Προς το περιεχόμενο

Server σε nokia n8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια καλησπερα.Εχω το ν8 της νοκια.Εχω βαλει ενα προγραμμα το myExplorer!Αυτο κανει το εξης:Χωρις καλωδιο μεταξυ υπολογιστη κ συσκευης μπορω να ανταλαξω φακελους-αρχεια κτλ. μεσω του wi-fi του σπιτιου μου.Αλλα δεν ενεργοποιητε το προγραμμα διοτι ζηταει εαν ειναι ανοιχτος ο server!!!Τι να κανω δεν γνωριζω.Δεν ξερω κ πολλα απο αυτα(υπολογιστες).Εχω windows 7.(connex)

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Θα υποθεσω πως θελει να ειναι ανοιχτος ο ssh server στο n8 (προφανως θα πρεπει να ειναι εγκατεστημενος), προκειμενου να δωσεις την ip που εχει το τηλεφωνο στο δικτυο σου και να μπορεσεις να συνδεθεις μεσω του υπολογιστη σου.

Και λεω θα υποθεσω καθως δεν εχω το συγκεκριμενο κινητο.

Δημοσ.

Θα υποθεσω πως θελει να ειναι ανοιχτος ο ssh server στο n8 (προφανως θα πρεπει να ειναι εγκατεστημενος), προκειμενου να δωσεις την ip που εχει το τηλεφωνο στο δικτυο σου και να μπορεσεις να συνδεθεις μεσω του υπολογιστη σου.

Και λεω θα υποθεσω καθως δεν εχω το συγκεκριμενο κινητο.

Και τι να κανω φιλε μου;Ειμαι ασχετος,τι να κοιταξω να ρυθμισω;Ευχαριστω

Δημοσ.

<Συνδέεσαι στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού σου, αν έχει σταθερή ip ο υπολογιστής σου, αν δηλαδή το router σου έχει κλειστό το dhcp και το pnp τότε δίνεις ip και στο Ν8 σου στα ipv4 settings μέσω των ρυθμίσεων ασύρματου δικτύου. Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν αν το Ν8 σου βλέπει internet μέσω του router σου (γιατί αυτό θα σημαίνει ότι έχεις ανοιχτό το dhcp και το pnp). Αν λοιπόν βλέπει internet, τότε είναι θέμα ρύθμισης των windows σου. Μιας και το μόνο που κάνεις στο Ν8 είναι να βάλεις το όνομα του pc και του φακέλου που έχεις κάνει share>

Αυτο μου το συστησε καποιος φιλος απο ενα φορουμ με κινητα.Τι ακριβως να κανω βρε παιδια;

Θελω βασικα να συνδεσω το myExplorer(προγραμα) του κινητου μου με το ιντερνετ μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...