο 5930, μια χαρα δουλευουν οι καμερες (μαλιστα το 5930 τρεχει 64bit win7) τους drivers απο το site της acer.

Δημοσ.

τι να σου πω, εμενα και στο 5920 και στο 5930, μια χαρα δουλευουν οι καμερες (μαλιστα το 5930 τρεχει 64bit win7) τους drivers απο το site της acer.

στειλε μου κανα Link με τους drivers η ποιους drivers εχεις? Ξερω γω μπορει να υπαρχει καποιος που να μην τον εχω βαλει και να παιξει .

Η αν τους εχεις μεσα στο PC σου να τους κανεις ZIP και να μου τους στηλεις σε emai.

Δημοσ.

Οκ, αλλά σε λιγάκι γιατί τώρα που είδα το ποστ σου δεν είμαι σπίτι.

Αποστολή από το HTC Desire με τη χρήση Insomnia

Δημοσ.

παιδια κανεις με το εν λόγω laptop να χει το ιδιο προβλημα .

Τα χα παρει στο κρανιο γιατι θελω την καμερα για skype !!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω το aspire 7520g και εχω το ιδιο προβλημα με την καμερα οταν εβαλα τα 7ult,δεν δουλευει ουτα αναβει το λαμπακι της,οσους drivers και αν δοκιμασα,η θα μου εγραφε δεν βρεθηκε καμερα,η η θα ανοιγε το παραθυρο της καμερας χωρις να διχνει τιποτα,ουτε καν μαυρο. το μικροφωνο δουλευει!

Δημοσ.

Φίλε για δοκίμασε να κατεβάσεις αυτόν τον driver:

Για 32bit: Driver_1

Για 64bit: Driver_2

είναι οι κανονικοί drivers της ACER για Windows 7 Ultimate απλά τρέξε τους σαν διαχειριστής.

Αν δεν βγάλεις άκρη πάρε ένα τηλέφωνο την acer είναι πολύ εξυπηρετικοί τους είχα πάρει κ γω τηλέφωνο για κάτι που ήθελα να τους ρωτήσω για το acer μου

Δημοσ.

Ένας εύκολος τρόπος άμα στη "καθίσει" είναι να αλλάξεις κάμερα από οποιοδήποτε άλλο laptop.Πεντέξι βίδες υπόθεση.

99% θα δουλέψει.

Βρες από δω μέσα (ή αλλού..) απ' τις Αγγελίες,κανα ταληράκι πανωκάτω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...