Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω ενα προβλημα πρωτοφανες βασικα. εχω ενα acer φορητο υπολογιστη το οποιο αργουσε να μπει κατα την εκκινηση παρα πολυ πορες φορες εκανε κ μιση ωρα.. αποφασισα λοιπον να του κανω φορματ... ξεκινησα το φορματ κ αφου φορτωσε καποια αρχεια κ πηγε στο εικονιδειο των windows με την μπαρα μετα απο αυτο δν εκανε τπτ..δοκιμασα να κανω φορματ με windows xp sp1 και τα δεχτηκε αργει ομως οταν παω να κανω τερματισμο. windows xp sp2 ουτε αυτα τα δεχεται δλδ μ κανει παλι κολπα...με τα cd των windows εχω κανει απειρα φορματ ειλικρινα...ακομα αλλαξα κ μνημες για δοκιμη μετα κ τον σκληρο δισκο καθως επισης εβαλα νεο θερμομωνοτικο στη ψυκτρα επεξεργαστη κ καρτας γραφικων δοκιμασα να κανω φορματ κ απο τον σκληρο μου μηπως φταιει το cd player κ στο τελος εβγαλα κ την μπαταρια απο το bios κ την ξανα εβαλα φυσικα..το pc αυτο ειχε ερθει με windows vista που ουτε κ αυτα δεχεται τωρα...αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ημουν ευγνομων...(αν κ να πω την αληθεια μου μονο την μητρικη δν εχω πειραξει απο αυτο το laptop)

Δημοσ.

Στο πρώτο πράγμα που πήγε ο νους μου καθώς άρχισα να διαβάζω το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ήταν ο δίσκος... Τρέξε κάποια live έκδοση Ubuntu και κάνε έναν έλεγχο τους δίσκους σου με κάποιο εργαλείο της προκοπής.

Δημοσ.

φιλε μου καλημερα, οι δισκοι ειναι δοκιμασμενοι κ σε αλλο λαπτοπ δλδ κ πριν την δοκιμη στον acer αλλα κ μετα εγινε φορματ στον σκληρο αλλα σε αλλον υπολογιστη, γι αυτο το λογο δν μπορω να δωσω μια λογικη εξιγηση το τι φταιει...σκεφτομαι βασικα σημερα την περιπτωση να εχει αναβαθμιστει το bios απο καποιον αλλο τεχνικο, γτ εγω τεχνικος ειμαι κ το λαπτοπ το εχω για επισκευη κ επειδη εχω δοκιμασει τα παντα κ δν βρηκα λυση ειπα να κανω την ερωτηση μου εδω..αν τυχον εχει να κανει το bios μπορει να τα καταφερουμε αλλιως το μονο π μενει ειναι μυτρικη αν εχεις καποια ιδεα θα ηθελα πολυ να την ακουσω ... σ ευχαριστω πολυ κ παλι καλημερα..

Δημοσ.

Έχεις τρέξει κάποια Live έκδοση linux να δεις τι γίνεται? Έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα γιαυτό ανέφερα τα παραπάνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε μου καλησπερα αν κ λιγο αργα το θυμηθηκα αν και δν το εκανα εσκεμενα αληθεια...δοκιμασα να εγκαταστησω τα linux αλλα μου βγαζει error οποτε καταλαβαινεις δν με αφηνει με τιποτα μονο τα windows xp μπορω να κανω εγκατασταση αλλα και σε αυτα αφου εγκατασταθουν και παω να κλεισω τοω υπολογιστη βγαζει το εξης προβλημα ...δν τερματιζει δλδ δν κλεινει δν ξερω τι αλλο να κανω εχω δοκιμασει κ αλλο σκληρο παλι τα ιδια μου κανει...πφφ αν καμια ιδεα τι μπορει να φταιει πες μου σε παρακαλω...

Δημοσ.

Προφανώς κάπου έχεις πρόβλημα στο hardware, με την live έκδοση ubuntu τι ακριβώς error πήρες? Λες να πνέει τα λοίσθια η μητρική? Πιο μοντέλο acer είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...