zimitris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 γεια σας θελω να μετατρεψω το συστημα σε 32bit γιατι δε μου παιζει μερικα παιχνιδια αλλα εχω εφαρμογες προγραμματα περασμενα και δεν ειμαι για format γνωριζει καποιος τιποτε να βοηθησει ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ποια παιχνίδια είναι αυτά που δεν τρέχουν;;Κοίταξες μπας και υπάρχουν Update/patch που να τα φτιάχνουν;; Αν έχεις καλό Η/Υ και είναι απλά παιχνίδια μπορείς να τα τρέχεις και σε εικονικό μηχάνημα. Και το καλλίτερο,φτιάχνεις ένα διαμέρισμα και περνάς εκεί δεύτερο λειτουργικό 32bit.
zimitris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δε ξερω αν εχουν update patch μηπως ξερεις που μπορω να ψαξω ειναι για το empire earth ,age of empires ευχαριστω
antonl Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω τι ισχύει για τα συγκεκριμένα παιχνίδια αλλά είναι πιθανότερο τα όποια προβλήματα να οφείλονται στα Win7 παρά στο γεγονός ότι αυτά είναι 64bit.
TheELF Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Οκ είναι γνωστό το πρόβλημα αυτό και λύνεται σχετικά εύκολα δες εδώ http://www.mydigitallife.info/workaround-to-play-starcraft-age-of-empires-and-diablo-in-windows-7-or-vista-fix-color-display-issues/ Ειδικά το Age of empires 2 το έπαιξα και εγώ σε 7 ultimate 64bit με αυτόν τον τρόπο «σκοτώνοντας» το explorer.exe φτιάξε δηλαδή ένα bat για το κάθε παιχνίδι με αυτό το περιεχόμενο taskkill /F /IM Explorer.exe%ProgramFiles%\StarCraft\StarCraft.exe start explorer.exe exit Αλλάζοντας εννοείται το exe του παιχνιδιού και την διαδρομή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα