pabou13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 κανεις πρωτα clear cmos, μετα βλεπεις τι εκδοση bios εχεις και πραττεις αναλογως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 περνάς το file του latest bios σε ένα usb stick και κάνεις το update από την ενσωματωμένη εφαρμογή της μητρικής, χωρίς να είσαι σε windows...
dimitrisOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 περνάς το file του latest bios σε ένα usb stick και κάνεις το update από την ενσωματωμένη εφαρμογή της μητρικής, χωρίς να είσαι σε windows... α ετσι οπως εκανα με την Asus τα file τη μορφη αρχειου εχουν ξερεις , για να δω αν θα κατεβασω τα σωστα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 λογικά θα είναι compressed, .zip ή .rar
dimitrisOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 λογικά θα είναι compressed, .zip ή .rar ναι ενταξη αυτο εινια λογικο πως ειναι ετσι αλλα μεσα τι θα ειναι ξερεις ; λογικά θα είναι compressed, .zip ή .rar Να απο εδω θα το κατεβασω http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-990fxa-ud3rev_10/download/bios αλλα να μην βαλω το beta ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 πέρνα ότι έχει μέσα στο .rar/zip στο usb stick και τελειώνεις... έχω βάλει αρκετές φορές beta bios σε Asus χωρίς κανένα πρόβλημα, για Gigabyte δεν ξέρω...
dimitrisOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 πέρνα ότι έχει μέσα στο .rar/zip στο usb stick και τελειώνεις... έχω βάλει αρκετές φορές beta bios σε Asus χωρίς κανένα πρόβλημα, για Gigabyte δεν ξέρω... το tick δεν πρεπει να ειναι και σε fat32 ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δεν νομίζω, έχω βάλει και NTFS, απλά πρέπει να το έχεις βάλει πριν κάνεις restart...
dimitrisOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 δεν νομίζω, έχω βάλει και NTFS, απλά πρέπει να το έχεις βάλει πριν κάνεις restart... σε ρωταω επειδη στα προηγουμενα update που εκανα το ειχα σε fat αλλα τελεικα μπορει και να μην εχει σχεση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 άντε καλό Πάσχα έτσι όπως πας...
dimitrisOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 άντε καλό Πάσχα έτσι όπως πας... Thaks
dimitrisOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Πριν λιγο ηρθα σπιτι και εκανα clear cmos εκανα το βραχυκλυκλωμα και ανοιξα τον υπολογιστη ανοιξε αλλα δεν προχωρησε των εκλεισα το εβγαλα και το ξανα ανοιξα και μπεικα και το μονο που εκανα ηταν η αλλαγη για το AHCI του ssd γιατι δεν εμπαινε αλλιως τωρα πως βλεπω ποια εκδοση εχω ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ποια έκδοση bios? το βλέπεις είτε μέσα στο bios είτε από τα windows με κάνα CPU-Z...
dimitrisOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ποια έκδοση bios? το βλέπεις είτε μέσα στο bios είτε από τα windows με κάνα CPU-Z... πως το βλεπω απο το bios ; που παω ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 συνήθως στο "κεντρικό" menu του BIOS λέει την version... jesus man, ψάξε και λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα