green gordon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Για κατι τετοια thread αγαπω το insomnia Παλι καλα που δεν σκεφτεσαι να κοψεις την προσβαση στην ιδια τη γειτονισα για να μη σου τρωει bandwidth. omg δεν το σκεφτηκε
Voodooman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Έχω την λύση. Πες στη γιαγιά ότι στη γειτονιά υπάρχουν κάποιοι κακόβουλοι που της κλέβουν το ίντερνετ. Στη συνέχεια προσφέρσου να της αλλάξεις τον κωδικό με κάποιον άλλον, που θα είναι-και καλά-απαραβίαστος. Έτσι οι μόνοι δύο που θα τον έχετε πλέον θα είστε η γιαγιά και εσύ, μουα χα χα χα!.. Α, κάνε και μία καλή όμως, γράψε τον κωδικό και σε ένα χαρτάκι και δωσ'τον στη γιαγιά, το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά σιγά και είναι κρίμα να μην μπορεί να συνδεθεί και ο εγγονός.
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Έχω την λύση. Πες στη γιαγιά ότι στη γειτονιά υπάρχουν κάποιοι κακόβουλοι που της κλέβουν το ίντερνετ. Στη συνέχεια προσφέρσου να της αλλάξεις τον κωδικό με κάποιον άλλον, που θα είναι-και καλά-απαραβίαστος. Έτσι οι μόνοι δύο που θα τον έχετε πλέον θα είστε η γιαγιά και εσύ, μουα χα χα χα!.. Α, κάνε και μία καλή όμως, γράψε τον κωδικό και σε ένα χαρτάκι και δωσ'τον στη γιαγιά, το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά σιγά και είναι κρίμα να μην μπορεί να συνδεθεί και ο εγγονός. Έγραψες!
Candlemass Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Επικό thread!! "Ο γείτονας δεν μετακινεί το αμάξι του γιατί δεν ξέρει να οδηγεί καλά, ας του το κλέψω να πηγαίνω βόλτα με κόφτες για να μην πληρώνει τζάμπα τα τέλη!" :P
Bspus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Α, κάνε και μία καλή όμως, γράψε τον κωδικό και σε ένα χαρτάκι και δωσ'τον στη γιαγιά, το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά σιγά και είναι κρίμα να μην μπορεί να συνδεθεί και ο εγγονός. OXI Η γιαγια δεν πρεπει να ξερει τον κωδικο. Ο εγγονος πρεπει να ερθει να τον βρει προσωπικα και να του το ζητησει. Δεν θα θελαμε η αδελφη να παει να ζηταει τον κωδικο απο τη γιαγια ε? Τζαμπα τοσος κοπος και που να ξαναβρεις δικαιολογια μετα να τον ξαναλλαζεις
basilis-keza Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 τελικα με ενα καλωδιο usb 5μετρα και καλη κεραια και ενα wireless usb θα κανω την δουλεια μου σαν να εχω δικο μου γρηγορο ιντερνετ! http://www.e-shop.gr...l?id=PER.616618 http://www.e-shop.gr...l?id=PER.505880 κατι τετοιο εκανα βολτες εξω απο το σπιτι και με το κινητο βρηκα ενα ανοιχτο ασυρματο δικτυο σχεδον απεναντι απο το σπιτι μου. επειδη εκει που μενω εχει πολλα ξενοδοχεια που τωρα δεν δουλευουν αλλα μονο το καλοκαιρι εχουν τα περισσοτερα ιντερνετ για τους τουριστες! με το λαπτοπ δεν το πιανω μεσα απο το σπιτι, θα παρω μια κεραια! με τα παραπανω και ενα 5αμετρο καλωδιο θα το πιανω εστω και με τρεις γραμμες και θα το φερνω μεχρι το δωματιο.να μπενουν αλλοι αποκλειεται διοτι τωρα τον χειμωνα το πολυ να εχει 70 κατοικους η περιοχη.μια χαρα! το θεμα θεωρειτε ληξαν!!! ευχαριστω για τις ιδεες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Που να μπλεκεις τωρα με 5μετρα καλωδια/αδυναμα σηματα κλπ? Ασε που το καλοκαιρι θα εχει τουριστες που θα βλεπουν τσοντες και θα σερνονται οι δικες σου. So πηγαινε παρε τον εξοπλισμο, πασαρε τον στην αδερφη σου και πεστης οτι ειναι ενα δωρο για να πιανει γρηγορο ιντερνετ. Δειξτης ποσο νοιαζεσαι για αυτην για να σε πιστεψει οτι το κανεις για καλο της. Εξηγησε της οτι το συστημα ειναι αδιαβροχο, 54mbps, 2.4ΓΚΙΓΚΑ-ΧΕΡΤΖ, 3D, 4D, mpeg-5 και αλλα επιστημονικα, σε τυχον αποριες της. Και αστην να παιδευεται με τη συνδεση του ξενοδοχειου, ενω εσυ θα εισαι ΚΥΡΙΟΣ με τη συνδεση της γειτονισας με το bandwidth ΟΛΟΔΙΚΟ σου και με πιο δυνατο σημα. Αν το καλοκαιρι ερθει ο εγγονος και παιζει με τα νευρα σου τρωγοντας το ΔΙΚΟ ΣΟΥ bandwidth, να μας ενημερωσεις να προχωρησουμε σε νεες λυσεις.
basilis-keza Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 το καλοκαιρι πιανω απο την απεναντι που εχει 24αρι και μου εχει δωσει τον κωδικο επειδη 2-3 φορες πηγα και συνδεσα κατι πελατες στο δικτυο της επειδη αυτη δεν μπορουσε.αλλα και σε αυτην δεν θα γονατιζω το καλοκαιρι γιατι πιο πολυ αυτοι που ερχονται ειναι γυρω στα 60-70 χρονων.οποτε κανενα προβλημα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το 24ρι το τσεκαρες? Αν δεν πιανει και τα 24mbps, λογω αποστασης απο dslam, snr margin κλπ παρε στον provider και εξηγησου μαζι τους. Τσαμπα πληρωνονται?
basilis-keza Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 το δοκιμασα με καλωδιο σπιτι τις ειναι 24αρι εγω το πιανω ασυρματα γυρω στα 18-20
Voodooman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Συγχαρητήρια στους περισσότερους συμμετέχοντες στο topic, πέρασα πολύ ευχάριστα διαβάζοντάς το και έμαθα και πέντε πράγματα. Παρολά αυτά φίλε basilis-keza μην το θεωρείς λήξαν το θέμα, άσε να μας απαντήσουν και άλλοι. Μπορεί να έχουν εξίσου καλές ιδέες, αν όχι καλύτερες.
kostaks3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Παλι καλα που δεν σκεφτεσαι να κοψεις την προσβαση στην ιδια τη γειτονισα για να μη σου τρωει bandwidth. Θα ηταν μια καλη ιδεα μισο λεπτο... στο σπιτι της γειτονισας ζουν μονο αυτη (γιαγια) ο αντρας της και η κορη τους που ειναι ασχετοι απο pc internet μονο καλοκαιρι ο εγγονος της μπενει στο ιντερνετ οποτε το πληρωνουν που το πληρωνουν γιατι να μην το εκμεταλευτω! καλα λες.Μην πληρωνουν τζαμπα ιντερνετ οι ανθρωποι.Τουλαχιστον να αξιοποιηται.Εχεις ενα point (και δυο μη σου πω).
haHa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εγω λεω να μπεις στο interface του router και να βαλεις την mac address του netbook της αδερφης σου στις απαγορευμενες ωστε να μην μπορει να μπει αυτη και να μπαινουν κανονικα ολοι οι υπολοιποι. Αργοτερα βαζεις και την mac address του υπολογιστη του εγγονουν αν δεις οτι σου τρωει πολυ bandwidth!!
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ενταξει να το κλειδωσουμε το θεμα γιατι εχει γινει ελεος πια.ενταξει κλεβει που κλεβει καποιος ιντερνετ το λεει και χυμα αντι να ρωτησει τι μπορει να κανει χωρις να γραψει οτι κλεβει.ενταξει εχουμε ξεφυγει.και δεν φτανει αυτο τσακωνεστε και ποιος θα κλεψει πιο πολυ.δηλαδη ενταξει Respect.εγω λεω να πειτε τις γιαγιας να παει και ενα cisco 2821 να βαλει 4 x adsl πανω για να εχετε bandwidth
Προτεινόμενες αναρτήσεις