dimitrisOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σημερα ηθελα να μπω στο bios αλλα δεν μπαινει παταω Del αλλα τιποτα μπαινει στα windows 7 αλλα αμα παταω το F12 μου εμφανιχει το boot menu Εχω την μητρικη την Gigabyte 990XA-UD3 δεν εχω κοιταξη για update ποτε την μονη αλλαγη που εκανα ειναι για τις μνημες στα 1600MHz που το υποστηριζουν και πρωχτες την επιλογη AHCI γιατι πηρα ssd OCZ Agility 3 Τι να κανω ενα clear mos ;
pabou13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 προηγουμενως πως εμπαινες στο bios, με delete; Πρεπει να το πατησεις μια συγκεκριμενη στιγμη, διαφορετικα δεν μπαινει
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Τι να κανω ενα clear mos ; Γιατι οχι? Δωρεαν ειναι! Η "αναγκασε" το με ενα 'λαθος' να σταματησει-σου δωσει επιλογες για να μπεις και να ρυθμισεις παραμετρους του. (αυτο δεν θα παιξει ομως στη περιπτωση που εχεις enabled το "halt on no errors")
pantote Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ποια έκδοση έχεις; F3 BIOS - 2011/05/20 - Updated CPU Agesa Code & Modify ET6 function Bug reported: Various boot issues (cannot get into BIOS....)
dimitrisOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 προηγουμενως πως εμπαινες στο bios, με delete; Πρεπει να το πατησεις μια συγκεκριμενη στιγμη, διαφορετικα δεν μπαινει με ρο Del εμπανα το πατα σηναιχια απο τοτε που ειναι μαυρη η οθονη και εμφανιζει το logo εως που διβαζει τα windows δεν το τραταω πατημενω αλλα το παταω παρετεταμενα Γιατι οχι? Δωρεαν ειναι! Η "αναγκασε" το με ενα 'λαθος' να σταματησει-σου δωσει επιλογες για να μπεις και να ρυθμισεις παραμετρους του. (αυτο δεν θα παιξει ομως στη περιπτωση που εχεις enabled το "halt on no errors") δεν καταλαβα τι εννοεις Ποια έκδοση έχεις; F3 BIOS - 2011/05/20 - Updated CPU Agesa Code & Modify ET6 function Bug reported: Various boot issues (cannot get into BIOS....) δεν ξερω πως θα το δω ;
agent_smith Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 http://www.gigabyte....id=3901#utility Κατέβασε το @bios και έπειτα το latest bios file και κάνε update. Εχει και επιλογή Update απο το internet αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 δεν καταλαβα τι εννοεις Δεν πληρωνεις κατι, για το clearCmos! "Λαθος" για το bios, μπορει να ειναι για παραδειγμα: να μην εχεις καν συνδεδεμενο καποιο πληκρολογιο... Οποτε θα βγαλει μηνυμα να πατησεις πληκτρα, ειτε για να συνεχισει, ειτε για να μπεις μεσα (αν δεν ειναι enabled το "halt on no errors")
atropa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 καμιά φορά μερικά usb πληκτρολόγια δε τη παλεύουν κατά το ποστ και δε μπαίνουν.. δοκίμασε με ένα πσ2 η δοκίμασε να αλλάξεις θύρα usb.
dimitrisOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 παρατηρεισα πως αν το κλεισο των υπολογιστη θα μπει αν κανω επανακκηνιση δεν θα μπει !!! Γιατι ;;;; μπεικα στο @bios εκανα update αλλα τιποτα .........
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 παρατηρεισα πως αν το κλεισο των υπολογιστη θα μπει αν κανω επανακκηνιση δεν θα μπει !!! Γιατι ;;;; μπεικα στο @bios εκανα update αλλα τιποτα ......... Παντως ετουτο που/οπως αναφερθηκε παραπανω δεν ειναι καλο.... "Bug reported: Various boot issues (cannot get into BIOS....)" Βρηκες επιλογη στο bios σχετικη με "Halt on.."?
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μπας και εχεις το πληκτρολογιο σε usb3 θυρα;Αν ναι για δοκιμασε σε μια usb2.Σε εμενα τουλαχιστον αμα το βαλω στην usb3 τα ιδια μου κανει,ενω στην 2αρα μια χαρα.
dimitrisOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δοκιμασα ενα πληκτρολογιο με ενσυρματο usb και εμπαινε κανονικα και το δοκιμασα 3-4 φορες Ναι ειδα την επιλογη Halt on τις επιλογες ποτ εχει ειναι All error not error All , But Keyboard και ειναι το 3 σωστα ειναι ;
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Επειδή έβαλες μόλις ssd λέω εγώ τώρα ΜΠΑΣ και δεν προλαβαίνεις να το πατήσεις στην ώρα του; Αλλαξες κάτι άλλο πέρα απο τον ssd Στο Pc?
dimitrisOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Επειδή έβαλες μόλις ssd λέω εγώ τώρα ΜΠΑΣ και δεν προλαβαίνεις να το πατήσεις στην ώρα του; Αλλαξες κάτι άλλο πέρα απο τον ssd Στο Pc? νο
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 To no πάει στο δεύτερο ερώτημα; Αν ναι, με το που πατήσεις restart άρχισε να πατάς delete Να δούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα