Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω συνδεμενα τα ηχεια μου στον υπολογιστη 5.1 αυτα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580081

οταν βλεπω ενα βιντεο στο youtube πεζουν μονο τα δυο δεξια αριστερα τα υπολυπα τιποτα!

ειναι ολλα συνδεμενα μια χαρα και οταν παιζει ενα τραγουδι ολλα ειναι μια χαρα πεζουν ολλα

ειναι φυσιολογικο αυτο?χρειαζετε να ρυθμισω κατι η ετσι ειναι σε ολους?

Δημοσ.

αποσο γνωριζω τα 2 (μακρινα) απο τα 5 ηχεια ειναι βοηθητικα δλδ αν προσεξεις δεν ακουγοντε απο εκεινα τα 2 τα λογια αλλα μονο ηχος!!!εγω πχ μολις συνδεω τα ηχεια στο pc μετα απο ενα φορματ παιζουνε τα 3 ηχεια απο τα 5 (τα δυο κοντινα και το κεντρικο) για να παιξουνε ολα πρεπει να παω να επιλεξω 5.1 και να κλικαρω την επιλογη συμπληρωση ηχειου!!!

αυτο βαιβαια ειναι στο δικο μου προγραμμα ηχου και στα windows 7!τωρα εσενα δεν ξερω!!

καταρχην τι windows εχεις?

Δημοσ.

windows profesional service pack 3 32 bit

τα ηχεια ειναι ολλα ενταξει. και το φουφερ με κεντρικο και σαραουντ μονο στο youtube δεν ακουγονται αλλιως αμμα δωσω μουσικη απο καποιο προγραμμα πεζουν αψογα ολα

Δημοσ.

εχω συνδεμενα τα ηχεια μου στον υπολογιστη 5.1 αυτα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580081

οταν βλεπω ενα βιντεο στο youtube πεζουν μονο τα δυο δεξια αριστερα τα υπολυπα τιποτα!

ειναι ολλα συνδεμενα μια χαρα και οταν παιζει ενα τραγουδι ολλα ειναι μια χαρα πεζουν ολλα

ειναι φυσιολογικο αυτο?χρειαζετε να ρυθμισω κατι η ετσι ειναι σε ολους?

το youtube έχει stereo ήχο και όχι 5.1... υποθέτω γιαυτό σου γίνεται. τώρα υπάρχουν τρόποι να παίζουν όλα τα ηχεία αλλα δεν ξέρω αν το θέλεις αυτό :rolleyes:

Δημοσ.

πως δηλαδη θα παιξουν ολα μαζι...?θα βαλω την μια υποδοχη στα ηχεια inpout και την αλλη στο στερεο της καρτας ηχου και θα παιζουν ολα?

αν ενοεις αυτο δεν θελω να μπλεξω με τα καλωδια.βαλε βγαλε καταλαβες!

αν ενοεις αλο πες το

Δημοσ.

εννοούσα οτι λογικά όταν παίζεις ένα τραγούδι το πρόγραμμα που παίζει στέλνει τον ήχο σε όλα τα ηχεία, λογικά λόγω κάποιας ρύθμισης στην κάρτα ήχου και στο πρόγραμμα, αλλα μάλλον στο youtube σου παίζει μόνο στα 2 γιατι είναι μέσω flash/html5. υποθέτω με λίγο ψάξιμο θα υπάρχει κανα πρόγραμμα να κάνει το ίδιο και στο youtube.

όλα τα παραπάνω ειναι υποθετικά και μπορεί επίσης να φταίει και κάτι άλλο που δεν μου περνάει απο το μυαλό :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...