Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0620583&catid=020300

Καλησπερα παιδια,μιας και εχω βαλει στο ματι αυτην την καρτα για το νεο μου pc εχοντας δοκιμασει και ενα αντιστοιχο setup σκεφτομαι μιας και τα παντα θα τα παρω απο το multirama να παρω και την καρτα απο εκει.

Τωρα το ερωτημα μου ειναι..Βλεπω στην φωτογραφια στο multirama οτι ειναι η Goes Like Hell(Factory OC) εκδοση.Μαλλον ειναι λαθος εικονα ετσι?

Επισης για οσους εχετε εμπειρια με multirama το "Διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας" ειναι φασαρια?Ευχαριστω για τον χρονο σας!

• Super Moderators
Δημοσ.

θα προτιμούσα την Asus DirectCU II GTX570 (από άλλο μαγαζί :-( ) διότι είναι σίγουρο ότι δεν έχει το reference pcb...

Δημοσ.

θα προτιμούσα την Asus DirectCU II GTX570 (από άλλο μαγαζί :-( ) διότι είναι σίγουρο ότι δεν έχει το reference pcb...

Δεν νομιζω οτι το triple slot ειναι καλο για ετσι οπως το εχω σχεδιασει στο μυαλο μου.Επισης τι ακριβως κακο εχει το reference pcb?

Δημοσ.

δεν είμαι σίγουρος, ψάχνω...

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1088/pg2/gainward-geforce-gtx-570-glh-graphics-card-review-the-card.html

Βρηκα αυτο..

"Flipping the card over we can see two connectors which tells us the card can do 3-way SLI and hidden away under the cooler is a custom PCB design and not the NVIDIA reference layout."

• Super Moderators
Δημοσ.

ok τότε...

για την αρχική ερώτηση πόσο καιρό θα πάρει, θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο...

Δημοσ.

ok τότε...

για την αρχική ερώτηση πόσο καιρό θα πάρει, θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο...

Οσο για την εικονα προβολης εχεις καμια αποψη?Να παρω τηλεφωνο και για αυτο η θα βγει ολη η "ασχετιλα" απο μεσα τους? :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...