dimitrisOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 To no πάει στο δεύτερο ερώτημα; Αν ναι, με το που πατήσεις restart άρχισε να πατάς delete Να δούμε ναι με το που κλειση αρχιζω και παταω delete
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δοκιμασα ενα πληκτρολογιο με ενσυρματο usb και εμπαινε κανονικα και το δοκιμασα 3-4 φορες Ναι ειδα την επιλογη Halt on τις επιλογες ποτ εχει ειναι All error not error All , But Keyboard και ειναι το 3 σωστα ειναι ; Βασικα στο λεω γιατι: αν το βαλεις σε 'All error' => ενας τροπος να μπαινεις στο bios, κατα το δοκουν ειναι απλως να μην εχεις συνδεδεμενο Keyboard στην εκκινηση του..! Τοτε θα σε ρωταει τι θελεις να κανεις (με το να πατησεις αντιστοιχο πληκτρο) και ετσι θα μπορεις: ειτε να μπεις bios, ειτε να συνεχισεις κανονικα φορτωμα. <Κομπογιαννιτικο> μεν, μα πιανει μια χαρα αν τυχον δεν εχεις αλλη επιλογη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 άρα παίζει να φταίει και το bios που καθυστερούσε το boot σου (topic για ssd)...
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εγω λεω να κανω ενα cλεαρ και μετα update τι λετε ;
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Λέμε να δεις και την επιλογή που λέει για γρήγορο startup..
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Λέμε να δεις και την επιλογή που λέει για γρήγορο startup.. ποια δεν καταλαβα ;
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ποια δεν καταλαβα ; Έχεις αυτή την επιλογή στο Bios ? Advanced BIOS Features > Quick Boot > Disabled
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Έχεις αυτή την επιλογή στο Bios ? Advanced BIOS Features > Quick Boot > Disabled Δεν υπαρχει
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αυτό σημαίνει ότι τα έκανες όλα και δεν ? Update reset ? Comple ?
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αυτό σημαίνει ότι τα έκανες όλα και δεν ? Update reset ? Comple ? Οχι δεν εκανα τιποτα απλα ρωταω τι να κανω πρωτα
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εγω λεω να κανω ενα cλεαρ και μετα update τι λετε ; Καντο τότε.. Τα bios update για εμένα είναι Must πλην ελαχίστων εξαιρέσεων..
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Λέμε να δεις και την επιλογή που λέει για γρήγορο startup.. αυτο δεν υπαρχει Καντο τότε.. Τα bios update για εμένα είναι Must πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.. πως θα κανω update ; σε αυτην την μητρικη την gigabyte δεν ξερω και δεν εχω κανει ποτε παλια ειχα κανει σε μια asus που ειχα
dimitrisOS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 read the manual βρε Μήτσο αυτος ειναι και ενας τροπος Αν ειναι πρωτα να κανω clear cmos με το βραχυκυκλωμα και μετα να κανω update ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα